Προς το περιεχόμενο

Ηχεια Η/Υ LOGITECH Z506 media markt 39,96 ευρω [ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ]

tony3907

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά όποιος έχει την καλοσύνη αν γινόταν να γράψει τις ακριβώς καλύτερες ρυθμίσεις πού πρέπει να έχουν τα ηχεία και τα windows ωστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον ήχο. Θα ήταν πολύ διαφωτιστικό για εμάς που δεν ξέρουμε και πολλά..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 458
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι εγω μιλάω για κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν μεσα στα Win ωστε να παίζουν σωστά τα ηχεία για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όπως για παράδειγμα το βίντεο παραπάνω που ειπε ο φίλος για μείωση/αυξηση της έντασης των ηχείων

Το τσιπάκι της μητρικής μου είναι από την Creative και όχι την Realtek. Από ότι θυμάμαι δεν υπάρχει κάποια επιλογή για room correction, ωστόσο θα το κοιτάξω ξανά όταν πάω σπίτι. Εσείς τα έχετε τοποθετήσει όπως κανονικά πρέπει? Έχω δει διάφορα setups στο internet που τα βάζουν όλα πάνω στο γραφείο. Φαντάζομαι εκεί χάνεται το πραγματικό 5.1...

διοτι θεωρητικα για το true 5.1 τα "πισω" ηχεια πρεπει να ειναι σχεδον διπλα σου, ενω τα μπροστινα σε μεγαλη αποσταση οπως μπορεις να δεις και εδω http://www.audioholics.com/images/img1.jpg

απλα μειωσε την ενταση των μπροστινων... προσωπικα εχω στο 70% το μεσαιο και 74% τα 2 αλλα διοτι τα "πισω" ειναι μακρια μου.

Τι εννοείς με τα ποσοστά;

Στο room correction βάζεις 2 τιμές για κάθε ηχείο: η μία αφορά την απόσταση από το ηχείο και στην άλλη αυξάνεις/μειώνεις τα db του ηχείου. Π.χ. Front Left: 4.50m και +1db.

Για συνδεση με τηλεοραση στο menu της υπαρχουν οι παρακατω ρυθμισεις...Τι επιλεγω;

Φορμα ηχου PCM ή DTS Neo 2:5;

Φορμα ηχου HDMI: PCM ή Bitstream;

Για συνδεση με τηλεοραση στο menu της υπαρχουν οι παρακατω ρυθμισεις...Τι επιλεγω;

Φορμα ηχου PCM ή DTS Neo 2:5;

Φορμα ηχου HDMI: PCM ή Bitstream;

Αν τα σύνδεσες με καρφί είτε pcm είτε dts τον ίδιο ήχο ακριβώς θα βγάλει. Θέλει οπτική για να βγάλεις κανονικό dts η ac3

παιδιά σύνδεσα τα ηχεία κανονικά αλλά κάνει ένα μικρό μπιπ σχεδόν συνέχεια το οποίο δεν έκανε με τα προηγούμενα που είχα.. χρειάζεται να περάσω drivers? παίζουν κανονικά τα ηχεία απλά έχω αυτό το θέμα.

Πάντως με λίγο ψάξιμο κατάφερα να βγάζω ήχο από όλα τα ηχεία στον chrome (μέσω chrome://flags) σε βίντεο από youtube ακολουθώντας εδώ τις οδηγίες.

Για αρχεία μουσικής έχει επιλογή το vlc και τα παίζει μόνο του σε όλα τα ηχεία:

1. Press Ctrl+P to bring up preferences.
  2. At the bottom of the right-hand navigation select the All radio-button under the Show settings area (bottom left of the interface).
  3. Now expand the Audio tree, select Out Modules and select DirectX.
  4. Select your "Output device" and "Speaker configuration" from the drop down menus.
  5. Restart VLC.
  • Like 1

η σωστη ενεργοποιηση του να παιζει ο στερεο ηχος απο ολα τα ηχεια ειναι μεσω του driver της καρτας ηχου, ητε στις ρυθμισεις του driver ητε στις ρυθμισεις των windows στον ηχο (αλλα και παλι χρειαζεται drivers για να βγαλει την επιλογη) θα βρειτε κατι που λεγεται "speaker fill" (στα ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται), ενεργοποιηστε το και ολα οκ.

δεν κλειδωνει το θεμα λεω εγω?

η σωστη ενεργοποιηση του να παιζει ο στερεο ηχος απο ολα τα ηχεια ειναι μεσω του driver της καρτας ηχου, ητε στις ρυθμισεις του driver ητε στις ρυθμισεις των windows στον ηχο (αλλα και παλι χρειαζεται drivers για να βγαλει την επιλογη) θα βρειτε κατι που λεγεται "speaker fill" (στα ελληνικα δεν ξερω πως λεγεται), ενεργοποιηστε το και ολα οκ.

δεν κλειδωνει το θεμα λεω εγω?

Αν κανουμε αυτη την επιλογη, οταν μια ταινια ειναι 5.1 σε ηχο,θα βγαζει/παιζει σαν 5.1 τα ηχεια ή επειδη εχουμε ενεργοποιησει αυτη την επιλογη θα βγαζει stereo σε ολα τα ηχεια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...