Agathoklis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις έκανα claim από το κινητό... Χωρίς να κολλήσει χωρίς ταλαιπωρία...
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 An unexpected error occurred. Please try again later or contact the Customer Support Έχει πλακώσει ΟΛΟΣ ο κόσμος....
Manos5686 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έκανα εγγραφή δεν μου κάνει καθόλου login in..Δεν ξέρω τι γίνετε
LS_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Login error συνέχεια μέχρι και που έκανα reset password και πάλι τα ίδια. Υπομονή έχει βουλιάξει από κίνηση... 1
saxos55 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Το F5 σας να μην το ξαναπειράξετε. Το F5. Χαλαρώστε κι αφήστε το site ήσυχο. Το παιχνίδια θα είναι δωρεάν διαθέσιμο μέχρι τις 4 Ιανουαρίου. (τα υπόλοιπα του celebration θα ανοίγουν για συγκεκριμένο διάστημα. Όπως το Far Cry: Blood Dragon ήταν για όλο το Νοέμβρη, έτσι και το AC3 θα είναι για όλο τον Δεκέμβρη). 1
vrwmiaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Χάθηκε ο κόσμος να το δώσουν και στο ps4 ....
G@rg@oun Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εαν κατεβασετε τη εφαρμογη στο pc..κατεβαινει χωρις προβληματα το παιχνιδι.Δεν χρειαζεται καν να κανετε download με τη μια. το βαζετε απλα στα game σας και υπαρχει παντα.
Zus Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως παίρνω μήνυμα login error, ενώ μόλις άλλαξα τον κωδικό μου Εαν κατεβασετε τη εφαρμογη στο pc..κατεβαινει χωρις προβληματα το παιχνιδι.Δεν χρειαζεται καν να κανετε download με τη μια. το βαζετε απλα στα game σας και υπαρχει παντα. Τραγικοί. Έχει πέσει εντελώς ο login server και δεν μπορώ να μπω ούτε από την εφαρμογή. Δηλαδή αν ήθελα να παίξω Division, θα έπαιρνα τα τσόκια μου...
Billator Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά υπομονή θέλει, αν δεν δοκιμάστε σε 2-3 μέρες. Δεν φτάνει που το δίνουν δωρεάν γκρινιάζουμε κ όλας
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ουτε ενα σέρβερ να φτιάξουν σωστα? Ανιμαλε
ledbyzeppelin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Ενταξει λογικο να τα παιξει το συστημα με τοσους που προσπαθουμε να κατεβασουμε το παιχνιδι! Εγω παλι μετα απο μερικες προσπαθειες μπηκα τελικα, και τωρα το κατεβαζω μεσα απο το Uplay σε μεγιστη ταχυτητα, το αρχειο ειναι συνολικα 16,80 Gb. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα