saruman123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μια πολύ ευχάριστη είδηση διαβάζουμε σήμερα από τα παιδιά του TechValue.gr, η οποία θα χαροποιήσει τους απανταχού φαν της Xiaomi, αλλά και όσους θέλουν τα χρήματα που θα ξοδέψουν στο επόμενό τους κινητό να πιάσουν τόπο. Η InfoQuest λοιπόν ετοιμάζεται να μας φέρει στην Ελλάδα μία από τις καλύτερες "value for money" συσκευές της χρονιάς, η οποία δεν είναι άλλη φυσικά από το Redmi 4 Pro της Xiaomi. Τα είπαμε και τις προάλλες ότι η InfoQuest έγινε ο επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα, ξεκινώντας με τη διάθεση του Redmi 3S και του Redmi Note 3 Pro και μάλιστα σε λογικές τιμές. Πλέον και από ότι λένε οι βάσιμες πληροφορίες του TechValue, το διεθνές μοντέλο του Redmi 4 Pro, το οποίο διαθέτει τον Snapdragon 625 επεξεργαστή και όλες τις μπάντες 4G, θα αρχίσει να πωλείται σύντομα με κόστος στα 219 ευρώ.Το καπέλο στην τιμή σε σχέση με τα κινέζικα e-shop είναι της τάξεως των 70 ευρώ, αλλά αξίζει τον κόπο αν σκεφτείς ότι θα έχεις εγγύηση δύο ετών. Οι πληροφορίες λένε επίσης ότι ενδεχομένως θα δούμε στην Ελλάδα μέσω της InfoQuest και το Xiaomi Redmi Note 4 αλλά αυτό με τον Mediatek επεξεργαστή. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα η τιμή του υπολογίζουμε να κυμανθεί κοντά στα 250 ευρώ, η οποία μάλλον δεν είναι συμφέρουσα για το συγκεκριμένο μοντέλο. Εν αναμονή λοιπόν των επίσημων ανακοινώσεων! Πηγή:http://www.doctorandroid.gr/2017/02/infoquest-xiaomi-redmi-4-pro-greece.html?m=0 2
ziaba Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 πάντως ακομα δεν εμφανίστηκε στα κινέζομαγαζα το σωστό note 4 που να μας καλύπτει πλήρως (μπάντες, επεξεργαστές κτλ) όπως το note 3 (Kate)
Chrysostomos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 250 ευρώ για το 4άρι Note,είναι αρκετούτσικα. Θέλει πιο επιθετική τιμολόγηση για να πετύχει.
stelios18120 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλό θα ήταν να το έφερναν σε χαμηλότερη τιμη. 250€ είναι πολλά.
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως το Xiaomi Redmi Note 4 ( Snapdragon) (3GB/32GB) που το είχε φέρει ένα κατάστημα στο Σκρουτζ το ειχε 219€
psFFF Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παντως ακομα πιστευω ειτε το μοντελο με τον snapdragong ειτε το μοντελο με τον ΜΤΚ το note 4 δν αξιζει μπροστα στο note 3! Ειναι αισθητα πιο φθηνο (εξω) και η cpu/gpu combo ειναι κλτρο στο note 3 ! Αποψη μου οσοι ειστε σε αυτα τα δυο τσιμπησε το 3 και γλιτωστε μερικα λεφτακια και θα εχετε κλτρες επιδωσεις απο αποψη gpu!
Antretng Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παντως ακομα πιστευω ειτε το μοντελο με τον snapdragong ειτε το μοντελο με τον ΜΤΚ το note 4 δν αξιζει μπροστα στο note 3! Ειναι αισθητα πιο φθηνο (εξω) και η cpu/gpu combo ειναι κλτρο στο note 3 ! Αποψη μου οσοι ειστε σε αυτα τα δυο τσιμπησε το 3 και γλιτωστε μερικα λεφτακια και θα εχετε κλτρες επιδωσεις απο αποψη gpu! Ειχα και το 3 και εχω τωρα το 4 (mtk). Σε gpu ισως ειναι ενα κλικ κατω... σε cpu ομως οχι. Ο mtk θεωρητικα τουλαχιστον ειναι ταχυτερος. Επισης εχει χαμηλοτερες θερμοκρασιες αρα λιγοτερο throttling. Και απο την εμπειρια που εχω ως τωρα σου λεω οτι ειναι γενικοτερα ενα κλικ πανω σε ολα (καλυτερη οθονη, καμερα, δαχτυλικο, ηχειο, ποιοτητα κατασκευης/αισθηση). Σε 2 σημεια μονο χανει απο το 3. Το πρωτο ειναι η μπαταρια που καιει καπως παραπανω (χωρις να σημαινει οτι δεν εχει και αυτο τουμπανο αυτονομια... στο 3 ειχα 8 ωρες sot ενω στο 4 εχω καπου 7 ωρες και 20 λεπτα). Το δευτερο οτι δεν εχεις να παιξεις με custom rom. Απο εκει και περα ο καθενας διαλεγει βασει τσεπης και προτιμησεων. Οχι ομως να το λεμε και κατωτερο. Καθε αλλο παρα κατωτερο ειναι 1
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Το Snapdragon μοντέλο(note 4) είναι στην ουσία ένα ελαφρώς μεγαλύτερο Redmi 4 Pro, με ότι αυτό συνεπάγεται. Σε σχέση με το Redmi Note 3 Pro, το καινούριο μοντέλο(note 4)έχει πολύ καλύτερη κάμερα και 25% μεγαλύτερη αυτονομία χάρη στον επεξεργαστή της Qualcomm. Ο επεξεργαστής τώρα είναι ο Snapdragon 625 των 60.000 πόντων στο Antutu και είναι σαφώς υποδεέστερος από τον Helio X20 του πρώτου μοντέλου που πιάνει τους 86.000 πόντους αντίστοιχα. Η διαφορά όμως είναι ότι το Mediatek μοντέλο αντέχει για έως και 10 ώρες με την οθόνη ανοιχτή, ενώ αυτό (σύμφωνα με το Redmi 4), μπορεί να φτάσει και τις 17 ώρες.
Chrysostomos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως το Xiaomi Redmi Note 4 ( Snapdragon) (3GB/32GB) που το είχε φέρει ένα κατάστημα στο Σκρουτζ το ειχε 219€ δε παίζει να το έχει φέρει. Ακόμα καλά καλά με το ζόρι το βρίσκεις στα κινεζομάγαζα. Εγω παντως ακομα πιστευω ειτε το μοντελο με τον snapdragong ειτε το μοντελο με τον ΜΤΚ το note 4 δν αξιζει μπροστα στο note 3! Ειναι αισθητα πιο φθηνο (εξω) και η cpu/gpu combo ειναι κλτρο στο note 3 ! Αποψη μου οσοι ειστε σε αυτα τα δυο τσιμπησε το 3 και γλιτωστε μερικα λεφτακια και θα εχετε κλτρες επιδωσεις απο αποψη gpu! φυσικά και να προτιμήσουν το 4άρι θες να πεις. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι λέτε,ψαχτείτε. 1
saruman123 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 δε παίζει να το έχει φέρει. Ακόμα καλά καλά με το ζόρι το βρίσκεις στα κινεζομάγαζα. Το είχε φέρει ένα μαγαζί πριν περίπου 10 μέρες αλλά ειχε μάλλον λίγα κομμάτια ,με Αγγλικό μενού,Ελληνικό πληκτρολόγιο και Play store Μιλάω για το redmi note 4 ( Snapdragon) Το είχα προτεινει εδω http://www.insomnia.gr/topic/635651-xiaomi-redmi-pro-%CE%AE-redmi-note-4/
Chrysostomos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 το είχα δει και φυσικά μιλάμε για το ίδιο. Και γιαυτό λέω πως δεν παίζει να ο έχει καθώς τότε έλεγε μόνο μέσω παραγγελίας ενώ τώρα,ούτε καν αυτό.
psFFF Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Για θερμοκρασίες κ Χ20 ανεβάζει αρκετά κ κάνε throttling τρέξε 2 benchmarks να δέις διαφορά score! Κάμερα είναι το μόνο σημείο που δν ξέρω (προσωπικά δν με απασχολεί και τα 2 μετριότητες έχουν οπότε 10-20% πάνω πάλι μέτριες είναι) μπαταρία μακράν το Νοτε 3 κλτρο! Όσο για επιδώσεις ναι κλτρη CPU ο ΜΤΚ και?? Η πιο μεγάλη σημασία παίζει η GPU! https://youtu.be/5BthauUuBGY Τα κινητά έχουν τεράστια διαφορά υπέρ του note 3 σε επιδώσεις! Και δν εννοώ τα benchmarks αυτά να τα χ@σω, στην πραγματική χρήση έχει σημασία! Κ όπως προείπα κλτρα να πάρεις το Νοτε 3 εγώ για το 4 δν θα το σκεφτόμουν καν, και ναι το είχα το note 3 όπως και το Redmi Pro με τον X25 κ από το δεύτερο ψιλό απογοητευτικά είναι η αλήθεια ειδικά σε επιδώσεις gpu κ μιλάμε για τον overclocked με καλύτερες επιδώσεις 10-15% από τον Χ20! φυσικά και να προτιμήσουν το 4άρι θες να πεις. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι λέτε,ψαχτείτε. Μάλλον άλλοι πρέπει να ψάχνουν!
Chrysostomos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μα φυσικά μιλάμε για καθημερινή χρήση. Και εκεί το 4άρι,ανοίγει όλες τις γνωστές εφαρμογές πιο γρήγορα...
kodorevi8ulis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 παίδες μη συγκρίνετε το Note 3 με sd με το Note 4 με mtk να συγκρίνατε το note 3 mtk με το note 4 mtk όταν έρθει το 4 με sd (pro) τότε να γίνουν οι συγκρίσεις και όχι βέβαια στο score του antutu που θα χάνει αλλά σε άλλα πράγματα (όπως μπαταρία / θερμοκρασία κλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα