Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows 10 x64 δεν μπορώ να διαγράψω με τίποτα ένα φάκελο. Μου πετάει πως ο φάκελος ή κάποιο αρχείο είναι ανοιχτά να άλλο πρόγραμμα. Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο αρχείο είναι system αρχείο μετά από download και δεν υπάρχει πουθενά αλλού, μόνο στο torrent που φυσικά το έχω διαγράψει από εκεί. Κάποια γνώμη;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες εδώ.

Δοκίμασε πρώτα με την 1η μέθοδο (σταμάτημα του explorer.exe) επειδή δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο και εάν δεν πετύχει πήγαινε στην 3η μέθοδο του unlocker (λίγο προσοχή στην εγκατάσταση για ανεπιθύμητα προγράμματα).

Δημοσ.

Δες εδώ.

Δοκίμασε πρώτα με την 1η μέθοδο (σταμάτημα του explorer.exe) επειδή δεν θέλει κάτι ιδιαίτερο και εάν δεν πετύχει πήγαινε στην 3η μέθοδο του unlocker (λίγο προσοχή στην εγκατάσταση για ανεπιθύμητα προγράμματα).

Ούτε με την πρώτη μέθοδο. Την τρίτη δεν την δοκιμάζω άμα είναι να παίζει θέμα να χωθούν ανεπιθύμητα.

Αρχικά έχω πρόβλημα με ένα ashiahm medium (πως διάολο βρέθηκε αυτό); Επίσης έχω τα windows 10 x64 όπως αναφέρω και μου λείπουν πολλά dll. Ας όμως επικεντρωθούμε στο πρώτο θέμα. Να πατήσω φορμάτ; Είναι πεντακάθαρα τα windows όμως.

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις το free πρόγραμμα "LockHunter" που έχει καθαρή εγκατάσταση.

Αν το εγκαταστήσεις, με δεξί κλικ πάνω στο φάκελο που θες να διαγράψεις θα σου βγάλει την επιλογή στο context menu "what is locking my file". Εφ'όσον το τρέξεις θα σου βγάλει τις διαθέσιμες επιλογές που έχεις (είτε μόνο ξεκλείδωμα, είτε ξεκλείδωμα και διαγραφή.

Εμένα μου έλυσε τα χέρια, γιατί τo Unlocker είχε σταματήσει να είναι αποτελεσματικό.

Δημοσ.

Windows 10 x64 δεν μπορώ να διαγράψω με τίποτα ένα φάκελο. Μου πετάει πως ο φάκελος ή κάποιο αρχείο είναι ανοιχτά να άλλο πρόγραμμα. Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο αρχείο είναι system αρχείο μετά από download και δεν υπάρχει πουθενά αλλού, μόνο στο torrent που φυσικά το έχω διαγράψει από εκεί. Κάποια γνώμη;

Μάλλον δεν έχεις κλείσει το πρόγραμμα που το κατέβασες , γι αυτό δεν σε αφήνει να το σβήσεις , ποιο είναι το όνομα του φακέλου/αρχείου ; B)

Δημοσ.

Μάλλον δεν έχεις κλείσει το πρόγραμμα που το κατέβασες , γι αυτό δεν σε αφήνει να το σβήσεις , ποιο είναι το όνομα του φακέλου/αρχείου ; B)

Το αρχείο αυτό ήρθε μαζί με το download που έκανα. Τα πάντα έχουν σβήσει εκτός από το συγκεκριμένο αρχείο.

Μπορείς να δοκιμάσεις το free πρόγραμμα "LockHunter" που έχει καθαρή εγκατάσταση.

Αν το εγκαταστήσεις, με δεξί κλικ πάνω στο φάκελο που θες να διαγράψεις θα σου βγάλει την επιλογή στο context menu "what is locking my file". Εφ'όσον το τρέξεις θα σου βγάλει τις διαθέσιμες επιλογές που έχεις (είτε μόνο ξεκλείδωμα, είτε ξεκλείδωμα και διαγραφή.

Εμένα μου έλυσε τα χέρια, γιατί τo Unlocker είχε σταματήσει να είναι αποτελεσματικό.

Τίποτα. Τι πακέτο ήταν αυτό τώρα. Πάω να το κάνω διαγραφή και μου πετάει "θα χρειαστεί να παρέχετε άδεια διαχειριστή για τη διαγραφή αυτού του αρχείου". Δεν βγάζω άκρη.

κανε ρεσταρτ το πισι και σβηστο μεσα απο το 7zip.

http://www.7-zip.org/download.html

Το κατέβασα πάλι, έκανα restart και μου λέει δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Δημοσ.

Ελπίζω να ήσουν σε λογαριασμό διαχειριστή όταν επιχειρούσες να διαγράψεις το αρχείο αυτό γιατί διαφορετικά δεν θα σου το επέτρεπε.

Τι άλλο τελευταίο μπορείς να κάνεις...  https://www.malwarebytes.com/fileassassin/ το fileassassin δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη λογική το λέω αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Προσοχή γιατί έχει επιλογή δεξιού κλικ κάτι που μπορεί να αποβεί μοιραίο σε άλλες περιπτώσεις από αδαείς χρήστες που έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή.

Δημοσ.

unlocker η λυση : http://www.emptyloop.com/unlocker/

Αυτή ήταν η 3η μέθοδος που δεν θέλει ο d4mage να δοκιμάσει επειδή φοβάται.

Ούτε με την πρώτη μέθοδο. Την τρίτη δεν την δοκιμάζω άμα είναι να παίζει θέμα να χωθούν ανεπιθύμητα.

Όπως είπα, θέλει λίγο προσοχή στην εγκατάσταση όπως σχεδόν όλα πλέον τα freeware προγράμματα. Δεν είναι μόνο το unlocker. Μόλις το έκανα εγκατάσταση και ήθελε να αποεπιλέξω το quick setup που το είχε recommented όπου και είχε το delta toolbar (το οποίο ακόμα και να μπει κατα λάθος μπορείς να το απεγκαταστήσεις εύκολα). Απλά επιλέγεις την advanced επιλογή και ξετσεκάρεις το delta, αυτό μόνο.

Το κατέβασα πάλι, έκανα restart και μου λέει δεν επιτρέπεται η πρόσβαση.

Όλα αυτά τα προγράμματα θέλουν δικαιώματα διαχειριστή. Αν ο λογαριασμός σου ΔΕΝ είναι administrator ή αν ΔΕΝ έχεις τον κωδικό από κάποιον άλλο λογαριασμό με πλήρη δικαιώματα τότε δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

Εαν δεν μπορεις να κανεις ενα "Tik" τοτε βαλε πριν το Unchecky  για να μην ασχολεισε .

Και μετα βαλε το Unlocker 1,72

Καλό αυτό και αν δουλεύει στα περισσότερα "δωρεάν" προγράμματα θα βοηθήσει πολύ αυτούς που τα πάνε όλα τυφλοσούρτη.

@d4mage

Η 1.8.5 είναι ποιο πρόσφατη και δεν έχει adwares και επειδή είναι λίγο σπαστικό να ψάχνεις για παλαιότερες εκδόσεις προγραμμάτων μπορείς να την πάρεις από το συνημμένο παρακάτω.

unlocker 1.8.5.zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...