Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παντως η τιμη της ειναι τσαμπα.. δεν ξερω πως λειτουργει, αλλα με τοσα λεφτα δεν βρισκεις ουτε κινεζικο μικτη για το μπανιο σου, οχι με ιοντα και λοιπες ιστοριες :P

• Like 1
Δημοσ.

3000w δεν είναι πολλά;

Δεν καιει έτσι πολύ ρευμα; Λογικά θα θέλει και σύνδεση με ρεύμα για να ζεστάνει. Έτσι γρήγορα παρόμοια με τον βραστηρα θα είναι.

(Από ήλεκτρολογικα δεν ξέρω απλά ρωταω)

• Like 2
Δημοσ.

Λογικά θα τρέχει με πολύ μικρή πίεση το νερό κ μεγάλη κατανάλωση ρεύματος..

Αν το χει δοκιμάσει κανείς να μας πει τα θετικά κ αρνητικά.πάντως είναι πολύ φτηνό σαν αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

350 μερες απο τις 365 μερες τον χρονο λουζω το κεφαλι μου στον νιπτηρα οποτε αν δουλευει θα ειναι χρησιμο ..

τις υπολοιπες 15 ?

• Like 1
Δημοσ.

ένας ταχυθερμαντήρας νερού είναι και τα 3kW είναι λίγα οπότε για ζεστό νερό η παροχή θα πρέπει να είναι μικρή. Τα ιόντα αναγράφονται για να αγοράζουν οι άσχετοι και να νομίζουν ότι δεν πήραν μια ηλεκτρική αντίσταση μέσα στο σώμα μια μπαταρίας

• Like 2
Δημοσ.

τις υπολοιπες 15 ?

Κανω ...συντηριση μαλιων καποιες Κυριακες και στα 59 μου μια χαρα ειναι .Ελαχιστες χαμενες τριχες και ελαχιστες γκριζες.

Θέλω να πάω live στο κατάστημα για να μου εξηγησει ο πωλητής τι ειναι αυτή η τεχνολογία ιόντων....Πραγματικά όμως :)

Μια βολτουλα μεχρι Κυπρο ...

Δημοσ.

Θα λειτουργεί - απλά τα 3kW είναι λίγη ισχύς για να έχεις ικανοποιητική ροή νερού. Οπότε είτε θα ζεσταίνει λίγο (απλά να σπάει το κρύο) ή θα βγάζει λίγο νερό.

Η "τεχνολογία ιόντων" είναι για ψάρωμα. Αυτό το ματζαφλάρι λειτουργεί με αντίσταση, όπως ακριβώς και ο θερμοσίφωνας. Οπότε ναι, θέλει σύνδεση με ρεύμα, καταναλώνει μάλιστα 3 kWh την ώρα.

Αμφιβάλλω για την ποιότητά του όμως, δεδομένου ότι μία αξιόλογη μπαταρία "σκέτη" (χωρίς αντίσταση) κοστίζει παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...