Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα tplink router μοντελο (td-w8960n) και φεν μπορει να συγχρωνιστει με τις γραμμες τις hol .Πηρα τηλεφωνο και ειπαν πως οι φραμμες ειναι ενταξει. Μηπως ξερει κανενας τις ρυθμισεις του ρουτερ η τι μπορει να φταιει;

Δημοσ.

Φιλε καλησπερα.

επειδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα  με το ιδιο ακριβως μοντεμ το οποιο προεκυψε προχτες.

βασικα συγχρονιζει αλλα δεν περνει ip και μου ειπαν οτι ειναι απο εμενα.

ενω το μοντεμ ειναι οκ και το εχω κανα δυο χρονια με τα ιδια settings.  

μπορεις να τσεκαρεις στην πρωτη σελιδα στο status συγχρονιζει η γραμμη?  

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ενα tplink router μοντελο (td-w8960n) και φεν μπορει να συγχρωνιστει με τις γραμμες τις hol .Πηρα τηλεφωνο και ειπαν πως οι φραμμες ειναι ενταξει. Μηπως ξερει κανενας τις ρυθμισεις του ρουτερ η τι μπορει να φταιει;

παραμετροποίηση έκανες στο router δες το manual   σελίδα 11,15,16 το username και το password από τον πάροχο τα έχεις αλλάξει 

• Like 1
Δημοσ.

επεδη εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με τον φιλο και ακριβως το ιδιο ρουτερ και προεκυψε σχεδον την ιδια στιγμη φανταζομαι οτι κατι εχει αλλαξει η hol στα dslam τις και καθομαστε και ψαχνομαστε εμεις ....

περιμενω να δω αν εχει κανενας αλλος το ιδιο θεμα.

Δημοσ.

Όντως, παίζει να δημιουργήθηκε το ίδιο πρόβλημα όπως με πολλά Netgear, που πρέπει να προσπαθήσεις αρκετές φορές μέχρι να πάρει IP.

Δημοσ.

λοιπον παιδια μιλησα τωρα με την Hol και μου ειπαν οτι εχει προκυψει θεμα με καποια tplink και συγκεκριμενα μου ειπαν το 8968 (φανταζομαι σαν το 8960) και δεν μπορει να παρει ip .

το ψαχνουνε και αυτοι  συγκεκριμενα μου ειπαν για ενα firmware (δεν ξερω αν το εγραψα σωστα) 1,1,1 build 120912re67405

επειδη εχω στειλει το δικο σου σε service (φανταστηκα οτι εχει χαλασει) μολις το παρω πισω θα το ξανασυνδεσω και θα τους καλεσω μηπως βγαλουμε ακρη. 

θα προτεινα οποιος εχει θεμα μην μπαινει στα εξοδα και παρει αλλο.

ας ζητησει απο την hol μεχρι να λυθει το θεμα να του στειλουν αλλο Μοντεμ κατ εξαιρεση.

• Like 1
Δημοσ.

Ωπ να και άλλοι με το ίδιο θέμα με εμένα.

Hol και εγώ με το W8960N όπου πριν 4-5 ημέρες άρχισε τα πρωινά να μην παίρνει IP (το κλείνω το βράδυ), μετά από 1-2 ώρες θα ήταν όλα οκ μέχρι το βράδυ.

Το σάββατο δυστυχώς πήρε IP κατά τις 1 το μεσημέρι όπου το κράτησε για κάνα 2ωρο μέχρι τις 3, πήρα τηλ (καθώς περίμενα πήρε IP) και μου είπαν και εμένα ότι υπάρχει κάποιο θέμα με εκείνους και ότι πολλά tp-link έχουν θέμα αλλά θα (πρέπει να) το φτιάξουν καθώς δεν γίνεται να είναι off αρκετά άτομα με tp-link.

Με το δικό τους modem/router όλα οκ, αμέσως έπαιρνε IP.
Τώρα έχω βάλει το modem/router της hol το οποίο δίνει internet στο tp-link όπου το διαμοιράζει στο σπίτι (έχω θέμα με το wifi του alcatel, γι' αυτό πήρα το tp-link.)

Έλεγα να το δώσω σε έναν φίλο μου όπου έχει και εκείνος το W8960N και είναι στη HOL αλλά δεν έχει πρόβλημα εκείνος ώστε να το συνδέσει και να δούμε αν φταίει το modem/router ή η γραμμή αλλά απ' ότι φαίνεται μάλλον δεν χρειάζεται.

Ωραία σύνδεση, ε; :P

3MFyQhe.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω την v5.1 έκδοση αυτού του modem και δεν έχω πρόβλημα. Εσείς ποια version έχετε;

Επίσης το έχω με το firmware -> 1.1.1 Build 140804 Rel.57067

Δημοσ.

^ ο φίλος που έλεγα να δοκιμάσει το modem μου. :P

Εγώ έχω v6 με Firmware Version:  1.1.1 Build 150522 Rel.51226

Ουσιαστικά δεν έχω κάνει το τελευταίο update που υπάρχει, αλλά δεν με πειράζει, δεν νομίζω να φταίει αυτό.

Δημοσ.

και εγω ειχα το 5.1

δεν ειναι θεμα του ρουτερ παιδια.

αυτοι πρεπει να αλλαξανε κατι στα μηχανηματα τους (οχι ολα) και μετα απο αυτην την αλλαγη τρωνε κολλημα τα tplink.

αυτοι απο την hol Κατι αλλαξανε. 

εμενα μου ειπαν οτι αν καποιος ειναι απο αθηνα μπορουν να στειλουν τεχνικο να το διευρευνηση ωστε να  βρουν και αυτοι λυση.

• Like 1
Δημοσ.

θα το παρω σημερα πισω αλλα δεν νομιζω να εχει αλλαξει κατι γιατι δεν εχει κατι το ρουτερ ουσιαστικα.

θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...