Προς το περιεχόμενο

Smart TV 169 euro Mediamarkt 32"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλάβεις διάφορα σε 32αρα full hd με hd ready πρέπει να βλέπεις από απόσταση 40 εκατοστων

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΜΩΣ

HD ready, fu 28`` για δωμάτιο είναι ότι πρέπει!

Την είχα πάρει 129€

Φαντάζομαι η 32, σμαρτ θα είναι οκ

εγώ την τσίμπησα χτες "καιολας" smart TV να βλέπω το youtube μου ξάπλα και το netflix μου, πλακα με κανεις?

άσε τους άλλους να παλεύουν με 4k k8000 και να βλέπουν συννεφάκια και μαυράκια και να τρέχουν πίσω ha ha ha

γελάω

next best price  189e 

http://www.skroutz.gr/s/8144787/F-U-FLS32225.html

next best price  189e 

Δημοσ.

Tα FU γενικά είναι κατά 99% ειτε ταμπλέτ,ειτε οθόνες είτε οτιδήποτε βγάζει κακής ποιότητας και γενικά είναι ρίσκο η αγορά τους βγάζουν πολλά θέματα

Μ θυμίζει μάρκες ανάλογες estar,crypto κτλπ

Όλα αυτά παρόμοια είναι κακής ποιότητας και απλά έχουν χαμηλή τιμή για να τσιμπάει ο κοσμακης.

Το επειδή είναι 32" και σμαρτ στα 169€ δεν λέει κατι

Μην ψαρωνετε με την χαμηλή τιμή.καλυτερα βάλε κάνα κατοσταρικό παραπάνω να πάρεις κάτι αξιόλογο και πιο αξιόπιστο

• Like 2
Δημοσ.

Tα FU γενικά είναι κατά 99% ειτε ταμπλέτ,ειτε οθόνες είτε οτιδήποτε βγάζει κακής ποιότητας και γενικά είναι ρίσκο η αγορά τους βγάζουν πολλά θέματα

Όλα αυτά παρόμοια είναι κακής ποιότητας και απλά έχουν χαμηλή τιμή για να τσιμπάει ο κοσμακης.

Μην ψαρωνετε με την χαμηλή τιμή.καλυτερα βάλε κάνα κατοσταρικό παραπάνω να πάρεις κάτι αξιόλογο και πιο αξιόπιστο

για τον κόσμο που είναι "tight " budget είναι καλά

εάν έχεις χρήματα εννοείται θα πάρεις LG αγορίνα 
Δημοσ.

Ναι tight budget κτλπ οκ, αλλά δεν είναι κρίμα να μην μαζέψεις αλλά 100€ να πάρεις κάτι που θα είναι καλύτερο; Έτσι το βλέπω εγω βέβαια.

(Εννοείται βεβεια καλά έκανες και το εβαλες κάποιοι σίγουρα θα αγοράσουν)

Δημοσ.

Ναι tight budget κτλπ οκ, αλλά δεν είναι κρίμα να μην μαζέψεις αλλά 100€ να πάρεις κάτι που θα είναι καλύτερο; Έτσι το βλέπω εγω βέβαια.

(Εννοείται βεβεια καλά έκανες και το εβαλες κάποιοι σίγουρα θα αγοράσουν)

εάν ήταν έτσι εύκολα τα 100 euro θα συμφωνούσα 

εγώ δουλεύω 5 μέρες για 100 euro
  • Like 2
Δημοσ.

αφου ξερει λεμε...ειναι ειδικος το λεει και ο ιδιος... 

δεν ξερεις εσυ Στελιο!!!!!!

ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΞΕΡΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ

ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΟΜΩΣ

εγώ την τσίμπησα χτες "καιολας" smart TV να βλέπω το youtube μου ξάπλα και το netflix μου, πλακα με κανεις?

άσε τους άλλους να παλεύουν με 4k k8000 και να βλέπουν συννεφάκια και μαυράκια και να τρέχουν πίσω ha ha ha

γελάω

next best price  189e 

next best price  189e 

οσα δεν φτανει η αλεπου....

• Like 2
Δημοσ.

Η συγκριση μιας τηλεορασης των 170ευρω με μια των 1600ευρω πολυ πετυχημενη...

• Like 4
Δημοσ.
μην βγαίνουμε off-topic

οποιος θέλει μια smart tv για το δωμάτιο του και θέλει κάτι άλλο από turbo X είναι καλή προτασούλα

υπάρχουν άλλες 100 προτάσεις με 250-300 euro καλύτερες

καλο βραδυ 
Δημοσ.

δεν ειναι καλη ειναι για  ΠΕΤΑΜΑ, επειδη την πηρες εσυ, που προφανως δεν μπορεις να παρεις καποια σοβαρη παραθετοντας με επιχειρηματα 10χρονου τυπου "άσε τους άλλους να παλεύουν με 4k k8000 και να βλέπουν συννεφάκια και μαυράκια ", δεν την κανει και καλη.

• Like 3
Δημοσ.

παιδια για να γνωριζεται το smart που εχουν οι fnu ειναι για πεταμα και για να σε κανει να την σπασεις απο τα νευρα σου πεταμενα λεφτα....παθον βλεπεται....ουτε καν ο μεντια πλαιερ δεν ειναι σωστος για πας φαστ φοργουρν την ταινια εχεις πατημενο το κουμπι κανα 10'λεπτο...κριμα γιατι σαν εικονα ειναι πολυ καλη ....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...