Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτηκα ότι φέτος, έστω πειραματικά, μπορούμε να έχουμε και στο Console Games section μια συζήτηση που θα οδηγήσει σε ψηφοφορία (poll) για το Console Game of the Year 2016 (insomnia version). Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή που "τρέχει" παράλληλα στο PC Games Section, με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις. Πώς λειτουργεί το παρόν νήμαΤα μέλη του forum προτείνουν τίτλους που θα ήθελαν να δουν στη λίστα με τις υποψηφιότητες. Αν δεν προταθεί/βρεθεί κάποια καλύτερη εναλλακτική, η τελική ψηφοφορία (που δεν γίνεται σε αυτό το νήμα) θα διεξαχθεί ως ένα poll με έως 38 υποψήφιους τίτλους (όπως και η περσινή στο PC Games section). Για αναφορά, στο παρόν section πέρσι είχε δημιουργηθεί από τον @ikaruga24 το topic "Τα καλύτερα videogames του 2015 [Console Games]" Βασικές προϋποθέσεις για τίτλους που μπορούν να είναι στις υποψηφιότητες: Να είναι standalone παιχνίδια για οποιαδήποτε console που να έχουν ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει για πρώτη φορά μέσα στο 2016. Ωστόσο, γίνονται και εξαιρέσεις για σημαντικά DLC τίτλων ή remasters που προτείνονται από πολλά μέλη. Παιχνίδια με episodic release θα πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο επεισόδιό τους (έστω μιας πλήρους season τους) μέσα στο 2016 για να είναι υποψήφια. Multiplatform τίτλοι είναι απόλυτα αποδεκτοί. Δεν είναι απαραίτητο να είναι ΑΑΑ τίτλοι, να είναι από κάποιο συγκεκριμένο genre, ή να έχουν κάποιο καλό review σκορ σε metacritic ή αλλού. Αν θέλετε να διευκολύνετε τη διαδικασία προτείνετε τις δικές σας υποψηφιότητες (ας θέσουμε ένα όριο μέχρι 5 τίτλους ανά μέλος) ακολουθώντας το εξής απλό format του παραδείγματος, χωρίς η σειρά να έχει σημασία: INSIDE Quantum Break Uncharted 4 DOOM Titanfall 2 Προφανώς μπορείτε να υποστηρίζετε τις επιλογές σας στα μηνύματά σας, αλλά μην βάζετε τους υποψήφιους τίτλους χαμένους μέσα σε παραγράφους κειμένου, γιατί δεν θα είναι εύκολο να εντοπιστούν. Επίσης υπενθυμίζω ότι η διαδικασία αυτή (όπως και η ψηφοφορία) έχει χαλαρό χαρακτήρα και την κάνουμε για την πλάκα μας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ξεκινήσουν τσακωμοί για τις υποψηφιότητες ή τα όποια αποτελέσματα. Το παρόν topic θα κλειδωθεί (αν όλα πάνε καλά) κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017, οπότε θα δημιουργηθεί και το τελικό topic με την ψηφοφορία. tl;dr τα bold. 1
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ας κάνω την αρχή με 1) uncharted 4 2) final fantasy XV 3) titanfall 2 4) forza horizon 3 Edit:είχα ξεχάσει το νούμερο 4 Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2016 από stelios18120
vste Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Uncharted 4 Quantum Break Final Fantasy XV The Last Guardian Doom 4 (ξανα το επαιξα και σε Xone) Δυστυχως λογο Elite και Witcher ελαχιστα παιχνιδια του 2016 εχω παιξει.
paparoupas11 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλύτερα 5 για 2016 (ποτέ τα έπαιξα εγώ, πότε βγήκαν δεν ξέρω ακριβώς ). Doom Uncharted 4 Fallout 4 - far harbor Zero escape - zero dilemma Deus ex, το καλύτερο του 2016 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2016 από paparoupas11
soik85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Dark souls 3 Battlefield 1 Witcher 3 Game of The Year edition Titanfall 2 Uncharted 4 Αυτά απο εμένα
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Για να διευκολυνω τον κοσμο σε περιπτωση που δεν του ερχονται τα περισσοτερα παιχνιδια που εχουν κυκλοφορησει φετος και εχουν ξεχωρισει(το καθενα για τους λογους του)αναφερω τα περισσοτερα απο τα πιο γνωστα παιχνιδια του 2016 καθαρα για λογους διευκολυνσης σε spoilers και απο κατω τα δικα μου 5 παιχνιδια Overwatch Uncharted 4 Quantum Break Doom Dark Souls 3 Inside Titanfall 2 Battlefield 1 Final Fantasy XV The Last Guardian Forza Horizon 3 Gears of War 4 Witcher 3 Blood and wine Deus Ex mankind divided Dishonored 2 Watch Dogs 2 Xcom2 Firewatch Ratchet and Clank Hitman Shadow Warrior 2 The Division Street Fighter V και αλλα βεβαια Απο μενα τα top 5 χωρις σειρα βεβαια Overwatch Dark Souls 3 Forza Horizon 3 Uncharted 4 Doom 1
Chrysostomos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Χωρίς σειρά: Uncharted 4 Doom Forza Horizon 3 Gears of War 4 Battlefield 1
Deghinsea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτά από εμένα: -Tokyo Mirage Sessions #FE -Final Fantasy XV -Dark Souls 3
JohnVani18 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Uncharted 4 Gears of War 4 Forza Horizon 3 DOOM Quantum Break
mikele13- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ανευ σειρας Uncharted 4 Forza Horizon 3 Battlefield 1 Titanfall 2 Doom
Errik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 1)Forza Horizon 3 2)Mortal Kombat XL 3)Gears Of War 4
-Mayhem- Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 1) Dark Souls 3 2) Doom 3) Dishonored 2 4) Uncharted 4 5) The Last Guardian
kostiger Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Uncharted 4 Gears 4 Και Quantum Break κι ας μην το εχω παιξει ακομα. Remedy ειναι αυτη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις