tomtoub Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_414191.html Βγαίνει $32,89 (30,96€) με το κουπόνι 11GBA95X. Είχα πάρει στην προηγούμενη προσφορά το μοντέλο με τα 16GB σε αυτή την τιμή και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι ότι πρέπει για δωράκι τώρα που πλησιάζουν και οι γιορτές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Παιζει καλα τα 4Κ; Παιζει Bluray iso; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ειδικά για το δεύτερο που ρωτάς φίλε matrixxx το θεωρώ εντελώς απίθανο να συμβαίνει όταν δεν το κάνουν πλέον player πολλαπλάσιας αξίας. Εγώ θα ήθελα να μάθω στα σίγουρα αν δίνει σε ενισχυτή κανονικό ήχο DD.51, DTS, True HD κτλ Δεν μπορεί κάποιος από τους αρκετούς που το έχουν πάρει θα ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g34 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτό παίζει από μόνο του MKV ή θέλει σετάρισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εάν θυμάμαι καλά παίζει dts κτλπ, όχι μέσω kodi όμως.ας με επιβεβαιώσει κάποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ειδικά για το δεύτερο που ρωτάς φίλε matrixxx το θεωρώ εντελώς απίθανο να συμβαίνει όταν δεν το κάνουν πλέον player πολλαπλάσιας αξίας. Εγώ θα ήθελα να μάθω στα σίγουρα αν δίνει σε ενισχυτή κανονικό ήχο DD.51, DTS, True HD κτλ Δεν μπορεί κάποιος από τους αρκετούς που το έχουν πάρει θα ξέρει. Πριν 3-4 χρονια παντως το εκαναν αξιας 80-100 δολαριων. Τωρα τοσο καιρο μετα αν δεν το κανει ενα αξιας υποτιθεμενης 100!!! οπως βλεπω στο screenshot δολαριων σημαινει οτι δεν ειναι αξιο λογου ή "πατατα" ή οπως αλλιως. Παρολα αυτα περιμενουμε απαντησεις απο οποιον το εχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγώ έχω το 16gb και να πω ότι πάει τρένο τουλάχιστον στο kodi.Α αα και όλα αυτά με wifi αφού έχει τρομερό σήμα ακόμα και μέσα από 3 εσωτερικούς τοίχους. Αν θυμάμαι καλά το είχα πάρει στα 34€ Για τα υπόλοιπα που ρωτάτε παιδιά δυστιχος ούτε ενισχυτή έχω άγια να δω λλα ουτε τηλεόραση τελευταίας γενιάς Bluray Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtoub Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα αναλυτικό review. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα αναλυτικό review. Δεν κανει λογο πουθενα για iso... Με τετοια cons δεν νομιζω να αξιζει να το σκεφτει κανεις... CONS: Video & Audio playback issues: HDMI audio pass-through not working well, automatic frame rate switching not working, Lack of Dolby & DTS licensed for downmixing to PCM 2.0 (stereo audio) in apps other than Kodi Video output settings not always remembered. e.g. set to 4K @ 60 Hz, but fall back to 1080p60 at next reboot Stable but poor WiFi performance Lower performance compared to MINI M8S II, at least in in benchmarks Lack of OTA firmware update support Pairing issue with Bluetooth headset DRM: Only supports Widevine Level 3 TV box will force my AV receiver to turn on, even as I manually turn it off (likely HDMI CEC issue) Lack of notification and status bar, leading to some inconvenience after download or Bluetooth transfers for example. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BELL Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το δικό μου με passthrough δεν περνάει dts στο kodi μέσω hdmi. Με mx player δεν το έχω δοκιμάσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtoub Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δεν κανει λογο πουθενα για iso... Με τετοια cons δεν νομιζω να αξιζει να το σκεφτει κανεις... Με ένα google search βρήκα αυτό. Για τα cons, αρχικά κάποια δεν ισχύουν. Το WiFi είναι μια χαρά και υποστηρίζει OTA updates. Επίσης, από τον Αύγουστο που έγινε το review, έχουν βγει 2-3 updates, οπότε πιθανόν κάποια από τα cons να έχουν διορθωθεί. Αν κάποιος έχει 4k τηλεόραση, ενισχυτή και ηχεία μπορεί να δώσει και κάτι παραπάνω για να πάρει ένα πιο αξιόλογο tv box. Για μένα που το έχω σε μία 1080p τηλεόραση για να streamαρω ταινίες/σειρές από kodi είναι παραπάνω από αρκετό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το θεμα δεν ειναι τι παιζει μεσω kodi, αφου μεσω kodi αλλα γινονται στο pc και στελνονται στο MP ετοιμα. (μεχρι και transcodings, DTS to stereo κλπ) Το θεμα ειναι να τα παιζει μονο του, μεσω usb. Το παραπανω πινακακι επιβεβαιωνει λοιπον οτι ΔΕΝ δουλευει με ISO, δυστυχως. Το οτι δεν αλλαζει-βλεπει τα frame rates πχ, δεν εχει να κανει με το ποσο καλη ή κακη τηλεοραση εχει κανεις, αφου το αποτελεσμα θα ειναι να σκαλωνει η κινηση οταν δεν εχεις επιλεξει χειροκίνητα το σωστο καθε φορα αναλογα με το αρχειο framerate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 το kodi δεν χρειάζεται κάποιο pc για να λειτουργήσει, είναι αυτόνομος media player. Μπορώ το βράδυ να δοκιμάσω κάποιο bluray iso sample για επιβεβαίωση η αυτόματη εναλλαγή frame rate είναι πρόβλημα του android, στο libreelec λειτουργεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 το kodi δεν χρειάζεται κάποιο pc για να λειτουργήσει, είναι αυτόνομος media player. Εγω δουλευω kodi στο pc πχ, για να στριμαρω μεσω dlna σε tv. Eσυ ετσι οπως το λες, τα αρχεια που παιζεις μεσω kodi που βρισκονται; Σε φλασακι ή στον δισκο σου που ειναι κατευθειαν πανω στο player, αρα δουλευει απλα ως player; Στο πινακακι ομως παραπανω μιλα σιγουρα για την χρηση του ως player ή για στριμιν μεσω kodi που αναλαμβανει ο server-pc τις μετατροπες; Κανε τις δοκιμες σου και πες μας, thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nvel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 όλα τα review σε android boxes γίνονται με αρχεία σε usb συνδεδεμένα στην ίδια την συσκευή, κυρίως για να μην επηρεάζεται η απόδοση από το δίκτυο Ξανά το Kodi αυτόνομος player, δεν χρειάζεται pc και αν υπάρχει δεν χρειάζεται άλλο kodi να τρέχει στο pc, μπορεί να τραβήξει απευθείας τα αρχεία από το pc χωρίς transcoding Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις