Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω οτι λέει ο τίτλος οποίος μπορεί ας κάνει μερικές προτάσεις. Μέχρι τώρα ο μόνος που εχω βρει σε λογική τιμή είναι ο Toshiba Canvio Desktop 5TB, γενικά παρατηρώ οτι οι περισοτεροι εξωτερικoί χρησιμοποιούν δίσκους χαμηλών στροφών.

Δημοσ.

Βασικά λόγω του οτι παίζω μουσική σε bars/clubs τον θέλω για την μουσική μου, όποτε επειδή πρόκειται για συγκεκριμένη χρήση νομίζω οτι περισσότερες στροφές συνεπάγονται και μεγαλύτερες ταχύτητες  και μικρότερους χρόνους απόκρισης.

Δημοσ.

πάρε ένα δίσκο εσωτερικό και βάλε τον σε μία θήκη που δεν υποστηρίζει stand by mode όπως όλες οι θήκες από lc-power. επομένως αν πάρεις ένα χαμηλών στροφών αποφεύγεις και την υπερθέρμανση του και δουλεύει συνεχώς χωρίς απώλειες σε ταχύτητες.

Δημοσ.

για μουσικη ειδικα δεν προκειται ποτε να εχεις θεμα με την ταχυτητα του δισκου. Ενας τυπικος 5400 εξωτερικος θα εχει ταχυτητα μεταφορας 100mbyte/sec περιπου μαξ σε usb 3.0 δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι παραπανω. Οσο για εσωτερικο που λεει το παιδι παραπανω υποθετω εχεις κανα λαπτοπ και δεν γινεται ε?

Δημοσ.

πάρε ένα δίσκο εσωτερικό και βάλε τον σε μία θήκη που δεν υποστηρίζει stand by mode όπως όλες οι θήκες από lc-power. επομένως αν πάρεις ένα χαμηλών στροφών αποφεύγεις και την υπερθέρμανση του και δουλεύει συνεχώς χωρίς απώλειες σε ταχύτητες.

Το κοστος ειναι αρκετα μεγαλυτερο.

για μουσικη ειδικα δεν προκειται ποτε να εχεις θεμα με την ταχυτητα του δισκου. Ενας τυπικος 5400 εξωτερικος θα εχει ταχυτητα μεταφορας 100mbyte/sec περιπου μαξ σε usb 3.0 δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι παραπανω. Οσο για εσωτερικο που λεει το παιδι παραπανω υποθετω εχεις κανα λαπτοπ και δεν γινεται ε?

Ναι για λαπτοπ μιλαμε. Αυτο που με προβληματιζει με τους χαμηλοστροφους δισκους ειναι τα seek time που εχουν, δηλαδη αν ψαχνω ενα τραγουδι σε δισκο με 5400-5900 στροφες  σαφως θα ειναι αργοτερη η αναζητηση σε σχεση με ενα δισκο στις 7200.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...