Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο που διαθέτουμε 200 ευρώ

Είναι για Gaming PC

Το παιδί που το θέλει παιζει αρκετά fifa 17 gta 5 watchdogs 2 Witcher 3

Οθόνη έχω μια h6400 Full HD

Εχω ηχεία ποντίκι πληκτρολόγιο

Μπορώ να το συναρμολογησω εγώ και θα αγοραστεί από οποιοδηποτε κατάστημα

Λειτουργικό δεν θέλω εχω αυθεντικά Windows 10

Overclocking θα γίνει και στον επεξεργαστή και στην gpu

Απο παλιό σύστημα έχω πύργο Full atx 500watt τροφοδοτικο σκληρό δίσκο 400gb οπότε θα χρειαστώ μόνο κάρτα γραφικών επεξεργαστή μητρική και Ram. Δεν με πειράζει να παίζω και σε 720p αρκεί να παίζει τα παραπάνω παιχνίδια τουλάχιστον medium γραφικά με high.

Δημοσ.

Medium με High σε 200€ badget, είναι μόνο η κάρτα.

G4560 - 8GB DDR4 - H110M & 460 ή 1050 Ti. Αντιστοίχως έχουμε, 63 + 60 + ~60 + 160, σύνολο ~340€ (340 με την 1050Ti, ~300€ με την 460).

Προσωπικά, με αυτά τα παιχνίδια που θέλεις, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο.

Σημείωση: OC, με αυτή τη CPU μπορείς να κάνεις, αλλά θα πρέπει να αγοράσεις άλλη ψήκτρα από αυτή της Intel γιατί αλλιώς δεν πας ούτε 100MHz μακριά. Η GPU θα πάρει λίγο χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα (ανάλογα φυσικά και το κομμάτι που θα σκάσει στα χέρια σας). Εγώ αυτήν που έχει περάσει από τα χέρια μου, την πήγα σχετικά καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Παρά πολύ καλή σύνθεση την έδειξα στον ξάδερφο το σκέφτεται να σε καλά για την πρόταση.

Να δεις και τι μοντελο ειναι το τροφοδοτικο εαν σηκωνει τα παραπανω, τα watt σαν ξερος αριθμος δεν λενε τιποτα

• Like 2
Δημοσ.

Να δεις και τι μοντελο ειναι το τροφοδοτικο εαν σηκωνει τα παραπανω, τα watt σαν ξερος αριθμος δεν λενε τιποτα

Ακριβως αυτο, γιατι αν ειναι Μαο Τσε Τουνγκ , τοτε θες αλλο ενα 50ρικακι στο νερο...

• Like 1
Δημοσ.

Aπο την στιγμη που δεν εχει freesync monitor  και εγω θα προτιμουσα την 1050ti αλλα και λογο Οverhead.

Eπισης,επειδη οι b150 μητρικες εχουν πεσει σε τιμη θα την προτιμουσα περισσοτερο αντι για μιας Η110 που προταθηκε.

• Like 2
Δημοσ.

Καμια σχεση σε επιδοσεις

Προφανώς αλλά ο Heybro είπε για 200 ευρώ και η πρόταση που το έδωσαν έφτασε τα 340, γιαυτό είπα την 460 4gb για να πέσει λίγο το κόστος! Μπορεί να είναι πιο vfm η 1050 ti αλλά φτάνει 50 ευρώ κάτω από το διπλάσιο ποσό, αν δεν υπάρχει θέμα με την διαφορά τιμής τότε οκ! :)   

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικό εδώ παιδιά:

image_0_02_05_94ae967ce72583292b801937b2

Πολύ καλές οι συμβουλές σας θα σας γράψω την τελική σύνθεση εντός των επόμενων ημερών να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Το κόβω τουλάχιστον 5-ετίας το τροφοδοτικό μην πω παραπάνω.

Καλά είναι να φύγει για ανακύκλωση και αυτό.

Γνώμη μου είναι, πούλα τα πάντα σε μια λογική τιμή, μάζεψε λεφτά και πάρε ένα κουτάκι από την αρχή.

Με 500€ βγάζεις ένα πολύ αξιοπρεπές μηχάνημα που θα σου πάει για αρκετό καιρό για casual/medium gaming.

• Like 2
Δημοσ.

Το κόβω τουλάχιστον 5-ετίας το τροφοδοτικό μην πω παραπάνω.

Καλά είναι να φύγει για ανακύκλωση και αυτό.

Γνώμη μου είναι, πούλα τα πάντα σε μια λογική τιμή, μάζεψε λεφτά και πάρε ένα κουτάκι από την αρχή.

Με 500€ βγάζεις ένα πολύ αξιοπρεπές μηχάνημα που θα σου πάει για αρκετό καιρό για casual/medium gaming.

Ειναι αρκετα παλιός ο υπολογιστής είναι με έναν 2gb ddr2 κάρτα γραφικών 8600gt 2007 είναι. Εγώ τον λέω ότι με 200 δεν φτιάχνει καλό σύστημα αλλά δεν θέλει να δώσει πολλά. Αφού δεν θέλει να δώσει πολλα δουλειά δεν πρόκειται να κάνει αλλά αν δεν υπάρχει budget τι να κάνεις. Θα τον πω και βλεπουμε. Έχει ψηθεί αλλά με τόσα λίγα χρήματα δεν γίνεται δουλειά.

Δημοσ.

Σε μτχ κοιτατε καθολου?

Ναι είδαμε κάποια κουτιά μέχρι 250 με 7850 η 7870 κάρτες πως τα βλέπετε για τις τιμές τους? Έχει αρκετές αγγελίες το insomnia σε μεταχειρισμενα συστήματα.

Δημοσ.

αν θελει τοσα λιγα λεφτα να δωσει ας παρει μια μητρικη h81κανα 35ρι  την ποιο φτηνη μεσα απο το σιτε και εναν i3 4170   στα 70 kai as parei kai ena τροφοδοτικο με 50 ευρω και ολα κομπλε μια ραμ 8αρα αλλα 30 και με τα υπόλοιπα λεφτα χτυπάτε και μια gtx 750ti γυρω στα 80 μεσα απο το σιτε και τελος  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...