Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με root

nikos1998Gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας!

Εχω στην κατοχη μου ενα tablet με τα εξης:Estar Beuty HD quad core(mid7308B)και Android 5.0.0(αν το γραφω σωστα)το εκανα root λοιπον με το προγραμμα στον υπολογιστη One Click Root ολα καλα λοιπον πετυχε το root απ οτι ειδα στο tablet αργοτερα,αφου λοιπον επρεπε να κλεισει και να ξανανοιξει παλι αφου εγινε αυτο μετα δεν ανοιγε και κολλουσε στην οθονη εκκινησης με το λογοτυπο του τι format του εκανα τιποτα συνεχιζει τα ιδια να μην ανοιγει... Τι γινεται τωρα υπαρχει καμια λυση η ειναι νεκρο!?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε ευχαριστω και παλι!Εφοσον δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη με το καλωδιο(διοτι πρεπει να ειναι ανοιχτο)μπορω το firmware να το ριξω στην sd card(μεσω ανταπτορα και να την ξαναβαλω το tablet μπαινοντας σε recovery mod το βαζω και την επιλεγω απο την sd και το τρεχω σωστα?

Αν το αναγνωριζει το pc προτού φλασαρης την rom κανε αυτα

Δοκίμασε απο τον H/Y μέσω του ADB να κάνεις επαναφορά. Κατέβασε απο εδώ http://d-h.st/08w μια "ελαφριά" έκδοση του Android SDK.

Αφου το αποσυμπιέσεις και μπεις στο φάκελλο (ώστε να βλέπεις τα περιεχόμενα που αποσυμπιέστηκαν) κράτα πατημένο το shift και με δεξί κλικ επέλεξε την εντολή "άνοιγμα παράθυρου εντολών εδώ". (WIN 7)

Οι εντολές που δίνεις είναι: adb version

Λογικά θα σου απαντήσει Android Debug Bridge version x.x.xx (οπότε δουλεύει)

adb Devices (θα σου δείξει τις συνδεδεμένες συσκευές, μια στη δικιά σου περίπτωση)

Από εκεί δώσε:

adb recovery --wipe_data

ή

adb shell wipe data

Μπορειτε να μου πειτε τα βηματα που πρεπει να ακολουθησω για τους drivers και το firmware?το προβλημα τωρα ειναι πως οταν το βαζω το καλωδιο στον υπολογιστη δεν το αναγνωριζει και πρεπει να πατησω απο tablet την επιλογη... Ευχαριστω πολυ και παλι

Φαντάζομαι δοκίμασες ήδη να μπεις σε recovery από το ίδιο το tablet έτσι?

power+volume down πατημένα συνεχόμενα για 10 δεύτερα μέχρι να κάνει ανανέωση η οθόνη και να σε βγάλει σε recovery menu από όπου θα διαλέξεις το wipe/ factory reset και μετά fπροσπάθησε να κάνεις reboot (ίσως έχει ήδη τέτοια επιλογή στο μενού, αλλιώς κράτα πατημένο το power

Δες λίγο σε αυτό το thread διάφορους συνδυασμούς (άλλοι λένε για power+return ή σταθερά πατημένο power + συνεχόμενα πατήματα του volume down)

http://www.insomnia.gr/topic/556423-reset-%CF%83%CE%B5-estar-beauty-hd-quadcore-7-mid-7188/page-4 

Καλημερα!Δοκιμασα ηδη να μπω σε recovery απο το ιδιο ταμπλετ wipe data,facrory reset τα δοκιμασα ολα και συνεχιζει να κολλαει στο λοτοτυπο της estar...

Αν αποθηκευσω την rom Kit kat 4.xx που έχω στην sd τοτε μπορω να την "τρεξω" απο το recovery του tablet εφοσον μπαινω?

Αν αποθηκευσω την rom Kit kat 4.xx που έχω στην sd τοτε μπορω να την "τρεξω" απο το recovery του tablet εφοσον μπαινω?

Νομίζω πως ναι,φλασάρισμα λέγετε

Λοιπον εβαλα το tablet με το καλωδιο του στο pc (ακουστηκε ο ηχος οτι συνδεθηκε)αλλα δεν δειχνει το storage του στον υπολογιστη...απο το tablet σε recovery δεν δειχνει κατι για install,τι αλλο μπορω να κανω στην περιπτωση μου?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατ' αρχήν είσαι σίγουρος ότι κολλάει στο logo ή απλά δεν το αφήνεις αρκετά? Γιατί μετά το wipe data, χρειάζεται αρκετός χρόνος καμιά φορά(ανάλογα και τη συσκευή βέβαια) για να εγκατασταθούν ξανά οι εφαρμογές κλπ. 

Τώρα όσον αφορά την αλλαγή firmware κατά πάσα πιθανότητα δε μπορείς να την κάνεις μέσω κάρτας sd. Και ειδικά μέσω recovery mode που συνήθως οι εργοστασιακές recovery δεν έχουν επιλογή για εγκατάσταση firmware. Αυτό γίνεται με διαφορετικό τρόπο(εξαρτάται και πάλι από τη συγκεκριμένη συσκευή και το αν παρέχεται αυτή τη δυνατότητα) ή μόνο μέσω του υπολογιστή και με το κατάλληλο software. Εγώ είχα βάλει σε μια συσκευή πριν μερικά χρόνια, firmware της estar(μια και ήταν απόλυτα συμβατό) με το phoenixUSBpro ή το Live Suite, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για τη δική σου. Αν είναι συσκευή με mtk επεξεργαστή για παράδειγμα, γίνεται με το SP Flash tool. Οι drivers που χρειάζονται, συνήθως παρέχονται με την εφαρμογή φλασαρίσματος και είναι διαφορετικοί από αυτούς που χρησιμοποιούνται όταν η συσκευή είναι λειτουργική, μιας και μπαίνει σε διαφορετική λειτουργία η συσκευή(fastboot ή download mode).

ΕDIT:

Το link αφαιρέθηκε γιατί απ' ότι φαίνεται δεν είναι το firmware.

Επεξ/σία από dancer_69

5.1 το θεωρω "βαρυ"για tablet με 512mb ram επισης ναι κολλαει στο logo μπορει να ειναι για καμια ωρα ετσι κ μετα να σβηνει... Εγω κατεβασα απο το site που μου εστειλες το Kitkat 4.4.2 ειναι μια χαρα 512mb ram τι αλλο μπορω να κανω ομως στην περιπτωση μου καποιο software?για το firmware και για τους drivers?

Ευχαριστω πολυ και παλι

All Winner A33 cortex a7 quad core ειναι το cpu του tablet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...