Agathoklis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 το xiaomi stript το ξερετε ολοι... 3 πριζες + 3 usb 2A απο τις πιο χαμηλες τιμες που το εχω δει απο εποχες εκεινου τουμαγαζιου που τα ειε ολα 9.99$ και εκλεισε... η τιμη ειναι με μεταφορικα + trackin number https://www.aliexpress.com/store/product/100-Original-New-Xiaomi-Power-Strip-Fast-Portable-Charging-3-Jack-USB2-0-Interface-Extension-Socket/2345360_32741522197.html 99% θα χρειαστει να παρετε μαζι και ανταπτορα https://www.aliexpress.com/item/Best-Price-Universal-UK-US-AU-to-EU-AC-Power-Plug-Travel-Charger-Adapter-Outlet-Converter/32707517561.html καλ ες 1
vrwmiaris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί, θέλει κάτι ιδιαίτερο; Δεν το ξέρω επίσης
Agathoklis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 τι εννοεις? το ali ή το μαγαζι μεσα στο ali? aliexperss 101: το ali ειναι σαν το ebay (κατ εμε πολυ καλυτερο ) και πληρωνεις με καρτα κατευθειαν στην ali , που εχει κατι αναλογο της paypal και λεγετε alipay...
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 ρε συ η μπριζα στο πολυμπριζο ειναι ευρωπαικη? δεν καταλαβαινω. οχι αυτη του τοιχου που ειναι αγγλικη ευρωπαικη ειναι αλλα δεν παιρνει σουκο... 1
Agathoklis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 στα αριστερα λεει "contact now" και ανοιγει τσατ με τον πωλητη αν ειναι online γενικα ομως λεει ασπρο /μαυρο, γραφτο και στις παρατηρησεις για πιο σιγουρα ρε συ η μπριζα στο πολυμπριζο ειναι ευρωπαικη? δεν καταλαβαινω. οχι αυτη του τοιχου που ειναι αγγλικη ευρωπαικη ειναι αλλα δεν παιρνει σουκο... η πριζα εισοδου ειναι AU/CN το δευτερο λινκ ειναι αντιστοιχος ανταπτορας, οι εξοδοι ειναι universal (US/EU/UK/AU/CN)
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 οπως βλεπω τα ανοιγματα μπορει να παρει και τις ευρωπαικες τις διπολικες αλλα οχι σουκο, ή τριπολικες 1
kamui Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το έχω πάνω από 6 μήνες και αυτό (είμαι fanboy). Στο σπίτι το κινητό φορτίζει πάντα από εκεί. Κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή πρίζα. Υπάρχει και έκδοση Wifi με διακοπτη για όλες της πρίζες. Το λέω μήπως ενδιαφέρεται κάποιος για Χ Ψ λόγους
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το έχω πάνω από 6 μήνες και αυτό (είμαι fanboy). Στο σπίτι το κινητό φορτίζει πάντα από εκεί. Κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή πρίζα. Υπάρχει και έκδοση Wifi με διακοπτη για όλες της πρίζες. Το λέω μήπως ενδιαφέρεται κάποιος για Χ Ψ λόγους Wifi με διακοπτη για δωσε info! ρε συ η μπριζα στο πολυμπριζο ειναι ευρωπαικη? δεν καταλαβαινω. οχι αυτη του τοιχου που ειναι αγγλικη ευρωπαικη ειναι αλλα δεν παιρνει σουκο... ωπα ακυρο μλκια ειπα δεν ειναι αγγλικη πριζα αυτο το πραγμα. λαθος εκανα. θελεις οπωσδηποτε και ανταπτορα 99% θα χρειαστει να παρετε μαζι και ανταπτορα https://www.aliexpress.com/item/Best-Price-Universal-UK-US-AU-to-EU-AC-Power-Plug-Travel-Charger-Adapter-Outlet-Converter/32707517561.html εχεις κανει λαθος. δεν ειναι αγγλικες οι πριζες, ειναι τετοιες. θελεις αλλο ανταπτορα για τον τοιχο
Agathoklis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 εχεις κανει λαθος. δεν ειναι αγγλικες οι πριζες, ειναι τετοιες. θελεις αλλο ανταπτορα για τον τοιχο πιστεψε με , δεν κανω λαθος... εχω ηδη 5 πολυπριζα σπιτι... o ανταπτορας ειναι και AU/CN >>> EU οποτε ειναι φουλ πανσιον εκτος αν δουλευουν κατα λαθος :P :P
FarCry Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 πιστεψε με , δεν κανω λαθος... εχω ηδη 5 πολυπριζα σπιτι... o ανταπτορας ειναι και AU/CN >>> EU οποτε ειναι φουλ πανσιον εκτος αν δουλευουν κατα λαθος :P :P δεν γραφει CN γιαυτο το ειπα. ετσι οπως ειναι το σχημα δεν μπορω να καταλαβω αν μπαινει η κινεζικη πριζα UK US AU Α το AU ειναι ιδιο με το CN? οκ δεν το γνωριζα
Red21 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 8.25 ευρω βγαινει αν καποιος κανει εγγραφη πρωτη φορα στο mobile app με κατι κουπονακια που δινει. Χτυπησα και εγω ενα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Τι νοημα εχει να παρει κανεις αυτο το πραγμα απο την στιγμη που θες ανταπτορες για ολα; Αν δεν εχει σουκο δεν εχει τιποτα. Λιγα ειναι τα διπολικα στις συσκευες ή ακομα και λιγα να μην ειναι για καποιον που θελει να βαλει μονο μικροσυσκευουλες τυπου φορτιστης πορτατιφ κλπ, οταν θα χρειαστει να βαλει ενα σουκο πανω θα εχει προβλημα. Κανένα πρόβλημα με οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή πρίζα. Παιρνει σουκο δηλαδη; Ειναι λαθος η φωτο στο #1; Τι ακριβως εννοεις;
SnakeMJK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Έναν αντάπτορα θέλει, στην είσοδο! Στις εξόδους κουμπώνουν τα πάντα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις