Questioner Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τσίμπησα 3. Χρησιμοποίησα και 13 πόντους και βγήκαν $0,74 τελική. Ευχαριστούμε @dobro! (δεν ξέρω γιατί τα πήρα )
Pitsifrikos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Άψογος φίλε μου.Τις είχα ψιλοχυμα τις κάρτες στο τσαντάκι.
shamrock1404 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ρε,τι σαβούρα μαζεύουμε κάθε φορά... 8
powerup Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Thanks .Τι να την κανεις τη θηκη για κερματα ολες ο αγορες με καρτες θα γινονται (λενε τωρα)
ziaba Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 έχω πορτοφόλι με φερμουάρ για κέρματα το συγκεκριμένο και να μου το χάριζαν δεν θα έπαιρνα
opcorsa Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 έχω πορτοφόλι με φερμουάρ για κέρματα το συγκεκριμένο και να μου το χάριζαν δεν θα έπαιρνα δηλαδη εμεις πεταξαμε τα λεφτα μας?????? :devil: να παμε αμεσα για refund δηλαδη? αν δεν μου τα δωσουν πισω να κινηθω νομικα? 4
wired_1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Ότι κέρματα περισσεύουν αφού δεν έχει θηκη, στον ΚΟΥΜΠΑΡΑ άμεσα. Smart wallet μας κάνει και οικονομία !!
saxos55 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Είδα έναν άστεγο να σέρνει ένα καρότσι με διάφορα πράγματα: από μικρά πορτοφολάκια, βραχιολάκια και μπρελόκ που έμοιαζαν στον Darth Vader μέχρι έναν εκτυπωτή (P0112 ή κάτι τέτοιο έγραφε, δεν το συγκράτησα), κινητά και φωτογραφικές μηχανές. Παρότι φαινόταν (και μύριζε) ότι φορούσε τα ίδια ρούχα για μέρες, τα πράγματα στο καρότσι ήταν σε άριστη κατάσταση. Μερικά μάλιστα ήταν ακόμα σε κάτι κίτρινους φακέλους. Όλη την ώρα μουρμούριζε κάτι. Τον ακολούθησα για λίγο. Σε ένα φανάρι τον πρόφτασα. Στάθηκα δίπλα του. Επαναλάμβανε συνέχεια το ίδιο πράγμα. «Α ρε dobro. Α ρε dobro» 29
Προτεινόμενες αναρτήσεις