voltmod Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Η Dell παρουσίασε την 2-in-1 έκδοση του γνωστού notebook XPS 13 της εταιρείας, το οποίο συνδυάζει τον οικείο σχεδιασμό με ειδικούς μεντεσέδες που επιτρέπουν στην οθόνη να διπλώνει εντελώς, ώστε το notebook να μετατρέπεται σε tablet. H συσκευή διατηρεί τον σχεδιασμό InfinityEdge που αφήνει περιθώριο 5,2 χιλιοστών γύρω από την οθόνη 13,3 ιντσών. Η τελευταία διαθέτει ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixels) ή QuadHD+ (3200 x 1800 pixels) και στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται επεξεργαστής Intel Core i5 ή Core i7 7ης γενιάς σε συνδυασμό με μνήμη έως 16GB και solid state drive 1TB. H Dell επίσης κατάφερε να δημιουργήσει μία συσκευή 2-in-1 με παθητικό σύστημα ψύξης (fanless design) οπότε ακόμα και σε βαριές εργασίες, θα παραμένει αθόρυβο (αν και θα πρέπει να δούμε τι γίνεται με την απόδοση και με το throttling σε τέτοιες καταστάσεις). Με πάχος 13,3 χιλιοστών και με βάρος 1,22 κιλών περίπου είναι ελαφρώς λεπτότερο από το νέο Spectre X360 της HP, το οποίο έχει πάχος 13,8 χιλιοστών και βάρος 1,29 κιλών. Το νέο convertible laptop της Dell διαθέτει δύο USB3.0 Type-C υποδοχές με τη μία να είναι συμβατή με Thunderbolt 3. Μέσω της υποδοχής Thunderbolt, ο κάτοχος του laptop μπορεί να το φορτίζει ή να συνδέει έως και δύο οθόνες ανάλυσης 4K. Για τη σύνδεση με παλαιότερα περιφερειακά, η εταιρεία προσφέρει έναν USB-A-το-USB-C adapter. Το κόστος του νέου Dell XPS 13 2-in-1 ξεκινάει από τα $999 και η διάθεση του από τις 5 Ιανουαρίου. Site: Engadget
Yeroplatanos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Πρωτο σχολιο.Νικησα!Φερτε μου ενα τζαμπα! 2
the other one Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 άρχισε και η dell τα καραγκιοζιολίκια της lenovo η microsoft έδειξε το δρόμο με το surface pro το οποίο κατά τη γνωη μου είναι πραγματική καινοτομία. αυτά τα 2 in 1 κλπ δεν έχουν λόγο ύπαρξης. 1
Piterakos83 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 ωχ,... fanless;;; αναρωτιέμαι σε τι χρονισμούς θα παίζουν οι επεξεργαστές χωρίς ανεμιστήρα. Η δική μου εμπειρία από dell fanless πάντως δεν είναι και η καλύτερη. Εντυπωσιακό μεν, αμφίβολης απόδοσης δε. Περιμένω review 1
baskon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Μια χαρα ειναι τα 2in1..Εχεις ενα παναλαφρο καλό λάπτοπ με καλή κατασκευή κλπ + όποτε θέλεις έχεις ενα ταμπλετ με αυτονομία 12 ωρών..(και όχι 2 όπως αυτά με την αποσπομενη οθόνη). Απο εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά.. Κάτοχος Spectre x360, μια χαρά με εχει βολεψει για on the go.. Τωρα το fanless οντως ισως ειναι θέμα, όσο καλό παθητικό σύστημα και να ειναι.. 2
paparovic Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 άρχισε και η dell τα καραγκιοζιολίκια της lenovo η microsoft έδειξε το δρόμο με το surface pro το οποίο κατά τη γνωη μου είναι πραγματική καινοτομία. αυτά τα 2 in 1 κλπ δεν έχουν λόγο ύπαρξης. ωχ,... fanless;;; αναρωτιέμαι σε τι χρονισμούς θα παίζουν οι επεξεργαστές χωρίς ανεμιστήρα. Η δική μου εμπειρία από dell fanless πάντως δεν είναι και η καλύτερη. Εντυπωσιακό μεν, αμφίβολης απόδοσης δε. Περιμένω review Δεν ξέρετε που παν τα 4. Έχω 2 σε 1, fanless, i5, 8GB, Win 10 και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος, με έχει σώσει. Αν κάθεσαι όλη μέρα στον καναπέ ή στο γραφείο, προφανώς δεν σου χρειάζεται. Για μας που θέλουμε mobility με άνεση και να μπορούμε να κάνουμε και δουλειά - ά - ψο - γο. 1
John911 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Εχω Spectre X360 13'' απ το καλοκαίρι. Αν δεν το χρησιμοποιήσεις απλά δεν ξέρεις τι χάνεις.... 3
the other one Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρετε που παν τα 4. Έχω 2 σε 1, fanless, i5, 8GB, Win 10 και είμαι απίστευτα ευχαριστημένος, με έχει σώσει. Αν κάθεσαι όλη μέρα στον καναπέ ή στο γραφείο, προφανώς δεν σου χρειάζεται. Για μας που θέλουμε mobility με άνεση και να μπορούμε να κάνουμε και δουλειά - ά - ψο - γο. επειδή εσένα σου αρέσει δηλαδή εμείς δε ξέρουμε πού μας πάνε τα 4; αν θες mobility με άνεση τι να το κάνεις ακριβώς το ματσούκι να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις και να το τουμπάρεις λες και απλώνεις μπουγάδα πάρε ένα tablet καλύτερα. πάλι καλά τουλάχιστον τους έκοψε εκεί στη dell να μη βάλουν πάνω hdd θα τρώει που θα τρώει τίποτα αδέξιες μη κλαις και τα αρχεία σου.
Anastazio Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 επειδή εσένα σου αρέσει δηλαδή εμείς δε ξέρουμε πού μας πάνε τα 4; αν θες mobility με άνεση τι να το κάνεις ακριβώς το ματσούκι να το διπλώνεις/ξεδιπλώνεις και να το τουμπάρεις λες και απλώνεις μπουγάδα πάρε ένα tablet καλύτερα. πάλι καλά τουλάχιστον τους έκοψε εκεί στη dell να μη βάλουν πάνω hdd θα τρώει που θα τρώει τίποτα αδέξιες μη κλαις και τα αρχεία σου. Προφανως δε ξερεις που παν τα 4 αν προτεινεις ταμπλετ στον αλλον για να κανει τη δουλεια του σε σχεση με ενα παναλαφρο ultrabook... 1
TheAccountant Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 και για μια ακομα χρονια... η HP θα εχει πάλι τον τιτλο του καλυτερου laptop με διαφορα.... Spectre X360. Ειλικρινα θα θελα εστω απλα καποιος να το αντιγραψει.... ετσι για ανταγωνισμο δλδ. Κριμα κριμα κριμα... ειδα την ειδηση, χάρηκα αρχικα πολυ, και με το που εφτασα στο passive cooling ξενερωσα την ζωη μου. Εχοντας προτερη εμπειρια με αυτο το πράγμα δεν θελω να το ξαναδω μπροστα μου....
the other one Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Προφανως δε ξερεις που παν τα 4 αν προτεινεις ταμπλετ στον αλλον για να κανει τη δουλεια του σε σχεση με ενα παναλαφρο ultrabook... θες να μας το εξηγήσεις λίγο αυτό;
dali13gr Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2017 Σκέτο tablet με Windows είναι υπόδειγμα αντιπαραγωγικότητας. Το συγκεκριμένο (και τα υπόλοιπα σαν κι αυτό) 2-in-1 είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Και κανονικό πληκτρολόγιο -όχι οι π@π@ριες που δεν μπορείς να στηρίξεις το λάπτοπ στα πόδια σου- και μεγάλη οθόνη σε tablet mode για να μην παλεύεις με το UI στις 10". Και με πάχος σχεδόν όσο ένα κινητό.
paparovic Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 επειδή εσένα σου αρέσει δηλαδή εμείς δε ξέρουμε πού μας πάνε τα 4; Ακριβώς.
freegr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Επιβεβαιώνεται αυτό που σχολίαζα εδώ και καιρό, ότι οι οθόνες πλέον είναι τουλάχιστον full HD πέρα από τις ξεπερασμένες αναλύσεις του παρελθόντος..τα κινητά έδειξαν τον δρόμο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα