Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα πρόσφατα ότι με τα νέα drivers και το dx12 η amd rx480 είναι πλέον καλύτερη σε σχέση με την gtx1060 της nvidia. Αυτο σημαίνει ότι είναι καλυτερη/γρηγοροτερη μονο στα παιχνίδια που υποστηρίζουν dx12 ή γενικά; Ξέρει κάποιος κάτι πανω στο θεμα;

Δημοσ.

ανεκαθεν ηταν πιο γρηγορη σε dx12 , με τους drivers που βγαζει τους τελευταιους μηνες η amd η 480 εχει φτασει την 1060 σε dx11

Δημοσ.

Ναι την 1060 με 6gb...την έχει φτάσει σε dx11 και έχει ανοίξει την διαφορά σε dx12...με τους μέχρι στιγμής drivers αυτό ισχύει...

Δημοσ.

Ναι την 1060 με 6gb...την έχει φτάσει σε dx11 και έχει ανοίξει την διαφορά σε dx12...με τους μέχρι στιγμής drivers αυτό ισχύει...

Άρα με λίγα λόγια με 80-100ε λιγότερα παίρνεις κάρτα με ίδιες επιδώσεις πλέον;
  • Like 1
Δημοσ.

Κάτσε γιατί κάτι δεν βγαίνει σε αυτά που λες. Που βρήκες 480 με 8gb 100 ευρώ φθηνότερα από 1060 με 6gb? Μιλάμε πάντα για τις κορυφαίες εκδόσεις των δύο καρτών...που κοστίζουν περίπου τα ίδια χρήματα.

Δημοσ.

Κάτσε γιατί κάτι δεν βγαίνει σε αυτά που λες. Που βρήκες 480 με 8gb 100 ευρώ φθηνότερα από 1060 με 6gb? Μιλάμε πάντα για τις κορυφαίες εκδόσεις των δύο καρτών...που κοστίζουν περίπου τα ίδια χρήματα.

Asus strix oc 383 η 1060 και 320 η 480 , εχει και με 100ε φθινοτερη , την saphire που ειναι εξισου καλη !

Δημοσ.

ZOTAC GTX 1060 6GB

XFX RADEON RX 480 8GB

10e διαφορα τα φτηνότερα μοντέλα.

Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζεται να πας σε κάτι μεγαλύτερο με 400e. Διαφορετικά υπάρχουν και τα επόμενα μοντέλα

την asus θα παρω με τα 320 μαλλον :)

Δημοσ.

Αλίμονο αγοράζεις ότι θες εννοείτε. Αν και μου φαίνονται περιττά 50e, αυτό εννοείτε πως εξαρτάται από εσένα. Your money your rules.

Πάντως είτε με 1060 είτε με 480 χαμένος δεν βγαίνεις

φαντασου οτι ψαχνω τι καρτα θα αγορασω εδω και 2 μηνες..ολο κατι γινεται και αλλαζω γνώμη δεν ξερω πραγματικα τι θα κανω :P

Δημοσ.

Σε RX480 από όσο διαβάζω στα διάφορα reviews και αν δεις και στο youtube από τις καλύτερες υλοποιήσεις από πλευράς θερμοκρασιών, σταθερότητας, ησυχίας είναι η https://www.skroutz.gr/s/9846024/XFX-Radeon-RX-480-8GB-RX-480P8LFB6.html. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις περισσότερα από 300-310 για τέτοιας κατηγορίας κάρτα...αν πας στα 340-350 τότε βρίσκεις κατά καιρούς προσφορά στο εξωτερικό 1070 με 390-400 περίπου...ε πας εκεί τότε...ή περιμένεις vega...

Δημοσ.

Σε RX480 από όσο διαβάζω στα διάφορα reviews και αν δεις και στο youtube από τις καλύτερες υλοποιήσεις από πλευράς θερμοκρασιών, σταθερότητας, ησυχίας είναι η https://www.skroutz.gr/s/9846024/XFX-Radeon-RX-480-8GB-RX-480P8LFB6.html. Δεν πιστεύω ότι αξίζει να δώσεις περισσότερα από 300-310 για τέτοιας κατηγορίας κάρτα...αν πας στα 340-350 τότε βρίσκεις κατά καιρούς προσφορά στο εξωτερικό 1070 με 390-400 περίπου...ε πας εκεί τότε...ή περιμένεις vega...

Νομίζω εννοείς την GTR.
Δημοσ.

Νομίζω εννοείς την GTR.

Αν δεις τους κωδικούς των καρτών που γράφει στο skroutz δίπλα από το όνομα και μπεις στο site της XFX και συγκρίνεις θα δεις ότι η GTR έκδοση της κάρτας είναι αυτή: https://www.skroutz.gr/s/9643209/XFX-Radeon-RX-480-8GB-RX-480P8DBA6.html  αν δεν έχω κάνει τραγικό λάθος. Παρόλο που το skroutz λέει άλλα...όχι όμως δεν εννοώ μόνο την GTR έκδοση της XFX, γενικά όλες οι XFX RX480 με τους διπλούς ανεμιστήρες που αλλάζουν on the fly θεωρούνται από τις καλύτερες υλοποιήσεις της 480...

και το link που βεβαιώνει του λόγου το αληθές για την GTR:

http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series/rx-480-gtr-black-8gb-dd-led-rx-480p8dba6

φαίνεται και από τους τελευταίους 6 χαρακτήρες στο link, μπορείς να μπεις και μέσα αν και είναι της υπομονής υπερβολικά το site και δεν ξέρω γιατί...

τώρα που βλέπω και τον κωδικό αυτής που μου έβαλες εσύ στο επίσημο site είναι και αυτή GTR, απλά αυτή που λέω εγώ είναι Black Edition λέει..με μόνη ορατή διαφορά τα +50mhz στο ρολόι της κάρτας...

• Like 2
Δημοσ.

Αλίμονο αγοράζεις ότι θες εννοείτε. Αν και μου φαίνονται περιττά 50e, αυτό εννοείτε πως εξαρτάται από εσένα. Your money your rules.

Πάντως είτε με 1060 είτε με 480 χαμένος δεν βγαίνεις

ε καλά αν έχεις το διαθέσιμο ποσό για ξόδεμα δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κάρτα με reference cooler, η strix και ας είναι τσιμπημένη τα αξίζει ή έστω κάποια άλλη με custom cooler 

αν πάρεις την xfx στα 270 είναι πολύ καλά πάντως, τα 320 είναι ψιλομπόλικα για 480 (και ας έδωσα προσωπικά τόσα για την asus) 

μάλιστα παρατηρώ ότι στο msystems που την πήρα εγώ έχει ξαναπάει στα 350 που είναι πολλά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...