Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θελω να μου πουν οσοι εχουν αυτο το κινητο , εχετε προστασια οθονης?και αν ναι ποια? Γτ εγω οσες εχω αγορασει δεν καθοντε σωστα στο κινητο επειδη ειναι curved. Δν θελω flip case να φορεσω παντως. Υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ.

Την ειχα πατησει και εγω με προστασια οθονης για το edge μεχρι που πηγα στο media markt και με ενα μηχανημα που εχουν την κοβει και την ραβει στα μετρα σου και στην τοποθετουν ...πληρωσα 14 ευρω την φοραω 2 μηνες και δεν εχω κανενα παραπονο. ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπες σκρουτζ, οσα λενε στον τιτλο curved ειναι και για την πλαινη οθονιτσα (tempered και όχι μεμβράνη υποθέτω)

Επεξ/σία από linaki_ath
Δημοσ.

Εχω αγορασει προστασια που πιανει και το curved μερος του κινητου αλλα δεν ειναι καλες δεν καθοντε σωστα , ειχα παρει απο public . Εχει δοκιμασει κανεις γυαλι και οχι μεμβρανη?

Δημοσ.

Εχω αγορασει προστασια που πιανει και το curved μερος του κινητου αλλα δεν ειναι καλες δεν καθοντε σωστα , ειχα παρει απο public . Εχει δοκιμασει κανεις γυαλι και οχι μεμβρανη?

Ενα της blue star και ενα της otterbox.To πρωτο ξεκολησε σε 2 μερες και το touch χαλια και το δευτερο μαζευε σκονη στης εγκοπες μιας και δεν ηταν εντελως full screen.

Δοκιμασε της spigen τη μεμβρανη.

Δημοσ.

Δεν θα βρεις καποια που να καθεται καλα. Επισης tempered glass ΜΗΝ παρεις γιατι το Home button θα βυθιστει μεσα στο tempered glass. Θα νιωθεις σαν να πατας σταφυλια με γυμνα ποδια μετα.

Η καλυτερη λυση ειναι να παρεις μια θηκη τυπου βιβλιο και τελος. Ουτε screen protector ουτε τιποτα.

Δημοσ.

Βασικα αν δε σε πειραζει ο λιγο παραπανω ογκος παιρνεις μια otterbox defender με δικο της τζαμακι και δεν ασχολησε ξανα με θηκες και μεμβρανες.

Αλλα η τιμη ειναι κοντα στο 50ρικο.

08_otterbox_defender_series_case_for_sam

• Like 1
Δημοσ.

Την ειχα πατησει και εγω με προστασια οθονης για το edge μεχρι που πηγα στο media markt και με ενα μηχανημα που εχουν την κοβει και την ραβει στα μετρα σου και στην τοποθετουν ...πληρωσα 14 ευρω την φοραω 2 μηνες και δεν εχω κανενα παραπονο. ..

Για μεμβρανη μιλας ή για τζαμακι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...