Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου ειχες εσυ 1 φορτιστη με τον οποιο δουλευε σωστα -δουλευει & τωρα με αυτον η οχι?-
(μηπως) θα ηταν καλυτερο να τους τον ειχες δωσει εξαρχης! Οπως γινεται τωρα, ολο αυτο
το "πηγαινε-ελα", σιγουρα δεν φαινεται καθολου <καλο> -και στη τελικη ουτε ειναι πρακτικα
:-( 

Δημοσ.

Λοιπον. Τι μου ειπε. Το λαπτοπ δεν ειχε ποτε προβλημα. Απλα αλλαζε φορτιστες επειδη κοβοντουσαν τα καλωδια απο χαζομαρες αυτηνης.

Πριν εναν μηνα ομως λεει, ο μικρος της γιος εριξε το λαπτοπ με την μερια που ειναι το jack και κοπηκε λεει το βισμα απο τον φορτιστη, με αποτελεσμα να αγορασει αλλον.

Και απο τοτε που πηρε αυτον, κανει αυτο με τα σβησιματα

Πηγε της τον αλλαξς μηπως βγκε προβληματικος και κανει τα ιδια και με αυτον.

Δημοσ.

Το τελευταίο που είπες αδερφέ ότι το Laptop της είχε πέσει με την πλευρά του Jack σημαίνει κατά 99% ότι το Jack σχεδόν πέθανε. ;)

Δημοσ.

Το τελευταίο που είπες αδερφέ ότι το Laptop της είχε πέσει με την πλευρά του Jack σημαίνει κατά 99% ότι το Jack σχεδόν πέθανε. ;)

κοιτα ομως το παραξενο. και εγω το jack σκεφτηκα. πως το εξησεις οτι το λαπτοπ με δικο μου φορτιστη λειτουργουσε απροβληματιστα συνεχωμενα επι 7 ωρες?

επισης, εβαλα τον φορτιστη της σε ενα δικο μου laptop (συμβατο εννοειται με volt και ampere) και την μια φορα ανοιξε, την αλλη οχι.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/635015-pavilion-dv6/?p=55516013

Δινεις εξαρχην το φορτιση που -για τον οποιονδηποτε λογο- δουλευει ok και τελειωνει
απο εσενα εκει το θεμα, οτιδηποτε αλλο σου κανει ζημια και σε χρονο και σε εικονα :ph34r:
Eκτος και εχεις την πολυτελεια να ξεκινησεις ενα troubleshooting που ισως οδηγησει...
τελικα πουθενα (και σε οικονομικο επιπεδο μπορει να οδηγησει επισης...πουθενα!) :whistle:

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/635015-pavilion-dv6/?p=55516013

Δινεις εξαρχην το φορτιση που -για τον οποιονδηποτε λογο- δουλευει ok και τελειωνει

απο εσενα εκει το θεμα, οτιδηποτε αλλο σου κανει ζημια και σε χρονο και σε εικονα :ph34r:

Eκτος και εχεις την πολυτελεια να ξεκινησεις ενα troubleshooting που ισως οδηγησει...

τελικα πουθενα (και σε οικονομικο επιπεδο μπορει να οδηγησει επισης...πουθενα!) :whistle:

Συμφωνώ απόλυτα.

Και να μην αφήνει τον μικρό κοντά στο Laptop να της πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...