Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βερεσέ τ'ακούω τόσες φορές, γραφικός έγινες.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά θα πάω σε τυπικό oc, δε θέλω να κινδυνεψω... Αλλά παρόλα αυτά θα ήθελα να είχα την δυνατότητα για αυτο θέλω x370.

Σαν μάρκα η asrock είναι καλή όσο οι υπόλοιπες; βασικά μόνο Asus και gigabyte νομίζω ότι είναι καλές..

MSI και asrock τις φοβάμαι... Ποια η γνώμη σας;το όνομα Asus μου ακούγεται καλύτερα στα αυτιά μου... Η taichi είναι καλύτερη από την crosshair; στο σκρουτζ έχουν 10 ευρώ διαφορά.

Δημοσ.

Η taichi και η fatality professional έχουν τα καλύτερα vrm της αγοράς αυτή τη στιγμή... καλύτερα από οποιαδήποτε asus. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα αυτό αφού όλοι οι ryzen έχουν το ίδιο ταβάνι πάνω κάτω. Εννοείται και η crosshair είναι άψογη. Η asus είναι πιο εμπορική και πολύ πιο καλογυαλισμένη σε software ειδικά.... ίσως να έχει και λίγο καλύτερη κάρτα ήχου, δεν είμαι σίγουρος γι αυτό

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό για την κάρτα ήχου το διάβασα και εγώ στα σχόλια στο σκρουτζ.

Ωραία και αφού φτάσαμε σε taichi και Fatal1ty ποια από τις 2 είναι καλύτερη ασχετος χρημάτων;

Νομίζω η Fatal1ty. Κάνω λάθος;

Δημοσ.

Αυτό για την κάρτα ήχου το διάβασα και εγώ στα σχόλια στο σκρουτζ.

Ωραία και αφού φτάσαμε σε taichi και Fatal1ty ποια από τις 2 είναι καλύτερη ασχετος χρημάτων;

Νομίζω η Fatal1ty. Κάνω λάθος;

Μητρική παίρνεις όχι γυναίκα. Πάρε οποία σου κάτσει καλά στο μάτι.
Δημοσ.

Χαχαχα όχι γυναίκα συμφωνώ αλλά άσχετα με το μάτι θέλω να σιγουρευτώ ώστε να μην βγάλει κάνα κουσούρι μετά.

Οπότε οι ερωτήσεις είναι 2 και τελειώνω με την μητρική...

1)taichi ή professional gaming; ποια είναι η καλύτερη;

2)η asrock σαν εταιρία είναι καλή; βγάζει καλές μητρικές; γενικά μιλάω όχι μόνο x370. Ρωτάω γιατί δεν έχει το brand name της Asus. Ακούγοντας Asus ξέρεις ότι θα πάρεις καλές μητρικές;.

Δημοσ.

Χαχαχα όχι γυναίκα συμφωνώ αλλά άσχετα με το μάτι θέλω να σιγουρευτώ ώστε να μην βγάλει κάνα κουσούρι μετά.

Οπότε οι ερωτήσεις είναι 2 και τελειώνω με την μητρική...

1)taichi ή professional gaming; ποια είναι η καλύτερη;

2)η asrock σαν εταιρία είναι καλή; βγάζει καλές μητρικές; γενικά μιλάω όχι μόνο x370. Ρωτάω γιατί δεν έχει το brand name της Asus. Ακούγοντας Asus ξέρεις ότι θα πάρεις καλές μητρικές;.

Γενικα εισαι λιγο πισω..Παλια ισχυε,οχι πλεον.

Η asrock σαν εταιρια αυτη την εποχη ειναι τοπ εταιρια.

Η asus απο την αλλη ,επειδη εχει το ονομα, εχει ριξει λιγο χαμηλα τον πηχη..

Σε φθηνα της μοντελα (β320/β350) ειναι πολυ τσιγκουνικη σε εξοπλισμο,σε ψυξη vrm, που η asrock διαθετει κρατωντας την ιδια ποιοτητα συγκριτικα με τις τιμες τους.Η ελειψη ψυξης στα vrm ειναι ενα απο τα δειγματα χαμηλοτερης ποιοτητας.

Πιστευω σε ποιοτητα δεν συγκρινεται καμια asus με την taichi, (εκτος απο κατι TUF)

Εχει πολλα ποιοτικα phases και πολυ καλη ποιοτητα σε mosfets,capasitors και υψηλης πυκνοτητας glass pcb.

H fatality professional gaming ειναι ιδια μητρικη με περισσοτερο εξοπλισμο (και πιο ακριβη) με το δευτερο lan της aquantia, με το soundblaster  cinema 3 στον ηχο (reality 3d) και καποια επιπλεον extra γενικα.

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά η asrock ανήκει στην κατηγορία του πιο "ψαγμένου"...δεν είναι τυχαία στις ίδιες τιμές με τις αντίστοιχες των asus, gigabyte, msi.

Για το ποια είναι η καλύτερη δεν πρέπει να είσαι απόλυτος.. είναι όπως κάτσει καμία φορά. Μπορεί να πάρεις asus και να σου βγάλει το λάδι.

Προσωπικά ψηφίζω taichi γιατί την crosshair την πήρανε πολλοί και θα ήθελα να με "ταλαιπωρήσει" λίγο για να τη μάθω. Η fatality έχει μερικά features παραπάνω (κάνε ένα compare στο site) αλλά δεν πιστεύω ότι είναι 50€ καλύτερη. Επίσης τα χρώματά της σε αναγκάζουν να χρησιμοποιήσεις κόκκινα led στην περίπτωση που τα θες ενεργοποιημένα (ασήμαντο αλλά να χουμε να λέμε)

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... Asrock παιδιά κατάλαβα και μετά όλες οι άλλες..... Χαχαχα

Μόνο κάτι τελευταίο...

Τι είναι το Clear CMOS button(s) και το USB BIOS Flashback Button(s);

Συγκεκριμένα η crosshair έχει και τα 2 κουμπακια πίσω και οι asrock έχουν μόνο το

Clear CMOS button(s).

Δημοσ.

Γεια σας,

Σκοπεύω να αναβαθμίσω σε ryzen 7 1700 (AM4) τώρα έχω i7-3770 και έχω παρατηρήσει ότι σέρνεται στο premiere και σε παρόμοιες εφαρμογές. Θα κάνω σιγουρα overclock. Μητρική atx και θα βάλω 3200mhz 8gb ram. Έχω καταλήξει σε δύο:

Asus prime x370 pro

Gigabyte AX370-Gaming K5

Δεν ξέρω ποια να προτιμήσω. Υπάρχει κάποια άλλη σε x370 chipset 150€ που να μου έχει διαφύγει; Η Gigabyte είναι λιγο πιο ακριβή αλλά ξέρω το software το οποίο θα βοηθήσει λίγο στο oc και στις υπόλοιπες ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Γεια σας,

Σκοπεύω να αναβαθμίσω σε ryzen 7 1700 (AM4) τώρα έχω i7-3770 και έχω παρατηρήσει ότι σέρνεται στο premiere και σε παρόμοιες εφαρμογές. Θα κάνω σιγουρα overclock. Μητρική atx και θα βάλω 3200mhz 8gb ram. Έχω καταλήξει σε δύο:

Δεν ξέρω ποια να προτιμήσω. Υπάρχει κάποια άλλη σε x370 chipset 150€ που να μου έχει διαφύγει;

https://www.skroutz.gr/s/11554092/Asrock-X370-Killer-SLI.html

Δημοσ.

@radiohead

Στο skroutz λέει ότι υποστειρίζει μέχρι 2933mhz και εγώ θα βάλω 3200mhz αλλά απο ότι είδα στο site της asrock γράφει 2933mhz+. Υποστιρίζει σίγουρα τις μνήμες μου; Κατά τα άλλα μου φανηκε αρκετά καλή μητρική με αρκετά χαρακτηριστικά που δεν βρήκα σε άλλες.

Δημοσ.

@radiohead

Στο site και στο skroutz λέει ότι υποστειρίζει μέχρι 2933mhz και εγώ θα βάλω 3200mhz. Κατά τα άλλα μου φανηκε αρκετά καλή μητρική με αρκετά χαρακτηριστικά που δεν βρήκα σε άλλες.

Μέχρι να βγεί νέο update ίσως να είσαι μέχρι εκεί. Παίζει ρόλο και η επιλογή ram βέβαια αλλα μην περιμένεις οτι ανανεώνουν το qvl τους καθημερινά. :-)

Όποια κι άν επιλέξεις 3200 και πάνω κοίτα σε ram

Πρόταση https://www.skroutz.gr/s/7730124/G-Skill-TridentZ-16GB-DDR4-3200MHz-F4-3200C16D-16GTZB.html

Συμβουλή

Μη δίνεις σημασία τι λέει το skroutz για κάθετί μπαίνε στο site του κατασκευαστή

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...