Eddy_Gordo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Πριν λιγο μου ηρθε στο μέιλ μου, περισσοτερα εδω http://www.public.gr/cat/perifereiaka/analosima/melania/?utm_source=Oracle%20Responsys&utm_medium=email&utm_campaign=B2B_ink_FEB2017&utm_term=&utm_content= Θεωρω οτι αξιζει, ιδιως για ατομα σαν κι εμένα απο επαρχεία Υ.Γ. Με 50% εκπτωση στο δευτερο ηθελα να γραψω, ας το διορθωσει καποιος απο τους μοντ. Επισης η προσφορα ισχυει ως και 4 μελανια ανα παραγγελια, ειτε ονλαιν ειτε τηλεφωνικα, με εξαιρεση οσους κωδικους γραφουν κατοπιν παραγγελιας Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2017 από Eddy_Gordo 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 μου ηρθε κι εμενα, παραγγειλαμε κιολας, μπραβο παμπλικ, δευτερη φορα που παιρνουμε 4αδα στα 6 το καθενα (απο 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Παραγγελία και από εδώ, thanks ts! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Υ.Γ. Με 50% εκπτωση στο δευτερο ηθελα να γραψω, ας το διορθωσει καποιος απο τους μοντ. Εφτιαξα τον τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manoskost Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 μια ερωτηση παιδια: το δευτερο πρεπει να ειναι ο ιδιος κωδικος? πχ μαυρο με μαυρο το δευτερο ή μαυρο το ενα και κιτρινο το αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill987 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχει σημασια, εγώ πήρα ένα μαύρο και ένα εγχρωμο, κανονικά η εκπτωση!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να είναι ίδιο το δεύτερο? Δηλαδή αν πάρουμε μαύρο πρέπει και το δεύτερο να είναι μαύρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 οχι ειπαμε, εγω πηρα 4 διαφορετικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Πρέπει να είναι ίδιο το δεύτερο? Δηλαδή αν πάρουμε μαύρο πρέπει και το δεύτερο να είναι μαύρο? Όχι, η έκπτωση όμως θα πάει στο φθηνότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αν πάρω και λέει ότι λήγει το 2018, δεν θα ξεραθούν μέχρι τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hara75gr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Thanks ts, φόρτωσα κι εγώ, αν δεν ανοιχτούν δεν παθαίνουν τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Καλά και σφραγισμενα π είναι δεν λήγουν και μετά είναι για πέταμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδια για να καταλαβω πρεπει να γραψουμε καποιον κωδικο η κατι τετοιο κατα τη διαρκεια της παραγγελιας,η απλα οταν παω να τα παρω πληρωνω τα μισα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Genatos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τα βαζεις στο καλαθι και γινεται αυτοματα η εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
armin Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Α να σωστα θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα