Προς το περιεχόμενο

προβλημα με συνδεση 2 Monitor ταυτοχρονα

giorgosmcmc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελω να μου πειτε σας παρακαλω για πιο λογο μπορει να συνδεω δυο οθονες με hdmi και να μου βλεπει μονο τη μια, εντωμεταξυ η δευτερη θυρα που εχω στο κουτι οποια και απ τις δυο οθονες και να εχω συνδεσει δεν την υποστηριζει, πρεπει να κανω καποιο ειδικο setup ή κατι τελως παντων? η μηπως δεν υποστηριζετε απ τη μητρικη μου?> http://images.hardwarecanucks.com/image/akg/Motherboard/Z170-A/top.jpg

EDIT: Δουλευει μονο η hdma της καρτας γραφικων, οταν συνδεω τη θυρα hdma που ειναι πανω στη μητρικη δεν την αναγνωριζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπαθείς να συνδέσεις μία οθόνη σε έξοδο της μίας κάρτας και την άλλη οθόνη σε έξοδο της άλλης κάρτας;

Δε γίνεται αυτό, μόνο μία κάρτα λειτουργεί ανά πάσα στιγμή.

Για να καταλαβετε τι ενοω, πριν, ειχα συνδεδεμενη τη μια οθονη σε dvi port της gpu μου και τη δευτερη οθονη σε hdmi port επισης της gpu, και εκανα ανα πασα ωρα και στιγμη εναλαγη μεταξυ των δυο οθονων, τωρα ομως συνδεσα το ενα hdmi απο τα δυο στο hdmi port της gpu και το αλλο στο hdmi port της μητρικης αλλα το port της μητρικης δε μου αναγνωριζει οτι και αν συνδεσω πανω ουτε εναλαγη μπορω να κανω οπως πριν, σορυ αν λεω βλακειες αλλα ειμαι και ψιλοασχετος.

Πρεπει να τις συνδεσεις και τις 2 στην καρτα γραφικων για να δουλεψουν. Λογικα η θυρα της μητρικης επικοινωνει με την ενσωματωμενη του επεξεργαστη γι αυτο σου λενε και τα παιδια πως δουλευει μονο μια καρτα την ιδια στιγμη

οκ καταλαβα, τωρα κατι αλλο, εχω χασει τη μπαλα μιλαμε, δε ξερω τι γινετε αλλα αυτο συμβαινει πολυ καιρο, οταν συνδεω τη μια οθονη τη κεντρικη μου δηλαδη μεσω hdmi οτανξεκιναει ο υπολογιστης μεχρι να με βγαλει στην κεντρικη οθονη που λεει καλως ηλθατε στα windows ξερω γω το μονιτορ ειναι off επισης οταν κανω επανεκινηση να μπει σε safe mode ενω εχω τσεκαρει πως οντως εχει μπει η οπθονη δειχνει σβηστη, οταν συνδεω μετα το hdmi σε αλλη οθονη μπουταρει κανονικα, πως ειναι δυνατον, και εντωμεταξυ δεν φταιει η οθονη και με τη παλια μυο οθονη το ιδιο ακριβως γινοταν, τι μπορει να φταιει ρε παιδια και κανει τετοια τρελα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι όμως δεν είναι αυτό, είναι τραγικό αυτο που συμβαίνει, για ένα περίεργο λόγο ο υπολογιστής αναγνωρίζει μόνο την μία οθόνη και όταν συνδέω την άλλη οθόνη κατά το boot "επιλεκτικά" η οθόνη δείχνει σβηστή και μολης μπαίνει στα windows ξαφνικά ανοίγει! Κατά το safe mode η οθόνη ξανασβηνει ενώ έχει μπεί safemode κανονικά. Και το πιο τραγικό από όλα είναι πως όταν κάνω εντελώς uninstall τους driver της gpu ή μία οθόνη σβήνει εντελώς σε αυτή που έχω και τη τροφοδοσία τη κεντρική δηλαδή και λειτουργεί μόνο η άλλη οθονη, εχω δοκιμάσει 2-3 monitor αλλά εξακολουθεί να δουλεύει αυτό το ένα monitor σαν βασικό και να ανοίγει η οθόνη φυσιολογικά εκεί που πρέπει και όπως πρέπει, μάλλον το pc παρέδωσε και από ότι βλέπω θα φέρω τεχνικό μπας και βγάλω καμιά άκρη :/

* Εχω παρομοιο προβλημα με το πρωτο post του φιλου http://www.tomsguide.com/answers/id-2547302/safe-mode-work-external-monitor-hdmi-laptop-monitor-broken.html

Εχω φαει 10 ωρες να το φτιαξω και δε μπορω να βγαλω μια ακρη, αν ξέρει κάποιος κάποια λύση πάνω σε αυτό θα εκτιμούσα τη βοήθεια του

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...