NewGascp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Για 0,95€ δεν βλέπω τον λόγο γιατί όχι. https://www.bundlestars.com/en/star-deal Για λίγες ώρες ακόμα ! αν και βλέπω να εξαντλούνται τα κλειδιά σε λίγο. Εξαντλήθηκαν παιδιά τα κλειδιά. Όσοι πρόλαβαν ήταν καταπληκτική προσφορά. Έχω Ελληνικό account Steam ενεργοποίηση ΟΚ Available for a limited time only, the Trilogy includes: Sniper Art of Victory Sniper: Ghost Warrior Sniper Ghost Warrior 2 Sniper: Ghost Warrior – Map Pack Sniper: Ghost Warrior – Second Strike Pack Sniper Ghost Warrior 2: Digital Extras Sniper Ghost Warrior 2: Multiplayer Expansion Pack Sniper Ghost Warrior 2: Soundtrack Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2017 από NewGascp 8
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πήρα και εγώ. Εντάξει για 1 ευρώ δεν αξίζει καν το κόπο να κάτσεις να κάνεις copy paste το crack 1
cpttony Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Kαι ότι σκεφτόμουν να τσιμπήσω το 2.. Καλή προθέρμανση πριν το 3. Ευχαριστώ!
cabdik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 thanks a lot...φιλε..! πραγματι για 1 € δεν αξιζει ουτε το copy/paste....!!!!!
Themos3 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πολύ ακριβά το χρεώνετε το c/p σας ρε παιδιά 1
bandit4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Tnx topic starter. Τσιμπησα και γω ενα κλειδακι
ziaba Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 thanks a lot...φιλε..! πραγματι για 1 € δεν αξιζει ουτε το copy/paste....!!!!! αναλαμβάνω για οποίον βαριετέ και έχει χρήμα το κόπι πάστε για 0,9€ το ένα αναμένω π. μ. 1
gkarabid Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Για 0,95€ δεν βλέπω τον λόγο γιατί όχι. https://www.bundlestars.com/en/star-deal Για λίγες ώρες ακόμα ! αν και βλέπω να εξαντλούνται τα κλειδιά σε λίγο. Έχω Ελληνικό account Steam ενεργοποιηση ΟΚ Available for a limited time only, the Trilogy includes: Sniper Art of Victory Sniper: Ghost Warrior Sniper Ghost Warrior 2 Sniper: Ghost Warrior – Map Pack Sniper: Ghost Warrior – Second Strike Pack Sniper Ghost Warrior 2: Digital Extras Sniper Ghost Warrior 2: Multiplayer Expansion Pack Sniper Ghost Warrior 2: Soundtrack Να καταλαβω ,αγοραζουμε τα τρια παιχνιδια με μονο 0,98ευρω ? Ειμαι οπαδος sniper και δεν θελω να το χασω...
esertas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 ΤΈΛΟΣ. Sorry, you have missed our latest Star Deal
NewGascp Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να καταλαβω ,αγοραζουμε τα τρια παιχνιδια με μονο 0,98ευρω ? Ειμαι οπαδος sniper και δεν θελω να το χασω... Φίλε μου με 0,95 πρώτα αγοράζεις και μετά βλέπεις τι πήρες. Ελπίζω πάντως να το πρόλαβες. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2017 από NewGascp 3
normal40 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Ποιος το πουλάει 2 ευρώ ;; Δεν πρόλαβα ήμουν δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα