Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα δεν σε νοιαζει η επισημη εγγυηση και ψαχνεις απλα το φτηνοτερο, μια χαρα θα εισαι. ;)

Η ελληνικη rom γενικα ειναι καλυτερη απο την official. Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει ota updates (πρεπει να τα περνας εσυ απο twrp). Βεβαια νομιζω οτι μπορεις να τους ρωτησεις κιολας. Εχω την εντυπωση πως δινουν την official stable και οχι την ελληνικη custom.

Ωραία.

Θα τους ρωτήσω αν είναι η official ή η custom, θα μιλήσω και με κάποιον δικό μου, που γνωρίζω πως κατέχει απο rom, updates κλπ και θα δω τι θα κανω τελικά.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας :)

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 342
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ερωτηση.
Αυτη η πολυποθητη Β20 ειναι μονο για 4g στην Ελλαδα?
Πχ αν εγω ειμαι κατοικος Λονδινου, Αγγλιας κλπ κ εκει για 4g χρειαζομαι την Β20? 
Θελω να πω, ολος αυτο ο ντορος γινεται για Ελλαδα μονο?

Αν καποιος γνωριζει για Αγγλια ας με ενημερωσει, ευχαριστω!

Δημοσ.

Μια ερωτηση.

Πχ αν εγω ειμαι κατοικος Λονδινου, Αγγλιας κλπ κ εκει για 4g χρειαζομαι την Β20?

Ναι μόνο για Ελλάδα.

Εσύ μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις άλλες μπάντες (1800+2100)

Δημοσ.

Μια ερωτηση.

εννοείται πως χρειάζεσαι 800άρα και στην Αγγλία (και σε όλες τις χώρες Ευρώπης) η voda, 3, o2, ee χρησιμοποιούν band 20 

T5RR5Y5DRICUBZJAGHh5gg.png

Πηγή: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks_in_Europe

Δημοσ.

Ψάχνομαι να αγοράσω και εγώ με τη σειρά μου, και ζαχαρώνω την έκδοση με snapdragon 64gb/4gb ram. Ξέρετε αν έρχεται επίσημα από infoquest ώστε να έχει 800ρα μπάντα; Ή ξέρει κάποιος να μου πει μαγαζιά που φέρονουν όντως την αντίστοιχη Global? (ακόμα και σε pm αν δεν επιτρέπεται δημοσίευση, μήπως θεωρηθεί διαφήμιση)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Ψάχνομαι να αγοράσω και εγώ με τη σειρά μου, και ζαχαρώνω την έκδοση με snapdragon 64gb/4gb ram. Ξέρετε αν έρχεται επίσημα από infoquest ώστε να έχει 800ρα μπάντα; Ή ξέρει κάποιος να μου πει μαγαζιά που φέρονουν όντως την αντίστοιχη Global? (ακόμα και σε pm αν δεν επιτρέπεται δημοσίευση, μήπως θεωρηθεί διαφήμιση)

Ευχαριστώ πολύ

Ναι το φέρνουν.

Δες εδώ http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή κάποιοι μπερδεύονται με τις εκδόσεις ενώ όλα είναι τόσο μα τόσο άπλα είπα να τα μαζέψω σ ένα ποστ

1)Redmi Note 4 Helio X20, δεν έχει 800άρα

2)Redmi Note 4X (για την αγορά Κίνας) με snapdragon 625 και αυτό χωρίς 800άρα

3)Redmi Note 4 για αγορά Ινδίας που απαγορεύεται ΜΤΚ και άλλων χωρών αν ΔΕΝ γράφει 2016102 είναι snapdragon 625 χωρίς 800άρα

4)Redmi Note 4 Global Edition γράφει στο κουτί 2016102: snapdragon 625 με 800άρα (προσοχή πολλά σκρουτζομαγαζα λένε global στο όνομά άλλα εννοούνε την rom ενώ πουλάνε τον Κινέζο ή Ινδό χωρίς Β20 )

5)Redmi Note 4X της infoquest: η infoquest βαπτίζει έτσι το global οπότε έχει κανονικά 800άρα στα μεγάλα καταστήματά Πλαίσιο, Γερμανός κλπ και δω στο κουτί 2016102

με λίγα λογία πρέπει να γράφει στο κουτί 2016102 :-D οτιδήποτε άλλο δεν έχει Β20

8bed1996c52445d4928cdfd62826d5cf.png

+ το κουτί πρέπει να φέρει το γνωστό κόκκινο αυτοκόλλητο global version

redminote4_Global_Version17.jpg

Επεξ/σία από paredwse
  • Like 11
Δημοσ.

Είναι παράνομο το μαγαζί να πουλάει το 4X από την Κίνα,γιατί προσπαθώ να συννενοήθώ με το www.priveshop.gr για να μάθω άν είναι αυτό της ελληνικής αντιπροσωπείας,και ξαφνικά όσα ήταν σε διαθεσιμότητα αλλάξαν για παραγγελία από 1-3 μέρες και μου λένε ότι δεν μπορώ να παραγγείλω κιολας τώρα χχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Είναι παράνομο το μαγαζί να πουλάει το 4X από την Κίνα,γιατί προσπαθώ να συννενοήθώ με το www.priveshop.gr για να μάθω άν είναι αυτό της ελληνικής αντιπροσωπείας,και ξαφνικά όσα ήταν σε διαθεσιμότητα αλλάξαν για παραγγελία από 1-3 μέρες και μου λένε ότι δεν μπορώ να παραγγείλω κιολας τώρα χχαχαχα

ελληνικό μονό στον κότσο, πλαίσιο , γερμανό κτλ πόσες φορές να το πούμε?

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω πηρα το xiaomi note 4x απο καταστημα στην θεσσαλονκη εισαγωγη το 3/32 για τον ανηψιο μου με οφισιαλ γκλομπαλ το ανοιξαμε το σεταραμε εκανε κ update στην mui 8.2.1 απ οτι θυμαμε,κι αυτο με την 800αρα κατανταει κουραστικο, οκ δεν σου κανει αν μενεις σε κανα βουνο ναι δεν θα πιανεις 4g λες κ το g3 μου η το s7 μου μεσα στο χωριο στα τρικαλα επιανε 4g.

εγω εχω τωρα xiaomi redmi pro και πιανει 4g φουλ χωρις 800αρα θεσσαλονικη.Και εταιρια wind-q telcom

παρανομο σε ελευθερη αγορα για ποιον λογο;;; φυσικα και δεν θα ειναι ελληνικη αντιπροσωπειας, εισαγωγης ειναι, εγω πηρα απο το ulephone..gr το redmi pro 230 ευρω με 2 χρονια εγγυηση καταστηματος. Δλδ οτι δεν ειναι επισημης αντιπροσωπειας ειναι κ παρανομο; μηπως τα εχει μπερδεψει λιγο;

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω πηρα το xiaomi note 4x απο καταστημα στην θεσσαλονκη εισαγωγη το 3/32 για τον ανηψιο μου με οφισιαλ γκλομπαλ το ανοιξαμε το σεταραμε εκανε κ update στην mui 8.2.1 απ οτι θυμαμε,κι αυτο με την 800αρα κατανταει κουραστικο, οκ δεν σου κανει αν μενεις σε κανα βουνο ναι δεν θα πιανεις 4g λες κ το g3 μου η το s7 μου μεσα στο χωριο στα τρικαλα επιανε 4g.

εγω εχω τωρα xiaomi redmi pro και πιανει 4g φουλ χωρις 800αρα θεσσαλονικη.Και εταιρια wind-q telcom

O τίτλος ομως του θέματος αναφέρεται σε αυτο ακριβώς που εσένα σε κουράζει

"Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ"

Δημοσ.

O τίτλος ομως του θέματος αναφέρεται σε αυτο ακριβώς που εσένα σε κουράζει

"Redmi Note 4 Global με BAND 20/800MhZ"

μα εξηγω γιατι ειναι κουραστικο. Ενα κι ενα κανουν δυο. Αν μενεις επαρχια δεν το παιρνεις, αν μενεις σε μεγαλο αστικο κεντρο δεν την χρειαζεσαι την 800αρα τοσο απλο ειναι. Εγραψα οτι εχω xiaomi χωρις 800αρα με wind-q telcom και πιανω 4G φουλ παντου.

Δημοσ.

παρανομο σε ελευθερη αγορα για ποιον λογο;;; φυσικα και δεν θα ειναι ελληνικη αντιπροσωπειας, εισαγωγης ειναι, εγω πηρα απο το ulephone..gr το redmi pro 230 ευρω με 2 χρονια εγγυηση καταστηματος. Δλδ οτι δεν ειναι επισημης αντιπροσωπειας ειναι κ παρανομο; μηπως τα εχει μπερδεψει λιγο;

Μπόρει να είναι παραεισαγωγή και να χρεώνουν τον ΦΠΑ χωρίς να το αποδίδουν.Τόσα σκρουτζομάγαζα πιάσανε να το κάνουν οπότε έτσι παρανομούν

ελληνικό μονό στον κότσο, πλαίσιο , γερμανό κτλ πόσες φορές να το πούμε?

Να μήν κάνω και εγώ μία απλή ερώτηση σε κατάστημα να δώ αντιδράσεις...Πόσο ειλικρινείς είναι; το pre-sale support;..Τι ζήτησα; χεχε

Δημοσ.

Μπόρει να είναι παραεισαγωγή και να χρεώνουν τον ΦΠΑ χωρίς να το αποδίδουν.Τόσα σκρουτζομάγαζα πιάσανε να το κάνουν οπότε έτσι παρανομούν

Να μήν κάνω και εγώ μία απλή ερώτηση σε κατάστημα να δώ αντιδράσεις...Πόσο ειλικρινείς είναι; το pre-sale support;..Τι ζήτησα; χεχε

Πως ακριβως γινετε να μην αποδιδεις φ.π.α. απο την στιγμη που κοβεις αποδειξη, η τιμολογιο;; 

Υπαρχει δλδ καταστημα που σου στελνει αντικαταβολη χωρις επισημο παραστατικο;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...