Προς το περιεχόμενο

PC/Console Games videos thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκιναω ενα θεμα οπου μπορουμε να ανεβαζουμε video clips απο τα αγαπημενα μας παιχνιδια. Σημερα με τις VDSL συνδεσεις και τα εργαλεια τυπου Nvidia ShadowPlay αυτο ειναι παρα πολυ ευκολο.

Ετσι θα μπορουμε να βλεπουμε videos απο αλλους χρηστες του Insomnia και ειτε να αποφασιζουμε εαν μας κανει το παιχνιδι, ειτε εαν δεν σκοπυεουμε να το αγορασουμε θα μπορουμε να το δουμε.

To θεμα θα ειναι αντιστοιχο των θεματων με τα screenshots. Απο μια καλη φαση που ετυχε να γραψουμε σε video σε καποιο multiplayer και θελουμε να καυχηθουμε, μεχρι πληρες walkthrough.

Απαραιτητη προυποθεση πιστευω ειναι τα videos να εχουν φτιαχτει απο εμας και οχι απο γνωστα καναλια με walkthroughs/plays.

Κανω την αρχη με το 1ο κεφαλαιο του The Walking Dead: Michonne της Telltale Games. Αν τσουλησει το θεμα θα ακολουθησω και με τα υπολοιπα.

Επεξ/σία από vste
  • Like 5
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ήμουν ποτε fan του stream, ok το καταλαβαίνω σε online games να δεις uncut gameplay footage αλλα σε single player προτιμώ ένα review που δεν spoils. Παρόλα αυτά ότι βοηθάει για να φτάσεις σε συνειδητή αγορά είναι καλο, keep it up ;)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήμουν ποτε fan του stream, ok το καταλαβαίνω σε online games να δεις uncut gameplay footage αλλα σε single player προτιμώ ένα review που δεν spoils. Παρόλα αυτά ότι βοηθάει για να φτάσεις σε συνειδητή αγορά είναι καλο, keep it up ;)

Λογικο και σεβαστο. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι Walkthrough βεβαιως. Μπορει να ειναι καποιος συναδελφος που εκανε παπαδες σε ενα ματς στο Overwatch και θελει να το βαλει για παραδειγμα.

Κατι αντιστοιχο με το screenshot thread αλλα για videos δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=VSG3u2Hh0wM&index=1&list=PL0GITFwVP_slDcJsrDV8MoWp4ehu9aBc0

Οι δικές μου προσπάθειες για streaming, είχα καταφέρει να ολοκληρώσω μερικά απο τα αγαπημένα μου on Twitch, αν και πήρε λίγο αναβολή λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας...

• Like 6
Δημοσ.

Ναι εννοείτε για αυτό και ανέφερα online games, το Overwatch για παράδειγμα όπως και είπες ;) Btw το game δυστυχώς δεν είναι τόσο καλο όσο τα προηγούμενα και αυτό ενώ η Michonne είναι my fav char,  ίσως γιατί είναι πιο μικρό σε διάρκεια.

• Like 2
Δημοσ.

Σημερα με τις VDSL συνδεσεις και τα εργαλεια τυπου Nvidia ShadowPlay αυτο ειναι παρα πολυ ευκολο.

τί έγινε λέει; Βάλαμε όλοι VDSL και πήραμε όλοι nvidia?

την τελευταία φορά που τσέκαρα ήμουν με 100kb/s upload..α είχα και ati :blink: :P

υπάρχει θέμα με τέτχοια πάντως

PC Gaming κανάλια μελών του insomnia σε Youtube/ Twitch/ Hitbox.tv/ αλλού! Διαφημιστείτε!

αλλά νομίζω,άλλο live streams και άλλο on demand youtube vids..

και το λέω γιατί stream έχει καθιερωθεί να είναι ότι είναι live εκείνη την στιγμή!

• Like 2
Δημοσ.

τί έγινε λέει; Βάλαμε όλοι VDSL και πήραμε όλοι nvidia?

την τελευταία φορά που τσέκαρα ήμουν με 100kb/s upload..α είχα και ati :blink: :P

υπάρχει θέμα με τέτχοια πάντως

PC Gaming κανάλια μελών του insomnia σε Youtube/ Twitch/ Hitbox.tv/ αλλού! Διαφημιστείτε!

αλλά νομίζω,άλλο live streams και άλλο on demand youtube vids..

και το λέω γιατί stream έχει καθιερωθεί να είναι ότι είναι live εκείνη την στιγμή!

Εχεις απολυτο δικιο. Δεν μιλαω για live streaming. Πιο πολυ για ενα gallery αντιστοιχο των screenshot threads. Οποτε και διαφερει απο το θεμα που ποσταρες. Δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω τον τιτλο.. :(

Για παραδειγμα ανεβαζω μια επικη μαχη γυρω στα 5 λεπτα απο το Doom να ποσταρω. Δεν ειναι live, ουτε full walkthrough.

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορω να αλλαξω τον τιτλο.. :(

«Επεξεργασία» στο #1 post.

«Χρήση πλήρους επεξεργαστή κειμένου»

Αλλάζεις τον τίτλο

• Like 1
Δημοσ.

«Επεξεργασία» στο #1 post.

«Χρήση πλήρους επεξεργαστή κειμένου»

Αλλάζεις τον τίτλο

Εισαι θεος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...