Προς το περιεχόμενο

[tablet]APPLE iPad Mini Retina Wi-Fi @ germanos 179€ & 235€[τελος]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από αυτό που έγινε με τα iphone να χτυπήσουμε 5-6 και να παρακαλάμε να μην έχει απόθεμα..? :-D

Υπάρχει κάποιο λινκ για το τι έγινε με τα iPhone?
  • Απαντ. 279
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γκρί 16αρι διαθέσιμο και πάλι! Red προλαβαίνεις που ήθελες το γκρί.

μονο γκρι 16αρι ειχε ή και τα αλλα;

λογικα για να εχει μερικες χιλιαδες προβολες το θεμα επεσαν πολλα κομματια ρε παιδια κανω λαθος λετε?

ενταξει 10 γραφουμε αλλα πολλοι παραγγειλανε  :-D

τελικα με τι καπελο θα δωσετε τα διπλα,τριπλα...εφταπλα?ενδιαφερομαι

• Like 1
Δημοσ.

Τηλεφώνησα σήμερα στο κατάστημα (για την παραγγελία μου της 23/12, ένα 16αρι) και με ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει στοκ και περιμένουν ΜΠΑΣ ΚΑΙ έρθει αύριο-μεθαύριο. Μάλλον έρχεται το άκυρο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε και ξέρουν τι τους γίνεται μου φαίνεται, παρήγγειλα 23/12 και χθες έφυγε από την αποθήκη τους, σήμερα αναμένω να παραλάβω. Σε άλλους λένε δεν έχει σε άλλους έχει, ότι να 'ναι. Εδώ χθες το ξαναέβαλαν διαθέσιμο για κάποιο διάστημα...

Ενημέρωση: Μόλις μου ήρθε e-mail να περάσω να παραλάβω

Επεξ/σία από kaktos77
Δημοσ.

Μάγκες εγώ το παρέλαβα κανονικά σήμερα το πρωί. Λοιπόν απο πρώτη εικόνα, καλή ποιότητα κατασκευής, ΑΠΕΙΡΕΣ ερωτήσεις ασφαλείας στην εγκατάσταση ( μόνο τι βρακί φοράω δεν με ρώτησε... ) . Η οθόνη είναι λεπτομερείς, αλλά ΔΕΝ είναι amoled σε μαύρο και σε οπτικές γωνίες. Απο ταχύτητα πάει καλά, αλλά τώρα περνάει αναβάθμιση σε 10.2 και δεν ξέρω μετά πως θα είναι ... Αυτά προς το παρών. Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι.

Υ.Γ. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον TS. 

Δημοσ.

απο αυριο θα υπαρχει Πατρα, στειλτε μ μνμ αν θελει κανενας

Τι θέλει να πεί ο ποιητής?

Υγ. Θα χορτάσεις μηνύματα πάντως με το γρίφο που έγραψες!

Έβαλα και μια αγγελία ζήτησης για όποιον ενδιαφέρεται να το δώσει απο Θεσσαλονίκη, αλλά και για να ενημερώνονται  οι υποψήφιοι αγοραστές των κορακίων ότι έπαιξε τέτοια προσφορά πρόσφατα πριν αγοράσουν....

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση. Κατα την διαδικασία αναβάθμισης λογισμικού, το βήμα που λέει "επαλήθευση ενημέρωσης" πόση ώρα υποτείθεται οτι χρειάζεται; Γιατι έχει πάρει κάνα μισάωρο τώρα και έχω βαρεθεί να το βλέπω...

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και εγώ το 16αρι όλα καλά με τη συσκευή. Δυο παρατηρήσεις:

1ον: Δεν δέχτηκαν να πληρώσω με την χρεωστική της eurobank γιατί λέει έπρεπε να το είχα κάνει μέσω της σελίδας και να μην βάλω πληρωμή στο κατάστημα και μετά εκεί να πληρώσω με κάρτα. Οπότε πάει η έκπτωση από την επιστροφή της eurobank. 

2ον και σημαντικότερο: Δεν δίνουν τη θήκη που έχουν αναφέρει. Της λέω στο ταμείο πριν μου το δώσει, μέσα στο κουτί υπάρχει και η θήκη που αναγράφεται λέει δεν ξέρω τι έχει μέσα στο κουτί θα το ανοίξεις και θα δεις. Ανοίγω μπροστά της, ήμουν σχεδόν βέβαιως ότι θα δω μόνο το ipad και λέω δεν υπάρχει θήκη μέσα ενώ στο newsletter την διαφημίζετε. Λέει εγώ δεν έχω καμία ευθύνη θα πάρετε στο τηλέφωνο για τις παραγγελίες από το eshop και θα σας πουν. Πήρα μόλις τηλέφωνο και ανέφερα τι έχει γίνει και μου είπαν ότι θα μου τηλεφωνήσουν να με ενημερώσουν...

Δημοσ.

Σε όποιον κολλήσει η αναβάθμιση το λογισμικού στο στάδιο "επαλήθευση ενημέρωσης", αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατήσεις πατημένο το "home"+"power" για να κάνει reboot η συσκευή, και μετά απλά ξαναδοκίμαζεις το update. Εμένα προχώρησε ετσι. 

Υ.Γ. Θήκη ούτε εγώ παρέλαβα, αλλά απο το link που έκανα την παραγγελία δεν έλεγε τίποτα για θήκες anyway.

Δημοσ.

Ειναι αστειο να αρνηθουν να πληρωσεις με καρτα Eurobank...εως και παρανομο... μη το αφησεις ετσι!

Ειναι κλασσική μαλακία του Γερμανού και μάλλον αφορά μόνο τα franchise καταστήματα! Μου έχει συμβεί!

Αν κάνεις ηλεκτρονική παραγγελία με πληρωμή στο κατάστημα, δεν σε αφήνουν να κάνεις πληρωμή με κάρτα. 

Αν δεις και η απόδειξη που σου δίνουν είναι σαν απλή απόδειξη είσπραξης επειδή απλά εισπράττουντα χρήματα για λογαρισμό των κεντρικών. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...