Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλά εσύ είσαι και στην Εσθονία, όχι εντός Ελλάδας...

Ναι αλλα και παλι ειναι τεραστια διαφορα

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

μα έτσι και αλλιώς εγώ πάντα απο εκεί πέρνω..!! τι θα αλλάξει..?? ο σεβερ είναι βουλγαρία..!

Αν θες να κατεβάσεις ένα αρχείο το οποίο είναι σε server Ελλάδας ή άλλης χώρας όμως? Αυτό ουσιαστικά κάνει το speedtest, στην αρχή κατέβασες αρχείο από τον server της Σόφιας, μετά από τον server της Αθήνας.

Ναι αλλα και παλι ειναι τεραστια διαφορα

Ναι για διάφορους λόγους, όχι τόσο της απόστασης :P

Δημοσ.

Γιατί θες να ξέρεις και πως ανταποκρίνεται η γραμμή εκτός Βουλγαρίας. :P

Ένας στην Ελλάδα θα κάθεται να ψάχνει servers στη Σόφια για να πιάνει το 100αρι στα downloads του? Αν θέλει να κατεβάσει από Ελλάδα ή από άλλες χώρες τι γίνεται?

δεν ξέρω φίλε.. εγώ πάντος κατεβάζω τα πάντα και μάλιστα βολιδα... έτσι και αλλιώς πάντα το speed test ψάχνει τον καταληλο σερβερ αυτοματα..!!! και όταν κατεβάζεις κάτι σημασία απο που το κατεβαζεις.. σκέψου ότι κατεωαζω τορρεντ με 8 και με 9 megabit εχει φτάσει και 11 σε καλό τορεντ.. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι επειδή σε torrent είναι multiple connections, σε single connection εκτός Βουλγαρίας πέφτει αρκετά. Anyway πληροφοριακά ρωτούσα, ty!

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά η OCN είναι μεταπωλητής της HCN; Ντιριντάχτα μπορείς να βγάλεις μια φωτό από το modem;

θα σου βάλω τώρα.. όχι φίλε.. δεν έχουν καμία σχέση.. απλά μοιάζει το όνομα..!! το ένα είναι optical cable network και το αλλο είναι hellenik cable network..!! αυτό ξέρω..! 

θα σου βάλω τώρα.. όχι φίλε.. δεν έχουν καμία σχέση.. απλά μοιάζει το όνομα..!! το ένα είναι optical cable network και το αλλο είναι hellenik cable network..!! αυτό ξέρω..!

post-425450-0-58145600-1482428014_thumb.jpg

post-425450-0-12048100-1482428031_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο,στο παλιο σπιτι που εχω,το οποιο δεν κατοικει κανεις,ειδα οτι στον τοιχο που βλεπει στον δρομο καρφωσανε με βιδα μια μεγαλη μεταλλικη ταμπελα διαφημισης(ο τοιχος ηταν επισκευασμενος προσφατα και οι βιδες που βαλανε κανανε ζημια),εγω τι μπορω να κανω?Αμα παω και την ξηλωσω θα εχω καποιο θεμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια.. αυτη η εταιρεια ειναι στην γειτονια μου.. και πολοι απο την γειτονεια ειμαστε πελατες τους.. κανενας δεν εχει κανενα παραπονο..!! σας είπα οτι ξέρω τους ανθρωπους.. τους γνωρισα και εγινα πελατης τους.. μην μπερδευεστε... δεν εχω λόγο να αποδιξω κατι..!! απλά είδα ότι εγινε θεμα σε κατι που το γνωρίζω και σχολίασα.. τίποτα παραπανω.. 

Τελικά φαίνεται, όπως άλλωστε είναι ήδη γνωστό, ότι τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν.

Αν και συνεχίζω να έχω τις ενστάσεις μου ως προς την εταιρεία (αυθαίρετη επέκταση δικτύου πάνω σε σπίτι, κλπ) μάλλον έκανα λάθος ως προς εσένα και η παρέμβασή σου ήταν όντως με καλή πρόθεση.

Να σου ζητήσω λοιπόν και δημόσια συγνώμη (αφού άλλωστε δημόσια σε αμφισβήτησα).

Δυστυχώς έχει συμβεί, όχι λίγες φορές, να εγγραφούν άνθρωποι "παίζοντάς" το ευχαριστημένοι πελάτες προκειμένου να υποστηρίξουν τις εταιρείες τους σε θέματα που έχουν προκύψει.

Προσωπικά θα δεχόμουν την οποιαδήποτε ανοιχτή τοποθέτηση εταιρείας αλλά αυτό το πλάγιο με διαολίζει.

Συγνώμη για μία ακόμα φορά κι εύχομαι καλές γιορτές σε σένα και την οικογένειά σου.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τα φώτα σας εαν γνωρίζετε κάτι.

Ηρθαν κάτι νοματαίοι σήμερα(ήμουν στην δουλειά και δεν τους είδα) και βάλανε το κουτί που βλέπετε στην φωτογραφία λέγωντας ότι είναι απο μια εταιρία οπτικών ινών.

Χωρίς να πάρουν άδεια απο κανέναν τοποθετήσανε αυτό που βλέπετε(κάτω απο το μπαλκόνι μου),

Με μια πρόχειρη ματιά είδα ότι έχουν βάλει κάτι παρεμφερές και στις παραδίπλα πολυκατοικίες.

Να πέσει καμιά μηνυσούλα;

εστω και με αρκετο delay οσο ξερω αν και η εεττ μπορει να πει καλυτερα δεν μπορει να μπει κατι ετσι χωρις αδεια κτλ πανω σε τοιχο πολυκατοικιας.αλλο τοσο οταν δεν εχει ζητησει κανεις κατι.

επισης  επειδη καποιος ειπε για τον οτε επισης ο οτε πλεον δεν βαζει σιδερενια box πανω σε τοιχους διοτι θεωρητικα απαγορευεται οπως και αν εσυ εχεις μονοκατοικια πχ και εχεις κλειδωμενη την πορτα και βαλει καποιος κουτι μεσα μετα  δεν μπορει να ερχεται ο καθενας και να μπαινει μεσα χωρις να εισαι εσυ εκει.και εχει γινει αυτο σε διαφορα σπιτια.

πλεον ο οτε προσπαθει να μπαινουν κολωνες οπου μπαινει εκει το box και απλα απο το box φευγει καλωδιο μεχρι την χωνευτη του πελατη.

Μου εχει συμβει κατι αντιστοιχο,στο παλιο σπιτι που εχω,το οποιο δεν κατοικει κανεις,ειδα οτι στον τοιχο που βλεπει στον δρομο καρφωσανε με βιδα μια μεγαλη μεταλλικη ταμπελα διαφημισης(ο τοιχος ηταν επισκευασμενος προσφατα και οι βιδες που βαλανε κανανε ζημια),εγω τι μπορω να κανω?Αμα παω και την ξηλωσω θα εχω καποιο θεμα?

ειναι τοιχος σου απλα καποιος θεωρεισαι οτι δεν μενει κανεις εκεικαι απλα στα τετοια του.την εχεις βγαλει και κανεις δεν μπορει να σου πει κατι.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

επειδη καποιος ειπε για τον οτε επισης ο οτε πλεον δεν βαζει σιδερενια box πανω σε τοιχους διοτι θεωρητικα απαγορευεται οπως και αν εσυ εχεις μονοκατοικια πχ και εχεις κλειδωμενη την πορτα και βαλει καποιος κουτι μεσα μετα  δεν μπορει να ερχεται ο καθενας και να μπαινει μεσα χωρις να εισαι εσυ εκει.και εχει γινει αυτο σε διαφορα σπιτια.

πλεον ο οτε προσπαθει να μπαινουν κολωνες οπου μπαινει εκει το box και απλα απο το box φευγει καλωδιο μεχρι την χωνευτη του πελατη.

Τι να πω κι εγώ που η κολώνα του ΟΤΕ είναι μέσα στο οικόπεδο... :P

Δημοσ.

ναι υπαρχουν πολλα τετοια.πχ στο γερακα εκει που φτιαχνονται τα νεα σπιτια οπως και σε οικοπεδα που δεν εχουν φτιαχτει βλεπεις οτι εχει μπει ηδη κολωνα και ειναι στην ακρη του στενου οποτε να μην παει μεσα στον πελατη.

Δημοσ.

traceroute σε gr server αν μπορεις @ntirintaxta να δουμε καμμια δρομολογηση προς ελλαδα..

Παντως ειναι fail να χουν σκασει εκατονταδες χιλιαδες και να χουν 0 διαφημιση ενα χαλια site και ορθογραφικα λαθη στο κουτι σπλιττερ..

Τελικα Περασαμε γρηγορα στις οπτικες..

Κ αν καποιος ξερει εντος gr ενοικιαζουν οπτικη απο οτε για τους κομβους/σερβερ/ακ?δηλ θεσ.κη και αθηνα..

Δημοσ.

παιδιά κατά αρχήν καλή χρονιά σε όλους... δεν ξέρω τόσα πολλά πράγματα να σας πω... καλύτερα πάρτε ένα τηλέφωνο ή πηγαίνετε από εκεί όσοι μπορείτε να σας πουν... ξέρω πάντως σίγουρα ότι είναι μονα Θεσσαλονίκη και έχουν δικές τους γραμμές.. Αυτό είναι και το μότο τους... ότι δεν πατάνε πάνω σε κανένα άλλο δίκτυο.. Ελπίζω να σας βοήθησα. .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...