serian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/166242-sony-500gb-slim Λαθος ή οχι μολις καταχωρήθηκε 1 τεμαχιο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vegeta1983 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Για σωστο πρόκειται, τρεχτε να προλαβετε: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Το ένα τεμάχιο που το είδες; Μου αρέσει πάντως που αρχίζει να πέφτει γενναία η τιμή του PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 1 τεμαχιο ειδα στο καλαθι μου. Ξερεις κατι που δεν ξερω? Αρα για λαθος μιλαμε αφου το post στο eternity μιλαει για Παρασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 PS4 pro θελουμε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Ιδια τιμη με αυτη των black friday παντως και μαλιστα στην περιοδο black friday επαιζε μαζι με το nba 2k17 στα 210ευρω(αρα η κονσολα μονη της εβγαινε γυρω στα 170). http://www.insomnia.gr/topic/628616-ps4-500gb-c-chassis-199-euro-mediamarktpublic-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/ Καλη τιμη για το slim μοντελο αλλα ψιλο αναμενομενη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theonn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 πρεπει να κανεις παρεα με τον χορταρεα.. Ιδια τιμη με αυτη των black friday παντως και μαλιστα στην περιοδο black friday επαιζε μαζι με το nba 2k17 στα 210ευρω(αρα η κονσολα μονη της εβγαινε γυρω στα 170). http://www.insomnia.gr/topic/628616-ps4-500gb-c-chassis-199-euro-mediamarktpublic-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/ Καλη τιμη για το slim μοντελο αλλα ψιλο αναμενομενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 PS4 pro θελουμε Με 199 bye bye pro. Thanks ts! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 1 τεμαχιο ειδα στο καλαθι μου. Ξερεις κατι που δεν ξερω? Αρα για λαθος μιλαμε αφου το post στο eternity μιλαει για Παρασκευή Αυτό σου λέει πόσα τεμάχια έχεις βάλει. Αν βάλεις 2 θα λέει 2 κ.ο.κ. Μια χαρά προσφορά πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adamakos33 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 εγω εριξα παραγγελια μια χαρα ολα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-4/konsola-ps4/166242-sony-500gb-slim Λαθος ή οχι μολις καταχωρήθηκε 1 τεμαχιο. Αυτό σου λέει πόσα τεμάχια έχεις βάλει. Αν βάλεις 2 θα λέει 2 κ.ο.κ. Μια χαρά προσφορά πάντως Ο άνθρωπος είπε ότι έκανε παραγγελία ένα τεμάχιο. Δεν είπε ότι είναι προσφορά και απομένει ένα τεμάχιο μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Παρότι έχω αγοράσει το uncharted 4 εδώ και κάτι μήνες χωρίς καν να έχω ps4...κρατιέμαι και δεν κρατιέμαι να μην παραγγείλω. Πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά για ένα και μόνο παιχνίδι αφού κάποιο άλλο δεν νομίζω να παίξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δηλαδή έχεις μείνει με το uncharted στο χέρι Δηλώνω αναποφασιστος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δηλαδή έχεις μείνει με το uncharted στο χέρι Δηλώνω αναποφασιστος Επειδή απέσπασε κορυφαίες κρητικές(όπως όλα τα uncharted) το πήρα(στην συλλεκτική έκδοση χωρίς την φιγούρα) για να κάνει παρέα στην συλλογή του ps3 αλλά ευχαρίστως θα έπαιζα κιόλας μιας και έχω τερματίσει τους τρεις πρώτους τίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Και εγώ έχω βάλει την collectors edition που πήρα μόλις το μεσημέρι ψηλά για να βλέπω το κουτι αλλά αν χρεώσω και άλλο την κάρτα μου θα πάθω κικιρικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις