Προς το περιεχόμενο

Survivor ΣΚΑΪ - (ΠΡΟΣΟΧΗ: OXI SPOILERS! 3days ban στους παραβάτες)

arnold94

568 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον παικτη/ες υποστηρίζεις?

• Γιώργος Αγγελόπουλος
    • Κωσταντίνος Βασάλος
    • Μάριος Ιωαννίδης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν εχεις αδικο

αλλα απο την αλλη καποιος που πηγαινε απο την δοκο ηταν ποιο δυσκολο απο καποιον που πηγαινε απο κατω

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 67,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• mylo

4567

• McNerd

4242

• Heybro

3765

• g_alkis

3532

Ενώ αν τα έβαζε στην τράπεζα να χει για τα γεράματα θα ήταν καλό παιδί ε;

Και τι θα πει ταχει αναγκη; Οποίος έχει ανάγκη στο Φιλόπτωχο ταμείο.

πες μου εναν καλο λογο να θες να παρει καποιος χρηματα ενω εχει ηδη αρκετα κι ενω θα βγαλει αλλα τοσα οταν βγει απο το παιχνιδι! προτιμω να τα παρει καποιος ασημος που πιο πριν δε τον ηξερε ουτε η μανα του κι ειναι μεροκαματιαρης παρα καποιος σαν το σπαλ που εχει ηδη λεφτα και θα βγαλει κι αλλα οταν βγει απο εκει. κι το τα εχει καποιος αναγκη θα πει πως θα χρησιμευσουν πιο πολυ σε καποιον που δεν εχει αμαξια που κοστιζουν χιλιαδες ευρω και που ξοδευει αλλα τοσα καθε τοσο για κοκες. δεν φτανει που εχει βγαλει ηδη ποσα απλα για να καθεται και να τα ξυνει αφου ειναι απο τους ελαχιστους που δεν κουραζονται καθολου εκει να παρει και το επαθλο; ημαρτον απλα. βεβαια οταν τα εκανε αυτα η λαουρα κλαιγοσασταν αλλα με το σπαλ ολα ωραια και καλα.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επιπλεον στο πρωτο ματς σπαλιαρα-μπο ο σπαλιαρας στον "λαβυρινθο" δεν πατουσε στην μπαρα ενω ο μπο πατουσε

κατι που εγινε προφανως επειδη ητανε ψηλος γιατι στα επομενα οταν επαιξε ξανα ουτε ο αντιπαλος του πατουσε και το ιδιο εγινε με τον κοκκινακη

αλλα στο συγκεκριμενο αγωνα κερδισε πλεονεκτημα με αυτο και δεν επρεπε να γινει να πηγαινει μονο αυτος απο κατω

στο αλλο εγινε θεμα για το σκαλακι που δεν ακουμπησε μισο δευτερολεπτο και εδω περα απο το πεναλτι του μαριου περασε πολυ στο μπαι απο τους υπευθυνους και αυτο..

υ.γ. στο πεναλτι του κοκκινακη φανηκε οτι εκεινη την στιγμη κοπηκε

γιατι ηταν κατι που εκανε μπαμ

θες να μας πεις δηλαδη οτι ο κοκκινακης εφτασε πρωτος απο τον βασσαλο και χτυπησε και τα 3 και κερδισε κιολας  :rolleyes:

Επειδη δεν το ειδα σημερα το επεισοδιο μη με βαζεις να σου απαντησω βλεποντας το.Προφανως θα εχεις καλυτερη εικονα απο μενα αλλα αμα θες να με βαλεις στη συζητηση σου στειλε μου σε λεπτα να δω τι εννοειες. 

Το συμπερασμα σου θα ηθελα να μου πεις μονο να καταλαβω για πιο λογο αναφερεις πεναλτι κλπ εδω μεσα

πες μου εναν καλο λογο να θες να παρει καποιος χρηματα ενω εχει ηδη αρκετα κι ενω θα βγαλει αλλα τοσα οταν βγει απο το παιχνιδι! προτιμω να τα παρει καποιος ασημος που πιο πριν δε τον ηξερε ουτε η μανα του κι ειναι μεροκαματιαρης παρα καποιος σαν το σπαλ που εχει ηδη λεφτα και θα βγαλει κι αλλα οταν βγει απο εκει. κι το τα εχει καποιος αναγκη θα πει πως θα χρησιμευσουν πιο πολυ σε καποιον που δεν εχει αμαξια που κοστιζουν χιλιαδες ευρω και που ξοδευει αλλα τοσα καθε τοσο για κοκες. δεν φτανει που εχει βγαλει ηδη ποσα απλα για να καθεται και να τα ξυνει αφου ειναι απο τους ελαχιστους που δεν κουραζονται καθολου εκει να παρει και το επαθλο; ημαρτον απλα. βεβαια οταν τα εκανε αυτα η λαουρα κλαιγοσασταν αλλα με το σπαλ ολα ωραια και καλα.

Πες τα φιλε μου. Ας τα παρει ο φτωχοτερος εκει μεσα. :D

Επεξ/σία από dreamkiller777

Καλημέρα ρε σιχαματα. Κοιμήθηκαν καλά στην καλύβα χθες οι διάσημοι?

Είμαι σίγουρος τα κοπελια των μαητων ονειρεύτηκαν το παρακάτω γκομενακι:

Kaya_Scodelario.jpg

Τι να πονάνε.

Δεν υπάρχει πλέον λογικός άνθρωπος που να συμπαθεί διάσημους.  Τον μόνο που συμπαθουν οι περισσότεροι και είναι και φαβορί για τη νικη είναι ο Αγγελόπουλος. Ολοι οι άλλοι είναι αδιάφοροι και η Ευρυδίκη το βύσμα.

Πλέον ακόμα και ο Μισθοφώρος φαίνεται πολύ πιο συμπαθης απέναντι σε τυπους όπως ο Χρανιώτης ας πουμε.

Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα σημερα.

Διάβαζα για τη Σάρα χθες που δε σας αρέσει επειδη γελάει κτλ κτλ. Ρε ειστε σοβαροι? Που αμα σας κοιταζε θα τελειώνατε πριν προλάβετε να τη κοιτάξετε μέχρι τη μέση? :P Κουκλά είναι η κοπέλα και τη γουστάρω που είναι χαμογελαστή και όχι ξενέρωτη σα τη γιουφτρα. Όπως επισης γουσταρα και λάουρα για τον ιδιο λόγο (επισης ωραία γυναίκα που οι εκλεκτοι του ινσομνια έλεγαν ότι έχει παχάκια και γέλαγε ολο το συμπαν :P ) Eντάξει καμια δε συγκρίνεται με Κολιδά βέβαια αλλά τι να κάνουμε.

Κατά τα άλλα, διασυρμός διασήμων και στο τέλος δικαιολογίες ότι άφησαν το παιχνίδι κοκ. Καλά δε ντρέπονται να αφηνουν απ τη παραγωγή να φεύγουν τέτοιες χαζομάρες προς τα έξω; Tους εκθέτουν. Στα social media γελάει και το παρδαλό κατσίκι.Μέχρι και οι ντανουλίτσοι έχουν ξενερώσει.

Μαχητές

Βασάλος- Οσο νικάει και τρωει, είναι ο καλυτερος του κόσμου. Δε γκρινιάζει, κάνει πλάκα, αγαπάει την Σάρα και την Ευρυδίκη και γενικά είναι ο Σουπερμαν που αγαπάμε. Όταν χάνει αρχιζει η παιδικη γκρινια. Θα ηθελα να πάρει το επαθλο διοτι τουλάχιστον δεν υποκρινεται.

Σπαλιάριας – Δειχνει τεμπελάκος αν και δεν υπάρχουν πλέον ενδειξεις ότι δε βοηθάει. Κακός στα αθλήματα. Έχει πλάκα και αυτό είναι που τον κρατάει στο παιχνίδι.

Σάρα- Αδικειται αθλητικά διοτι έχει απέναντί της μια πολύ καλύτερης της παιχτρια που έμεινε βυσματικά στο παιχνίδι.  Όπως ειπα μου αρέσει που είναι χαμογελαστή και είναι μια ωραια παρουσία στο παιχνιδι.

Πρίαμος- Ως χαρακτήρας μου είναι ψιλοαδιάφορος. Είναι όμως αρκετά ενωτικός, ενώ είναι εξαιρετικος αθλητης. Θεωρω ότι αν δεν χτυπουσε (κάνει μπαμ ποσο πεσμένος είναι σε σχέση με παλιά), ηταν φαβορι για έπαθλο.

Μισθοφόρος- Το προβλημά του είναι ο χαρακτήρας τους. Ταυτίζομαι μαζί του διοτι λέει ότι νιώθει, κάνει την αποτυχημένη του πλάκα και αθλητικά είναι ο τρίτος αυτή τη στιγμη. Τιμιος

Διάσημοι

Χραν- Αδιάφορος και εκνευριστικος παιχτης. Οι ασυλιες τον έχουν κρατησει στο παιχνιδι. Είναι κριμα να φευγουν παιχτες όπως η Παπαδοπούλου ή ακόμα και ο Χανταμπάκης για να μένει αυτος.

Μπο- Ο γνωστος βαρετός τυπος. Έχει ψιλοανέβει αθλητικά. Θα περίμενε κανεις κάτι περισσότερο από έναν μουσικό. Τουλάχιστον κάτι πιο ενδιαφέρον. Κλειστός τυπος, χωρις κανένα ενδιαφέρον.

Κοκκινάκης- Τα ιδια και χειρότερα με τον επάνω.

Ευρυδίκη- Ο λόγος που έχει μεινει είναι γνωστος. Με Λάουρα οι διασημοι δε θα έτρωγαν ποτέ. Πλέον δε παρουσιάζει ούτε ιντριγκα διοτι γνωριζει ότι δε τη συμπαθει ο κόσμος. Αθλητικά είναι καλή διοτι δεν αντιμετωπίζει καλό παιχτη απέναντί της.

Αγγελόπουλος- Αν εξαιρεσουμε τον προβληματικό χαρακτήρα του, είναι ο τέλειος παιχτης. Αθλητικά κάνει τα πάντα, στη παραλία βοηθάει. Απλά δε τον θεωρω αληθινο. Δε μπορεί όλοι να έκαναν λάθος.

Νικητή θέλω τον Βασάλο.

• Like 8

Για πειτε λίγο, τι συζητιεται στα ασοσιαλ μίντια μετά τα χτεσινά;

Και κυρίως ..γιατι η παραγωγή σπρώχνει έτσι τις νίκες των μαητών;

Αφού το σημερινό έπαθλο είναι αεροπορικό ταξίδι στην Punta Cana και επίσκεψη στο Coco Bongo, σκέφτηκα να πάρουμε μια ιδέα από το συγκεκριμένο μαγαζί (έχει άλλα δύο στο Mexico).

https://www.youtube.com/watch?v=ubv9cX6ULS8

• Like 2

Στα social media μια ψηφοφορία στο Facebook που είδα για το νικητή, ψήφιζαν κατά 90% Αγγελόπουλο.

Eίναι η ιδια ψηφοφορία που έδειχνε 90% αποχωρηση Βαλαβάνη αλλά τελικά εφυγε η Λάουρα? (οντως ολες οι ψηφοφορίες έδειχναν αποχωρηση Βαλαβάνη με μεγάλη διαφορά, δεν αστειεύομαι)

Εχω δει και άλλες που βγάζουν με διαφορά τον Κυπριο. Ειναι ανάλογα.

Σάρα: Τι κάνουν τα πιο τέλεια παιδάκια του Survivor thread?

Βασαλος: Ρε μαλακες θα φάμε τίποτα? Έχω κατι νεύρα

Πριαμος: Θαυμάστε μεν πως τους νικάμεν όλους

Μπο: Yo

Κοκκινάκης: Κλάιν

Ντάνος: Κανονίστε να μην με ψηφίσετε σας καθάρισα όλους

Χρανιώτης: Απελευθερωθειτε αδεφια κάντε γυμνισμό και δώστε τα respect σας στον ήλιο

Ευριδικη: Ντάνο τι σου είπα? Ντάνο μίλησα

Τσανγκ: Με την αφαιρετική αλάνθαστη μέθοδο

Λαουρα: Ντεν θέλω φοβάμαι το ύψος φοβάμαι το νερό αφήστε με

Παναρας: Έχω σχέδιο γατάκια σας πονάει η τακτική μου

Χανταμπακης: Κσσσ Κασσσ Κσσσ

• Like 1

...

Διάβαζα για τη Σάρα χθες που δε σας αρέσει επειδη γελάει κτλ κτλ. Ρε ειστε σοβαροι? Που αμα σας κοιταζε θα τελειώνατε πριν προλάβετε να τη κοιτάξετε μέχρι τη μέση? .

Όχι. Απλά όχι.

• Like 3

Επισκέπτης

Η Ευρυδίκη και στρατηγική δική της να μην έχει στάνταρ εχει ο σκαι στρατηγική για να την κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...