Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Microsoft Lumia 532, το πήρα τον Ιούλιο του ΄15 από Public, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, με κάποια μικροπροβληματάκια ακόμη πάει καλά. Σήμερα όμως μπήκε μέσα το εσωτερικό κουμπί on/off. Προφανώς κατά λάθος το πάτησα με δύναμη και μπήκε μέσα. Τι γίνεται τώρα, μπορώ να το βγάλω μόνος μου ή να το πάω Public Αλεξανδρούπολη, θα μου το κάνουν αυθημερόν, ξέρετε τι θα κοστίσει περίπου;

Δημοσ.

Σε γενικές γραμμές υπάρχουν κινητά που είναι εύκολο να βγάλεις ένα κουμπί που έχει μπει μέσα και άλλα όχι. Αν δεν έχεις έστω κάποιες βασικές γνώσεις για τη δομή της συσκευής θα σου πρότεινα να μην επιχειρήσεις να το διορθώσεις διότι μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεων. Η διαδικασία για τα περισσότερα κινητά είναι σχετικά απλή αλλά αν κάνεις μια λάθος κίνηση μπορεί να το χαλάσεις. 

Αν υπάρχει εγγύηση το πας Public όπως είναι και θα στο διορθώσουν/αντικαταστήσουν δωρεάν. Αν πάλι δεν υπάρχει το πας, παίρνεις τιμή και αν δεις ότι δε σε συμφέρει προσπαθείς να το κάνεις μόνος σου.

Δημοσ.

2 χρονια εγγυηση εχουν! Αλλα ακομα προσπαθω να καταλαβω πως μπορεσες να το βαλεις μεσα!!

Δε πιστευω να βγηκε το κουμπι απτο καπακι και να μπερδευτηκες οτι μπηκε μεσα το κουμπι;;

Δημοσ.

Έχω το Microsoft Lumia 532, το πήρα τον Ιούλιο του ΄15 από Public, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, με κάποια μικροπροβληματάκια ακόμη πάει καλά. Σήμερα όμως μπήκε μέσα το εσωτερικό κουμπί on/off. Προφανώς κατά λάθος το πάτησα με δύναμη και μπήκε μέσα. Τι γίνεται τώρα, μπορώ να το βγάλω μόνος μου ή να το πάω Public Αλεξανδρούπολη, θα μου το κάνουν αυθημερόν, ξέρετε τι θα κοστίσει περίπου;

έχεις ακομα εγγύηση δες μήπως σε καλύψουν στα public
Δημοσ.

Γιατί τι εχουν οι Πόντιοι?;Ρ

Τίποτα, μια χαρά άνθρωποι είναι κι όταν λέω μια χαρά, με όλη την σημασία τον λέξεων. Ίσα ίσα οι ίδιοι βγάζετε τα ανέκδοτα που σας αυτοσαρκάζουν σαν ..... χαζούληδες...

Ναι εγγύηση έχει ακόμη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...