Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω δωρεάν, αν παραγγείλει κανείς, ας ενημερώσει.

Edit: τελικά είναι δωρεάν η αποστολή,το γράφει κάτω από το καλάθι.

Επεξ/σία από gr234567
Δημοσ.

αντέχει ακόμα το 360 για όσους έχουν ξεπεράσει τα 43 για κανένα Fifa όταν κοιμάται ο μικρός?

Σίγουρα.

Τα γραφικά του έχουν πλέον ξεπεραστεί αλλά έχει μια πολύ πλούσια συλλογή παιχνιδιών, που μερικά είναι εκπληκτικά, και επιπλέον σε πολύ καλή τιμή. Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις σε αυτή την τιμή το παίρνεις άνετα . Σκέψου τόσο τα πουλούν μεταχειρισμένα εδώ μέσα.

• Like 3
Δημοσ.

Απο την άλλη όταν στα έχει παίξει στα 239 One S 1Tb μαζί με Fifa 17  , One S 500Gb με 2 controller και minecraft στα 235 και διάφορα άλλα το τελευταίο 3μηνο εντός και εκτός Ελλάδος νομίζω δεν αξίζει και πολύ το συγκεκριμένο....

Φίλε, χωρίς παρεξήγηση, μιλάς για την διπλάσια και βάλε τιμή. 

• Like 3
Δημοσ.

Προσοχη το σλιμ μοντελο του θεματος μπορει να μην γινεται rgh.

Η τιμη ειναι μπομπα.Η κονσολα ακομα και σημερα τραβαει κουπι.Απειρα παιχνιδια, παρα πολλα καλα παιχνιδια.

Δημοσ.

Φίλε, χωρίς παρεξήγηση, μιλάς για την διπλάσια και βάλε τιμή.

Δε νομιζω, εκτος αν το θελει καποιος να παιζει μονό το Fable. Δεν αμφισβητω οτι ειναι καλη η τιμη αλλα τα παντα ειναι αναλογα του τι ψαχνει ο καθενας. Επισης ειμαι ασχετος με κονσολες και δεν ξερω κατα ποσο με το συγκεκριμενο μπορεις να παιζεις παιχνιδια "απο τον θειο" που ετσι αλλαζει το εργο...
Δημοσ.

Κάνοντας όλα τα βήματα και φτάνοντας στο τελικό στάδιο, μου ζητά διεύθυνση Γαλλίας. Δεν ξέρω αν μπορεί να παρακαμφθεί αυτό, πάντως δεν προχώρησα παραπάνω. Κάποιος που γνωρίζει καλύτερα αν καταφέρει να παραγγείλει ας ενημερώσει αλλά πολύ φοβάμαι ότι είναι μόνο για Γαλλία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...