Προς το περιεχόμενο

Κουφο προβλημα με οθονη

LLLEFTERIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια οθονη Philips 221V2AB που αν την συνδεσω  με DVI-DVI μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να υποστηριξει την αναλυση και πως πρεπει να βαλω τον υπολογιστη 1920Χ1080

Το ιδιο μου κανει και αν την συνδεσω με VGA-VGA

Αν την συνδεσω με DVI σε VGA τοτε εχω εικονα αλλα δεν μπορει να παει 1920Χ1080 μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα λες και εχω βαλει μεγαλυτερη αναλυση απο 1080p

Δεν ειναι θεμα υπολογιστη την εβαλα σε 3 υπολογιστες.

Εχω βαλει και τους drivers της Philips

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,

reset δεν εχει επιλογη σε εργοστασιακες ρυθμισεις να δεις απο κει και περα σου βγαζει το ιδιο θεμα στις προτεινομενες αναλυσεις και ξεκινα αποτ η καρτα γραφικων ενσωματωμενη ή οχι απο χαμηλη αναλυση πχ. 1024χ768 βημα βημα και θα διαπιστωσεις εαν ειν αι προβλημα στον "οδηγο"

Εχω κανει reset  και εχω βαλει αλλη οθονη πανω στον υπολογιστη με αναλυση χαμηλη αλλα μολις βαζω αυτη την οθονη μου βγαζει το μηνυμα και δεν το βγαζει οταν μπει στα Windows δηλαδη εχουν ενεργοποιηθει οι drivers της καρτας αλλα απο την αρχη ουτε το Bios δεν μπορω να δω.

Μπηκα στο menu επελεξα sRGB και πλεον και 1920Χ1080 υποστηριζει και DVI σε DVI αλλα σιγουρα θα την κατσαβιδιασω μπας και εχει κανεναν φουσκωμενο πυκνωτη.

Μήπως εχεις ενεργοποιησει την  "εικονική υπερύψηλη  ανάλυση"(δεν θυμαμαι πως το λέει η nvidia) απ την καρτα γαρφικων?

Οχι και οπως γραφω ποιο πανω το προβλημα λυθηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...