Misokatsu64 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Εδώ μπορούμε να μιλάμε για τα τελευταία νέα γύρω απο το Dreamcast. Οσον αφορα τα νεα παιχνιδια που κυκλοφορουν, τα online παιχνιδια και mods. Η Senile team ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία του RRR Racing με νεα χαρακτηριστικα και βελτιωσεις που στην ουσια παταει πανω στην Wii εκδοση και θα έχει τον εξής τίτλο Rush Rush Rally Racing : Reloaded. Το παιχνιδι θα ερθει σε DVD case εκδοση που θα παταει πανω στην ιαπωνικη. Και η Pal official εκδοση που ειναι ηδη σε pre-order. Πηγη : http://reloaded.senileteam.com/shops.html Επίσης η Senile Team ανακοινωσε οτι δουλευει πανω ηδη σε ενα νεο τιτλο. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2017 από Misokatsu64 8
giwrgostapidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Που βρισκω dreamcast απο ελλαδα; Θελω dreamcast μιας και αυτο που εχω αρχιζει να τα παιζει το ματακι του που βρισκω στην ελλαδα ρε μαγκες?
Misokatsu64 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δεν σου διαβαζει καθολου τα δισκακια; Παιζεις γνησια η αντιγραφα;
giwrgostapidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν σου διαβαζει καθολου τα δισκακια; Παιζεις γνησια η αντιγραφα; Οχι καθολου μου τα πεταει ως cd μουσικα αλλα δεν παιζουν. Γνησια βαζω. Ειναι θεμα λειζερ. Οποτε ψαχνω αλλο dreamcast. Στις αγγελιες δεν βρισκω κατι.
SPANK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Έχω και εγώ κάπου το deeamcast αλλά δυστυχώς δεν το πουλάω , από εκεί και περα δεν ξέρω μήπως να το έψαχνες αν άξιζες ναι αλλάξεις την κεφαλή του laser
giwrgostapidis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δεν ξερω αν αξιζει βασικα ειναι σε αθλια κατασταση αυτο που εχω τωρα. Οποτε κοιταω να αγορασω καποιο αλλο σε καλυτερη κατασταση απο Ελλαδα και να κρατησω αυτο που εχω για ανταλλακτικα.Στο ebay εχει σε καλες τιμες αλλα ειναι japan τα περισσοτερα. Οποτε το τελωνειο ειναι βεβαιο και δεν ξερω και τι θα μου βγει στο τελος.
Misokatsu64 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 To Interpid Izzy παει για kickstarter και ερχετε για PC, Dreamcast και PS4. 1
Le Perv Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 "Ψηθηκε" και το τρειλερ στο Γιου-του-Μπέη. Δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα. Ειμαι συγκρατημενος. Πολυ. Θα το δουμε.
Misokatsu64 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 "Ψηθηκε" και το τρειλερ στο Γιου-του-Μπέη. Δε μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα. Ειμαι συγκρατημενος. Πολυ. Θα το δουμε. Για την δουλεια που κανει πανω στο παιχνιδι ειναι μια χαρα. Εχει φτιαξει δικο του προγραμμα animation sprites και το εχει προσαρμοσει στα επιπεδα του Dreamcast.
Mazinga Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Οχι καθολου μου τα πεταει ως cd μουσικα αλλα δεν παιζουν. Γνησια βαζω. Ειναι θεμα λειζερ. Οποτε ψαχνω αλλο dreamcast. Στις αγγελιες δεν βρισκω κατι. Πηγαινε το σε κανενα τεχνικο μηπως και παιρνει καλιμπραρισμα το λειζερ, ετσι ειχα σωσει ενα dvd καποτε, και φτηνα. Δεν χρειαζεται να εχει σχεση με κονσολες. Τι εχεις να χασεις;
Misokatsu64 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Για να μην ξεχνιομαστε : http://www.seganerds.com/2018/01/17/nfl-2k1-ooga-booga-to-online-modes-restored-soon/ Ενω θα ακολουθησουν συντομως ολοι η 2K2 τιτλοι που υποστηριζουν online. Το επομενο πλανο για επιστροφη online σε τιτλους θα ειναι αυτοι : 1. Daytona USA (ntsc-u) 2. Outtrigger (ntsc-u) 3. Propeller Arena (Region Free) 4. Speed Devils Online ( All regions) 5. F355 Challenge Και καποια στιγμη θα ακολουθησουν οι ιαπωνικοι τιτλοι. 2
Misokatsu64 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2018 Δυο νεες παραλαβες για την αγαπημενη κονσολα. Battle Crust και Another World HD (Ειναι η ιδια εκδοση που κυκλοφορησε για τις τωρινες κονσολες). 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα