Θεkλα Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Γεια χαρά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω μια προσωπική ιστοσελίδα και να έχω e-mail της εταιρείας μου. Πρακτικά πρέπει να αγοράσω το domain πρώτα; Και αν αγοράσω πχ το pasta-zumarika.gr (λέμε τώρα - δεν εχει καμία σχέση με το αντικείμενο μου), αυτό σημαίνει ότι θα έχω και την ιστοσελίδα www.pasta-zumarika.gr και mail της μορφής giannis.papadopoulos[at]pasta-zumarika.gr Τι χρειάζεται για να καταχωρήσω domain και ποια η διαδικασία μέχρι να ανεβάσω κάπου την ιστοσελίδα μου και να πάρω διευθυνση e-mail? Χρειάζομαι ταυτότητες κλπ για την καταχώρηση; Εχω βρει - από άλλο μέλος - την παρακάτω σελίδα που δινει τη δυνατότητα καταχώρησης domain. https://www.cretaforce.gr/portal/domains/transfer Είναι καλή; Αλλες εταιρείες μπορει να προσφέρουν κάτι παραπάνω; Και αν ναι , ποια θα προτείνατε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Αγορά ονόματος πρώτα πχ από papaki.Gr οπου παίρνεις και το αντίστοιχο email και μετά μπορείς να φτιάξεις σελίδα ακόμα και μόνη σου με πολύ εύκολο τρόπο μέσω wix, godaddy κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ο κρετας ειναι δικος μας, ινσομανιακ και ετσι. Σε αυτον θα σου βγει 120€ το πακετο για 2 χρονια. Αν εχεις και κανα γνωστο να σου σεταρει κανα cms για κανα 50€, θα εισαι κομπλε. Νομιζω πως αυτα τα λεφτα για να εχεις προσωπο στο ιντερνετ για 2 χρονια.. δεν ειναι τιποτα. Φυσικα υπαρχει και το τζαμπε, facebook page. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θεkλα Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστώ. Αλλα για παράδειγμα τι είναι το cms? Και τι παραπάνω παρέχει πχ ο Κρέτας και χρεώνει τόσο; Θα ήθελα ιδανικά να έχω 1-2gb χωρο για το mail μου. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τη διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το cms ειναι content managment system. Πχ εδω το cms ειναι το ipboard αν δεν κανω λαθος. Τα μπλογκς ειναι cms, το facebook ειναξ cms. Γενικα σου δινουν την δυνατοτητα να αλλαξεις το περιεχόμενο με απλο τροπο χωρις να θες γνωσεις development. Δεν ειναι πολλα του κρετα, απλα εβαλα ολο το πακετο που θες. Τοσο θα σου βγει οπου και να πας. Domain + server για 2 χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Για απλή στατική σελίδα δε χρειάζεται να πληρώνεις τα 120 ευρώ. Σου αρκεί το δωρεάν πακέτο. Άρα να υπολογίζεις γύρω στα 24 ευρώ τα δύο χρόνια για το όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CyberCr33p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Θεkλα δωρεάν hosting και με τόσο χώρο για τα e-mails απ' όσο γνωρίζω δεν παρέχει κανένας. Η τιμή που σου είπε ο παπι είναι για hosting + domain για 2 έτη. Η ελάχιστη καταχώρηση για .gr domain είναι τα 2 έτη (20 ευρώ) και για το hosting ο ένας μήνας (5 ευρώ) ή για ετήσιο πακέτο 50 ευρώ. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείς να στείλεις και e-mail στο [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep800 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για απλή στατική σελίδα δε χρειάζεται να πληρώνεις τα 120 ευρώ. Σου αρκεί το δωρεάν πακέτο. Άρα να υπολογίζεις γύρω στα 24 ευρώ τα δύο χρόνια για το όνομα. Καλημέρα, Εννοείς με την καταχώρηση του ονόματος σου δίνουν και δωρεάν πακέτο; Έχω μια στατική σελίδα η οποία είναι μερικά ΜΒ μονάχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα