Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Εδώ άλλοι άνθρωποι με μηδενικό εισόδημα που τρώνε στα συσσίτια της εκκλησίας απορρίπτεται η αίτηση τους για οποιοδήποτε επίδομα και εδώ διαβάζουμε για άλλους που νοικιάζουν δύο σπίτια και με επιδότηση ενοικίου και με επίδομα σίτισης και που φροντίζουν να μην φαίνονται πουθενά. Μνημόνια ρε μέχρι τη δευτέρα παρουσία! Σώπα και επειδή κάποιοι άλλοι έχουνε καταπέσει σε τέτοιο επίπεδο τι σημαίνει αυτό; Οτι θα πρέπει και όλοι οι άλλοι να μην διεκδικούν οτι μπορούν και αυτό που ορίζει ο νόμος και να μην διαμαρτύρονται για τίποτε; Προφανώς και δεν αναφέρομαι σε λαμογιές και σε παράνομη είσπραξη επιδομάτων από άτομα που δεν τα δικαιούνται. Τις ατάκες με τα μνημόνια, κοιτάξου στον καθρέπτη καλύτερα και επανέλαβε άλλη μια φορά. η δωρεαν παραχωρηση μια απλη δηλωση στο ε2 και μετα στο ε1 ,δεν υπαρχει καποια διαδικασια χρεωσης.Συνηθως γινεται για την αποφυγη τεκμηριων,και καλα παραχωρεις τη χρηση γιατι δε μπορεις να το συντηρησεις πχ στους γονεις σου Το τεκμήριο το αποφεύγει αυτός που παραχωρεί αλλά το φορτώνεται αυτός που του έγινε η παραχώρηση, οπότε να το λάβει υπόψη ο ts αν το σκέφτεται με αυτή την πρακτική. Να κοιτάξει τετραγωνικά τιμή ζώνης συντελεστές και να το υπολογίσει για να δει αν υπερβαίνει το δικό του εισόδημα. Σε περίπτωση που φορολογηθείς με τεκμήριο υπάρχει τσουχτερός φόρος σαν να είσαι επιχειρηματίας και χωρίς αφρολόγητο όριο, f@ck ελληνικό κράτος.......
idomeneas7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δεν γίνεται δωρεάν παραχώρηση σε μη συγγενή. 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δωρεάν παραχώρηση σε μη συγγενή γίνεται, αυτός που κάνει την παραχώρηση όμως επιβαρύνεται με τεκμαρτό εισόδημα ίσο με το 3% της αντικειμενικής αξίας του ακινήτου.
Metal Heart Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Επίσης για την παραχώρηση ακινήτου πρέπει να γίνει ηλεκτρονική δήλωση στο taxisnet και να εκδοθεί ενεργειακό πιστοποιητικό από επιθεωρητή (αν δεν το έχει κάνει παλιότερα) που όπως καταλαβαίνεις έχει κάποιο κόστος.
Dannie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Για να μην ανοιγω νε ο θεμα ισχυει αυτο που γραφει το κειμενο σχετικα με την καταναλωση και την χρεωση...? http://www.arpaktiko.gr/frontpages/sou-pini-to-ema-i-dei-des-pos-tha-plironis-ligotera-diadoste
Joshua21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Για να μην ανοιγω νε ο θεμα ισχυει αυτο που γραφει το κειμενο σχετικα με την καταναλωση και την χρεωση...? http://www.arpaktiko.gr/frontpages/sou-pini-to-ema-i-dei-des-pos-tha-plironis-ligotera-diadoste Όχι. 1
Dannie Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Όχι. Αυτο πιστευα και εγω απλα γραφουν οτι θελουν...!
d_gkal Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ; Νοικιασα σπιτι. 3/1 εκανα αλλαγη ονοματος στο δικο μου. Ηρθε ο πρωτος λογαριασμός. Κατανάλωση απο 3 μέχρι 23 Ιανουαρίου. Ομοως ειναι μηδενικη. Δεν ειναι λογικο. Καιω κανονικά ηλεκτρικες συσκευες Τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση;
Joshua21 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 ; Νοικιασα σπιτι. 3/1 εκανα αλλαγη ονοματος στο δικο μου. Ηρθε ο πρωτος λογαριασμός. Κατανάλωση απο 3 μέχρι 23 Ιανουαρίου. Ομοως ειναι μηδενικη. Δεν ειναι λογικο. Καιω κανονικά ηλεκτρικες συσκευες Τι γίνεται σε αυτην την περίπτωση; Ο λογαριασμός αυτός προφανώς είναι έναντι.
fakiris31 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2017 1 περίπτωση δεν γράφει για πολλούς λόγους κοίτα το μετρητή αν γράφει 2 περίπτωση ο καταμέτρητης είχε γράψει παραπάνω πριν. Γνώμη μου κοίτα αν γράφει και Ναι κοίτα πόσες kwh λέει και πόσες λέει ο λογαριασμός σου 1
d_gkal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δε γυριζει το ρολοι, ενω εχω ηλεκτρικες συσκευες σε λειτουργία. Απ οτι φαινεται δε γυρισε ποτέ
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δε γυριζει το ρολοι, ενω εχω ηλεκτρικες συσκευες σε λειτουργία. Απ οτι φαινεται δε γυρισε ποτέ Το εχεις γραψει και αλλου και σου ειπα να παρεις τηλεφωνο εκει που λεει για καταμετρηση . Εχει προβλημα το ρολοι αφου καις και δεν γραφει . Αυτο με την δωρεαν παραχωρηση δεν ξερω κατα ποσο ειναι ανεξοδο. Το σκεφτομουν και εγω πριν κατι χρονια με ενα σπιτι των γονιων μου, αλλα τελικα κατι τους ειπε ο λογιστης και δεν το καναμε. Γινεται με μια υπευθυνη δηλωση προς ΔΕΗ .Το εχω κανει με την κορη μου .
fakiris31 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όπως είπα και στο άλλο ποστ. Ίσως να είναι ποιο γρήγορο και καλύτερο να πάρεις τις βλάβες στο Δεδδηε. 24 ώρες κάποιος θα απαντήσει και όταν μπορεσουνε θα έρθουνε
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Όπως είπα και στο άλλο ποστ. Ίσως να είναι ποιο γρήγορο και καλύτερο να πάρεις τις βλάβες στο Δεδδηε. 24 ώρες κάποιος θα απαντήσει και όταν μπορεσουνε θα έρθουνε Θα τον παραπεμψουν σε πρωινες ωρες να παρει στο τμημα μετρητων του Τομεα εκμεταλλευσης . Οι βαλβες δεν μπορουν να κανουν κατι σε ρολοι που δεν δουλευει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα