dennisgotsis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ξέρετε που μπορώ να βρω Ισοπροπυλική Αλκοόλη κατα προτίμηση Teslanol των 1000ml. περιοχή αττική
coolerman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 http://www.skroutz.gr/c/928/aksesouar-ergaleion.html?keyphrase=teslanol+26045 1
dennisgotsis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 μαν τι να πω τωρα !!! Εκανα πριν 5 λεπτα αναζητηση και δεν μου τα εμφανιζε και μου εκανε εντυπωση! σε ευχαριστω πολυ
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Έχουν πολύ ποσότητα αυτά τα μπουκάλια. Αν τη θες για προσωπική χρήση μια στο τόσο ρώτα στα φαρμακεία να σου δώσουν σε ένα μικρό μπουκαλάκι και να γράψουν επάνω και την ημερ/νια λήξης. Αυτή που έχω λήγει το 2018. ΥΓ: Θα σου έδινα αλλά δεν μένω Αθήνα 3
Fubar.gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Η ημερομηνία λήξης είναι μόνο αν τη θέλεις για φαρμακευτική χρήση. Αλλιώς, αν τη θέλεις για καθαρισμό δέν χαλάει ποτέ. 5 1
ADHD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Πηρα 1 λιτρο στα 9ε περιπου απο skroutz, το σπας και σε μικροτερα μπουκαλακια αν θες μετα και σου μενει αρκετα. Φανταζομαι το θες για να καθαρίσεις thermal paste? 1
benign Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Και με μπλε οινοπευμα καθαριζεις hardware δεν ειναι προβλημα αν εισαι λιγο προσεκτικος. 3
grab Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 με πανί κάνει και το μπλε αλλά για πλύσεις δεν είναι πολύ πρακτικό γιατί αργεί να στεγνώσει και όση σκόνη έχει ο αέρας θα κολλήσει πάνω του με τη μία - το λέω γιατί το παθα χθες 1
2MikronS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγω καθαριζω με μπλε οινοπνευμα και ολα τελεια.
coolerman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το μπλέ είναι φωτιστικό, για καθαρισμό από υπολείμματα είναι οκ, μέχρι εκεί όμως! Συστήνω ισοπροπυλική για τα υπόλοιπα. 1
Fubar.gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το πλεονήκτημα της IPA είναι οτι αφαιρέι πολύ εύκολα και σε βάθος λιπαρές βρωμιές που αφήνουν τα χέρια με τον καιρό στο πληκτρολόγιο για παράδειγμα. ή νικοτίνη, χωρίς όμως να είναι πολύ επιθετική στα πλαστικά και τις βαφές, όπως το ασετόν Το απλό οινόπνευμα είναι πολύ αδύναμο, το μπλέ επιπλέον αφήνει και χρώμα σε κάποιες περιπτώσεις. Γενικά νομίζω οτι η IPA είναι ένα απο τα καλύτερα all around καθαριστικά 1 1
logistoulis Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 σε πληκτρολόγιο βγάζεις τα πλήκτρα και τα κάνεις με μωρομάντηλο και είσαι άρχοντας, ότι κάνει για κώλους μωρών είναι μια χαρά με καθαρό οινόπνευμα που έκανα μια φορά ενός trigger που είχα πριν έβγαινε και χρώμα και δε πολυγούσταρα στο corsair που έχω τώρα δεν δοκίμασα οινόπνευμα απευθείας μωρομάντηλο επεξεργαστή απλά τον σκουπίζω με χαρτί και φεύγει και να μείνουν υπολείμματα που ούτε καν βλέπω δεν αλλάζει κάτι ψύκτρα το ίδιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα