overpower Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπερα, Σημερα μολις μου ηρθε και αντιμετωπιζω προβλημα. Η εικονα αυτη ειναι στην αρχη που κανονικα λεει μαρκα και στοιχεια μητρικης. Αυτο μου το εκανε ακομα πριν καν βαλω drivers, οποτε αποκλειεται να ειναι απο αυτο. 2) Ανοιγω bf1 και ενω εχω νορμαλ θερμοκρασια (59-63) μετα απο ~30 δευτερολεπτα που θα μπω σε καποιο game γινεται γκρι ολη η οθονη και δεν κανει τιποτα. Επανερχεται μονο με reboot. Καμια ιδεα πρωτου αρχισω να ξενερωνω στην ιδεα να την στειλω πισω? Παιζει με το να το ανοιξω το κουτι, να την βγαλω και να την ξαναβαλω να στρωσει? Απο προγραμματα εχω το gpu-z απο TechPowerUp και το asus tweak ii
Duck Dodgers Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις την δυνατότητα να την δοκιμάσεις σε άλλο pc?
overpower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Έχεις την δυνατότητα να την δοκιμάσεις σε άλλο pc? Οχι. Με την 280χ παντως δεν ειχα κανενα θεμα. Η παραπανω οθονη φαινεται πριν καν φορτωσει το bios, οποτε ειχα δεν ειχα σωστα drivers δεν επαιζει ιδιαιτερο λογο αφου δεν ειχα ξεκινησει καν να φορτωνουν τα windows Ειδα ενα παρομοιο θεμα στο ιντερνετ, και το ελυσε βαζοντας αυτος ρυθμισεις για το Fan. Το δοκιμασα αλλα δεν.
overpower Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το ρεύμα της το σύνδεσες? ... Εννοειτε. Δοκιμασα και διαφορετικο 8-pin Υπαρχει πιθανοτητα να φταιει η dvi θυρα και ισως με hdmi να ειμαι οκ? Ναι μεν θελω να γλυτωσω την επιστροφη, αλλα δεν θελω και στο μελλον να εμφανισει καποιο προβλημα λογω του οτι την αφησα και δεν την εστειλα απο την αρχη. Αν και δεν βλεπω καποιο λογο η χαλασμενη dvi να δημιουργει επιμερους θεματα στην καρτα.
Ailuros Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Το να δοκιμάσεις άλλη σύνδεση με την οθόνη είναι φτηνό, γρήγορο και εύκολο. Ωστόσο από αυτά που διαβάζω φοβάμαι ότι το όποιο πρόβλημα το έχει μάλλον η ίδια η κάρτα. 5
kriosgr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αυτά τα artifacts που βγάζει στην αρχή είναι σύμπτωμα ελαττωματικής κάρτας. Δυο φορές μου έχει τύχει και τις 2 ήταν η κάρτα γραφικών. Η τελευταία φορά μάλιστα που το είδα ήταν σε RX480 8gb κάρτα.
neof1z Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 ... Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η dvi θήρα και ίσως με hdmi να ειμαι οκ? Έμενα μου έχει τύχει!!!!!!! Και μάλιστα σε 2 κάρτες. Μια 780 και μια 290χ της Asus. Η λύσει τυχαία βέβαια ήταν να την βγάλω και να την ξαναβάλω. Όλες οι θήρες μου έβγαζαν artifacts όχι σαν το δικό σου αλλά μετά το Βάλε - Βγάλε εδώ και 2 χρόνια δεν το ξανάκανε!!!!!!!!!
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Οπως και να εχει η καρτα ηδη εφυγε για το καταστημα οποτε ολα good. Ευτυχως δεν εδωσα την 280χ και ειμαι οκ ακομα και με την παλια ^^
fanis007 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Κ εγώ περιμένω μία ίδια με την δικιά σου! Ελπίζω να μην έχω το ίδιο πρόβλημα(και γενικά κανένα πρόβλημα). Καλή τύχη με την κάρτα σου, ελπίζω να την έχεις σύντομα ξανά στα χέρια σου και "υγιή"!!! 2
overpower Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μολις παρελαβα και την 2η καρτα και εχει το ιδιο θεμα οσον αφορα τα artifacts. Θα προσπαθησω να τρεξω και καποιο παιχνιδι και ισως δοκιμασει αυτην την φορα και hdmi Το ιδιο θεμα στο Bf1, αν και αυτην την φορα αργησε λιγο παραπανω να εμφανιστει (~5min)
life is music Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Μολις παρελαβα και την 2η καρτα και εχει το ιδιο θεμα οσον αφορα τα artifacts. Θα προσπαθησω να τρεξω και καποιο παιχνιδι και ισως δοκιμασει αυτην την φορα και hdmi Το ιδιο θεμα στο Bf1, αν και αυτην την φορα αργησε λιγο παραπανω να εμφανιστει (~5min) by the way με τον 1090 και αυτην την καρτα θα τρωως μπουκαλι τυχαινει να τον εχω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα