panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Ανοίγω νεο θέμα για το laptop του τιτλου για εντυπωσεις,αναβαθμισεις κλπ.για μας που το πηραμε 679 απο προσφορα public και οποιον αλλον φιλο το εχει. Θελω να ρωτισω ποσο αξιζουν τα 150 ευρω εξτρα που θελω για ακομα 8gb ram και εναν ssd 250gb και ποση διαφορά θα δω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Έχω το μοντέλο με τον i5. Από θέμα μνήμης είμαι οκ, δεν υπάρχει θέμα κανένα. Από θέμα δίσκου πάντως, δεν έκατσα ούτε λεπτό με τον μανίσιο. Κούμποσα αμέσως τον παλιό μου SSD. Αν πάρεις και M2 ακόμα καλύτερα θα είναι γιατί θα κρατήσεις και τον σκληρό μέσα στο laptop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Με τον ssd οποιοδήποτε μηχάνημα βλέπεις πολύ μεγάλη διαφορά. Η μνήμη είναι άλλη ιστορία. Αν δεις ότι την εξαντλείς βάζεις επιπλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η ram εξαρτάται από τον χρήστη κ την χρήση που θα κάνει στο laptop. Αν σου χρειάζεται ναι αξίζει, αν όχι κ να βάλεις δεν θα δεις καμία βελτίωση στις επιδόσεις λογο περισσότερης μνήμης απλά. Στην ram αν θες κάτι καλύτερο δες 1x8gb cl9 ή 2x8gb cl9 στα 1600Mhz που ξεφεύγει σε τιμή πλέον (πουλάς στις αγγελίες αυτήν που έχει μέσα) κ θα δεις κ από αυτό ένα μικρό boost κ από εκεί. Όσο για τον ssd αν βάλεις m.2 ένας 240-250gb σου αρκεί, αν πεις να πας σε 2.5" ssd βάλε τουλάχιστον 500++ gb για να μην έχεις συνέχεια στο μυαλό σου την χωρητικότητα. Εγω περίμενα 2 μήνες μέχρι να βρω μία καλή τιμή σε ssd, έψαχνα m2 2280 σε προσφορά αλλά δεν έκατσε κάτι καλό κ πέτυχα 750gb 2.5" στα 120€ οπότε έβγαλα τον μηχανικό. Άμεση αναβάθμιση δεν χρειάζεται αν θες να σου βγει πιο φθηνο στο σύνολο έχε τον νου σου σε προσφορές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Thx παιδια.Αν βαλω M2 θα πρεπει να περασω τα windows σε αυτον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Thx παιδια.Αν βαλω M2 θα πρεπει να περασω τα windows σε αυτον; Εε για να δεις την διαφορά του ssd ναι Η διαδικασία είναι πολύ απλη δεν θα κάνεις format αλλά clone του μηχανικού στον ssd κ μετά πατάς στον μηχανικο format μέσα από τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Με αυτες τις δυο επιλογες ειμαι οκ δηλαδη..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Από ssd αυτή την στιγμή ναι είναι η καλύτερη επιλογή. Κ με την ram δεν έχεις κανένα πρόβλημα φυσικά. Οι τιμές τους φυσικά είναι υψηλές αυτή την στιγμή αλλά αν το βιαζεσαι κομπλέ. Σκέψου στα 55-60€ επαιζαν 2*8gb ram πριν κάτι μήνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Από ssd αυτή την στιγμή ναι είναι η καλύτερη επιλογή. Κ με την ram δεν έχεις κανένα πρόβλημα φυσικά. Οι τιμές τους φυσικά είναι υψηλές αυτή την στιγμή αλλά αν το βιαζεσαι κομπλέ. Σκέψου στα 55-60€ επαιζαν 2*8gb ram πριν κάτι μήνες. Δεν βιαζομαι πολυ..θα το χαρω λιγο ετσι και αν δειτε καμια προσφορα..φωναξτεε ) thx φιλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Απο θορυβο σε δουλεια γραφειου πως παει; Σε παιχνιδια ξερω οτι φωναζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Παιρνει m2 sata το συγκεκριμενο? Κοιταξε το πριν παραγγειλεις. Επισης μνημη προς το παρον δεν νομιζω να χρειαζεσαι τα 8gb σε εμενα ειναι αρκετα και με χρηση photoshop που το εχω ρυθμισει στα 5gb. Κοιτα ποσα dimm μνημης εχει επανω 2x4gb η 1x8gb. Αν εχει 2x4gb και παρεις μια 8αρα θα εχεις 12gb μια 8αρα και μια 4αρα. Αν βεβαια σου περισευουν no problem οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Απο θορυβο σε δουλεια γραφειου πως παει; Σε παιχνιδια ξερω οτι φωναζει.Απολύτως αθόρυβο. Σε δουλειά γραφείου οι ανεμιστήρες κλείνουν τελείως. Το σύστημα ψύξης είναι πολύ καλό. Όταν ζοριστει όμως στο 100% εκεί είναι πολύ θορυβώδη αλλά κάνουν κ σωστή δουλειά εκτός από θόρυβο. Παιρνει m2 sata το συγκεκριμενο? Κοιταξε το πριν παραγγειλεις. Επισης μνημη προς το παρον δεν νομιζω να χρειαζεσαι τα 8gb σε εμενα ειναι αρκετα και με χρηση photoshop που το εχω ρυθμισει στα 5gb. Κοιτα ποσα dimm μνημης εχει επανω 2x4gb η 1x8gb. Αν εχει 2x4gb και παρεις μια 8αρα θα εχεις 12gb μια 8αρα και μια 4αρα. Αν βεβαια σου περισευουν no problem οσο πιο πολυ τοσο πιο καλα. Άρχικα πριν γράψεις ρίξε μία ματιά στο λάπτοπ φιλικά πάντα. Δεν βοηθάει να λες στην τύχη για ram και ssd απόψεις. Το photo editing δεν έχει μεγάλες απαιτήσεις σε ram εκτός κ αν κάνει κάποιος heavy editing όπου χρειάζεται 12-13gb κ βάζεις 16 για να είσαι άνετος. Η πρόταση σου δεν κολλάει στο συγκεκριμένο laptop πάντως όπως κ να το κοιτάξεις. Το λέω για να μην μπερδευτεί κάποιος που ενδιαφεται για το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperlost Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Είμαι από τις τυχερές που πήρα το λαπτοπ και όπως έγραψα και στο θέμα των προσφορών έβαλα το φίλο μου και έκανε τις εξής αλλαγές α) μπήκε το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο από τον παλιό μου inspiron 3542 (i7 4510u) b ) αλλαχθηκε η ram με την επίσης 8αρα kingston hyperx cl9 που είχα αγοράσει για τον 3542 c) προστέθηκε ενας ssd m2 128gb που είχε περισσέψει από τον msi του φίλου μου. Στον ssd μπήκε το λειτουργικό και 2 προγράμματα που χρησιμοποιώ. Το θέμα μου είναι πως παρόλο που έχει διαφορά η ταχύτητα στον 7559 σε σχέση με όπως τον πήρα, θεωρώ πως ο παλιός μου 3542 που είχε την 8αρα ram kingston και έναν ssd ocz vertex 500 gb ήταν αισθητά πιο γρήγορος. Δεν ξέρω αν φταίει ο m2 που μπήκε (μήπως δεν είναι καλός ssd, αλλά και πάλι δε θα έπρεπε να δω μεγαλύτερη διαφορά?) , αλλά μάλλον τελικά θα βγάλουμε τον hybrid και θα βάλουμε τον ssd τον 500αρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosLouis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Είμαι από τις τυχερές που πήρα το λαπτοπ και όπως έγραψα και στο θέμα των προσφορών έβαλα το φίλο μου και έκανε τις εξής αλλαγές α) μπήκε το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο από τον παλιό μου inspiron 3542 (i7 4510u) b ) αλλαχθηκε η ram με την επίσης 8αρα kingston hyperx cl9 που είχα αγοράσει για τον 3542 c) προστέθηκε ενας ssd m2 128gb που είχε περισσέψει από τον msi του φίλου μου. Στον ssd μπήκε το λειτουργικό και 2 προγράμματα που χρησιμοποιώ. Το θέμα μου είναι πως παρόλο που έχει διαφορά η ταχύτητα στον 7559 σε σχέση με όπως τον πήρα, θεωρώ πως ο παλιός μου 3542 που είχε την 8αρα ram kingston και έναν ssd ocz vertex 500 gb ήταν αισθητά πιο γρήγορος. Δεν ξέρω αν φταίει ο m2 που μπήκε (μήπως δεν είναι καλός ssd, αλλά και πάλι δε θα έπρεπε να δω μεγαλύτερη διαφορά?) , αλλά μάλλον τελικά θα βγάλουμε τον hybrid και θα βάλουμε τον ssd τον 500αρη. Ποιο λειτουργικό έβαλες; Εμένα με Windows 7 σαν να κάνει κάτι περίεργα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hyperlost Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Tα Windows 10 που είχε στον hybrid μπήκαν στον m2. Συν 2 άλλα προγράμματα που χρησιμοποιώ. Απλά δε βλέπω τη διαφορά με τον m2 που περίμενα και που είχα δει στο παλιό λαπτοπ όταν είχα βάλει 2,5'' 500αρη ssd. Γι αυτό σκέφτομαι να βγάλω τελείως τον hybrid και να έχω τον 500αρη ssd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα