Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Προερχόμενος από windows phone και μόνο και μη έχοντας δοκιμάσει ποτέ με android θα ήθελα την βοήθεια σας σε μια κατα τ΄αλλα άνιση σύγκριση μεν αλλά προσαρμοσμένη στις δικές μου ανάγκες ως νέος χρήστης με πολύ μικρές απαιτήσεις.

Παραθέτω ένα συγκριτικό από το καλύτερο - ακριβότερο προς το φθηνότερο.

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7229&idPhone2=8103&idPhone3=8198

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι σχετικά καλά - νορμάλ χρώματα οθόνης, καλό gps και καλή έξοδο ακουστικών μιας και τα χρησιμοποιώ για μουσική μέσω youtube στο γυμναστήριο. 

Το budget μου είναι έως 250 ευρώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το εξαντλήσω εφόσον δεν θα το αξιοποιήσω (με low budget lumia δεν είχα καθόλου προβλήματα και σίγουρα με ένα ταπεινό lumia 650 στα 95 ευρώ θα έκανα και πάλι την δουλειά μου) αλλά για την εμπειρία θα ήθελα να πάω σε stock android.

Από τα 3 παραπάνω motorola, σκεφτόμουν να πάω στην μέση λύση που είναι το moto g4, στα 170 ευρώ, αλλά διαβάζω αρκετά προβλήματα καθώς και ασυμβατότητες ακουστικών που παίζουν από την μια πλευρά μόνο απ όσο διάβασα στο επίσημο site της lenovo.

Κάποια γνώμη πάνω σε αυτό?

Το moto x style, δείχνει απροβλημάτιστο απ όσα διάβασα και σαφώς πιο εντυπωσιακή οθόνη, αλλά εκτός του ότι δεν μου αρέσει με τίποτα το άσπρο χρώμα που πλέον παίζει στο skroutz, δεν ξέρω αν θα αξιοποιήσω όλες του τις δυνατότητες.

Το τελευταίο και φθηνότερο moto e3, με προβληματίζει το 1Gb ram, αλλά ενδεχομένως με τις μικρές απαιτήσεις μου, ακόμα και αυτό να με καλύψει και ως καινούργιο μοντέλο, δεν έχω διαβάσει αρκετά παράπονα.

Ελπίζω να μην κούρασα και θα παρακαλούσα για τις γνώμες σας. Πάνω κάτω θα ήθελα να με βγάλει άνετα 1 χρόνο και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Εγώ το έχω το Moto x style σε μαύρο όμως, το άσπρο δε μου αρεζε ούτε εμένα. Αν θες τέλεια ηχεία και οθόνη πας σε αυτό. Η μπαταρία και η κάμερα είναι μέτρια. Η ταχεία φόρτιση κομπλέ. Απο επιδόσεις κλπ μέτριο αλλά σίγουρα καλύτερο από όλα τα άλλα που ανέφερες.

Δημοσ.

Ποιο Lumia είχες?

Να ξέρεις πως ο ήχος στα Lumia ήταν πολύ καλός σε σχέση με την αξία τους.

Είμαι σχεδων βέβαιος πως το Moto e θα είναι υποδιαιστερο.Επιπλεων δεν έχει φακουδακι.

Από εκεί και πέρα νομίζω πως μαλλων το g4 dual σου ταιριάζει καλύτερα εφόσων κάνεις απλή χρήση.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ταπεινό 520 είχα. Σήμερα πήγα στα public και είδα το g4 dual, αλλά σε άσπρο πάλι, (δεν είχε μαύρο) και με χάλασε λίγο σε εμφάνιση. Ειδικά δίπλα σε ένα honor 8 που ήταν χάρμα οφθαλμών, όσο και το λειτουργικό του...

Θα δω που θα καταλήξω παιδιά, ευχαριστώ...

Δημοσ.

Ένα ταπεινό 520 είχα. Σήμερα πήγα στα public και είδα το g4 dual, αλλά σε άσπρο πάλι, (δεν είχε μαύρο) και με χάλασε λίγο σε εμφάνιση. Ειδικά δίπλα σε ένα honor 8 που ήταν χάρμα οφθαλμών, όσο και το λειτουργικό του...

Θα δω που θα καταλήξω παιδιά, ευχαριστώ...

Honor 8 (330€)το καλυτερο στην κατηγορια του.
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως ήταν μεγάλος πειρασμός και εντελώς εκτός από αυτά που είχα στο μυαλό μου...παρόλο αυτά δεν ήταν εύκολο να το αφήσω από τα χέρια μου...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει πια διαθέσιμο το στυλε ... Μαλον απ οτι φαίνεται εξαντλήθηκαν ολα κατα την διάρκεια των διακοπών καθώς στα 240 ευρο ηταν όντως καλη επιλογή.

Το εχω εδω και 10 μηνες περίπου σε ασπρο με κοκκινο δέρμα και οποίος το πιάνει μενει άφωνος...

Εχει καλη καμερα για τα λεπτά του και απο απόδοση τα παει μια χαρα. Μπαταρία πολη μέτρια. Εχει και τεράστια κοινότητα για ρομς αν θες να ψαχτείς.

Εναλλακτικά σου προτείνω το Xiaomi note 3 pro η p9 lite

Δημοσ.

Το Moto G4 έχει εξαιρετική οθόνη (με προστασία Gorilla Glass 3) και ποιότητα ήχου με ακουστικά αλλά απαράδεκτο φορτιστή στη συσκευασία. Οπότε στο κόστος συνυπολόγισε και έναν αξιοπρεπή φορτιστή που να υποστηρίζει Quick Charge 2.0.

Πόσο παίζει περίπου ένας αξιόπιστος τέτοιος φορτιστής?

Δημοσ.

Πόσο παίζει περίπου ένας αξιόπιστος τέτοιος φορτιστής?

Έχει στο Internet της Samsung με περίπου 15€.

https://www.skroutz.gr/s/9036113/Samsung-micro-USB-Cable-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-EP-TA20EWE-ECB-DCU4AWE-Bulk.html (μαζί με καλώδιο 15€)

https://www.skroutz.gr/s/7066222/Samsung-USB-Wall-Adapter-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C-EP-TA20E-Bulk.html (χωρίς καλώδιο 8€)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...