Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 2 - 3 μερες ο υπολογιστης κολλαει μολις μπαινω στο CS:GO . Aυτο ξεκινησε εντελως ξαφνικα ,εκλεισα το παιχνιδι το μεσημερι και το βραδυ που πηγα να ξαναμπω αρχισε να το κανει. Στην αρχη το εκανε μολις εμπαινα σε game μετα αρχισε να το κανει και καθως ημουν στο μενου.

Κολλαει το παιχνιδι και ακουγονται μονο ηχοι,παταω alt-tab ακουγεται να αλλαζει (να βγανει απο το cs) αλλα τιποτα, η εικονα παραπαμενει κολλημενη! Δεν ανοιγει ουτε task manager ουτε τιποτα.

Εκανα unistall και install ξανα το cs,τιποτα.

Εκανα unistall και install το steam,τιποτα.

Εκανα unistall και install drivers καρτα γραφικων τιποτα.

Δοκιμασα και σε αλλα παιχνιδια οπως WoW,LoL,Grid,Paladins δεν παθαινει τιποτα,ολα λειτουργουν κανονικα.Μονο στο CS εχει θεμα.

Να αναφερω πως εχω 2 σκληρους. Στον SSD εχω μονο τα windows 10 και στο ΗDD εχω ολα τα games.

Ο SSD εχει 89% Health.

O HDD εχει 100% Health.

Σημαντικο να αναφερω πως οταν κολλαει o υπολογιστης και κανω restart μετα δεν ανοιγει κατευθειαν,κολλαει σε μια μαυρη οθονη,μετα πρεπει να ξανακανω restart και γινεται αυτο 2-3 φορες και μετα ανοιγει.

Πριν λιγο μου εβγαλε αυτο μολις ανοιξε απο το restart.

Στην αρχη πονταρα στην υγεια του δισκου αλλα ο υπολιστης τρεχει τα παντα αψογα,μολις μπαινω στο CS ομως φρικαρει.

Χωρις να ανοιξω το CS και 10 restart να κανω,ο υπολογιστης ανοιγει μπαμ-μπαμ,αμα γινει restart επειδη κολλησε το CS φρικαρει και δεν ανοιγει ευκολα.

Εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?

post-286722-0-29362500-1486606050_thumb.jpg

Δημοσ.

Λοιπον σημερα μετα απο ~12ωρες παιξιματος μου κόλλησε και στο WoW. Θεμα με το restart δεν είχε έκανε κανονικα απλα παγωσε η οθονη.

Ετρεξα και memtest,ολα καλα. Δεν ειχα errors!

Τι μπορει να φταιει και να παγωνει το συστημα?

Δημοσ.

Λοιπον σημερα μετα απο ~12ωρες παιξιματος μου κόλλησε και στο WoW. Θεμα με το restart δεν είχε έκανε κανονικα απλα παγωσε η οθονη.

Ετρεξα και memtest,ολα καλα. Δεν ειχα errors!

Τι μπορει να φταιει και να παγωνει το συστημα?

Πότε καθάρισες το pc ?,πάστα στη cpu πότε άλλαξες?,μήπως ζητάει καθάρισμα?.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι εχω καιρο αλλα οι θερμοκρασίες ηταν το πρωτο πράγμα που κοιταξα και ηταν στα λογικά τους πλαίσια.

Δημοσ.

Eκανα φορματ και δεν εγινε τιποτα. 

Να ρωτησω εγω τωρα,υπαρχει περιπτωση λογω θερμοκρασιας να μαλακωνει το socket που κραταει την καρτα γραφικων πανω στη μητρικη και την κανει να "χαλαρωνει"?

Ρωταω γιατι παρατηρησα πως οταν βαζω δυναμη με τα χερια πανω στο γραφειο εμφανιζονται κοκκινα pixels σε ολη την οθονη και αραια και που μια κοκκινη γραμμη,μολις σταματησω να βαζω δυναμη εξαφανιζονται. Το κουτι το εχω πανω στο γραφειο! Υπαρχει περιπτωση να φταει και το HDMI?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...