KnightRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και πάλι όμως πληρώνεις κανονικά περισσότερα γιατί χρειάζεσαι αναγκαστικά το Internet. Όσο και αν ωραίο είναι το Cloud ή το DropBox δεν γίνεται τώρα όταν πηγαίνω κάπου πχ για διακοπές να πρέπει να έχω το Internet αναγκαστικά για να πάρω κάποια αρχεία μου ή για το κινητό να πρέπει να πληρώνω extra για MB Internet. Δεν έχουμε όλοι μας Ιnternet παντού παρά μόνο σπίτια μας και γενικώς γιατί δηλ να δίνουμε κι άλλα λεφτά το μήνα για MB Internet ?? Οπότε καλύτερα να δώσει κάποιος 15€ για στικάκι 64GB που το βάζει στα κλειδιά του αν θέλει ώστε να έχει τα αρχεία του offline και απλά το συνδέει όπου θέλει ακόμη και στο κινητό με OTG.
Neg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και πάλι όμως πληρώνεις κανονικά περισσότερα γιατί χρειάζεσαι αναγκαστικά το Internet. Όσο και αν ωραίο είναι το Cloud ή το DropBox δεν γίνεται τώρα όταν πηγαίνω κάπου πχ για διακοπές να πρέπει να έχω το Internet αναγκαστικά για να πάρω κάποια αρχεία μου ή για το κινητό να πρέπει να πληρώνω extra για MB Internet. Δεν έχουμε όλοι μας Ιnternet παντού παρά μόνο σπίτια μας και γενικώς γιατί δηλ να δίνουμε κι άλλα λεφτά το μήνα για MB Internet ?? Οπότε καλύτερα να δώσει κάποιος 15€ για στικάκι 64GB που το βάζει στα κλειδιά του αν θέλει ώστε να έχει τα αρχεία του offline και απλά το συνδέει όπου θέλει ακόμη και στο κινητό με OTG. Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ το iCloud για να αποθηκεύσω τα αρχεία μου αλλά για να συγχρονίσω δεδομένα και αρχεία ανάμεσα στο iPhone και το Macbook μου και για να κάνω αυτόματο Backup του iPhone μου και για αυτό πληρώνω 0,99€ τον μήνα για 50GB . Άμα θέλω προσωπικά Backup: 1) Έχω 1TB OneDrive από το Office 365 Subscription. 2) Επειδή δεν εμπιστεύομαι τα σύννεφα και τόσο, έχω ένα 64GB USB 3.0 (Fit) της Sandisk και έναν εξωτερικό SSD Ultra της Sandisk 240GB για μεγαλύτερα Backup. Όσο για το κινητό που λες, δεν νομίζω πως πέρα από φωτογραφίες και έγγραφα να χρειαστείς κάτι άλλο από το σύννεφο όταν βρίσκεσαι σε μέρος δίχως Ίντερνετ, αρκούν και μερικά MB Mobile Internet για να κατεβάσεις γρήγορα αυτά τα μικρά δεδομένα. Επίσης για να πάρεις ταινίες ή τεράστια αρχεία στο Smartphone, δεν χρησιμοποιείς εξαρχής ασύρματη σύνδεση αλλά ενσύρματη, όπως είπες κάποιο USB Stick μέσω της θύρας του κινητού ή σύνδεση με τον υπολογιστή. Τέλος αν δεν έχεις καν Mobile Internet δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορείς με Smartphone έξω αφού το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι 2-3 συγκεκριμένα πράγματα που δεν χρειάζονται ίντερνετ. Όταν αγοράζεις Smartphone το 2016 εννοείτε ότι θα έχεις και έστω ένα μικρό πακέτο Mobile Internet.
Haldol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και πάλι όμως πληρώνεις κανονικά περισσότερα γιατί χρειάζεσαι αναγκαστικά το Internet. Όσο και αν ωραίο είναι το Cloud ή το DropBox δεν γίνεται τώρα όταν πηγαίνω κάπου πχ για διακοπές να πρέπει να έχω το Internet αναγκαστικά για να πάρω κάποια αρχεία μου ή για το κινητό να πρέπει να πληρώνω extra για MB Internet. Δεν έχουμε όλοι μας Ιnternet παντού παρά μόνο σπίτια μας και γενικώς γιατί δηλ να δίνουμε κι άλλα λεφτά το μήνα για MB Internet ?? Οπότε καλύτερα να δώσει κάποιος 15€ για στικάκι 64GB που το βάζει στα κλειδιά του αν θέλει ώστε να έχει τα αρχεία του offline και απλά το συνδέει όπου θέλει ακόμη και στο κινητό με OTG. Θέλεις να μου πεις ότι αν δε χρησιμοποιούσα cloud υπηρεσίες δε θα είχα ίντερνετ, είτε στο σπίτι ή στο κινητό; Δε ζω σε καμιά σπηλιά (νομίζω). Έδωσα 800+ ευρώ για κινητό και νομίζεις ότι θα τρώω τα δεδομένα με το σταγονόμετρο; Έχω μόνιμα αρκετό όγκο δεδομένων, τόσο μάλιστα ώστε να μην κοιτάω / μετράω την κατανάλωσή μου, ενώ δε κάνω καν τον κόπο να συνδέομαι σε δωρεάν WiFi. Ακόμα κι αν υπάρχει δωρεάν WiFi εκεί που είμαι, συνεχίζω με το mobile internet, διότι δε βλέπω λόγο να μπω στον κόπο να συνδεθώ στο δίκτυο! Εσύ ψάχνεις πως να μην πληρώσεις, φαντάζομαι ίσως και να ανοιγοκλείνεις τα data toggles στο κινητό σου για να μην τραβήξει δεδομένα καμιά εφαρμογή στο παρασκήνιο; Εγώ από την άλλη ψάχνω πως θα κάνω τη δουλειά μου γρηγορότερα, ευκολότερα και με πιο μεγάλη ασφάλεια. Δεν έχω την πολυτέλεια να απολαμβάνω το άγχος του να χάσω το στικάκι μαζί με ότι έχει μέσα. Οπότε το "καλύτερα κάποιος να πάρει στικάκι" που κάθεσαι και λες κάθε λίγο, μου φαίνεται από πρωτόγονο έως και επικίνδυνο, αφού το μόνο στο οποίο κερδίζει είναι το κόστος, ενώ πάσχει σε όλα τα υπόλοιπα (κυρίως στο θέμα της ασφάλειας των δεδομένων). 3
KnightRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τέλος αν δεν έχεις καν Mobile Internet δεν υπάρχει λόγος να κυκλοφορείς με Smartphone έξω αφού το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι 2-3 συγκεκριμένα πράγματα που δεν χρειάζονται ίντερνετ. Όταν αγοράζεις Smartphone το 2016 εννοείτε ότι θα έχεις και έστω ένα μικρό πακέτο Mobile Internet. Δεν είναι τόσο απαραίτητο το Internet - είναι περισσότερο γι αυτούς που θέλουν facebook ή Viber, με το smartphone κάνεις πολλά περισσότερα χωρίς Internet. πχ εγώ στο δρόμο ή όταν πάω κάπου χρησιμοποιώ: - Τηλέφωνο (κλήση) - Αναλύω καμιά φορά τους ήχους με analyzer - Κουρδίζω κιθάρα - Διαχείριση φακέλων και αρχείων (για αντιγραφή με στικάκι) - Στέλνω με bluetooth ή WiFi με αρχεία - Cool κοντέρ με τη χρήση GPS για ποδήλατο - Pixlr για επεξεργασία εικόνας (αν βγάζω φωτογραφίες) - Ηχογράφηση από κάρτα ήχου με USB otg - Εφαρμογή κάμερα για καλύτερη λήψη βίντεο - Συνδέω με OTG στικάκι και αντιγράφω αρχεία
Neg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι τόσο απαραίτητο το Internet - είναι περισσότερο γι αυτούς που θέλουν facebook ή Viber, με το smartphones κάνεις πολλά περισσότερα χωρίς Internet. πχ εγώ στο δρόμο ή όταν πάω κάπου χρησιμοποιώ: - Τηλέφωνο (κλήση) - Αναλύω καμιά φορά τους ήχους με analyzer - Κουρδίζω κιθάρα - Διαχείριση φακέλων και αρχείων (για αντιγραφή με στικάκι) - Στέλνω με bluetooth ή WiFi με αρχεία - Cool κοντέρ με τη χρήση GPS για ποδήλατο - Pixlr για επεξεργασία εικόνας (αν βγάζω φωτογραφίες) - Ηχογράφηση από κάρτα ήχου με USB otg - Εφαρμογή κάμερα για καλύτερη λήψη βίντεο Τρομέρα πράγματα κάνεις τι να πω.. Messaging; Κάποια αναζήτηση άμα χρειαστείς κάποια πληροφορία ή αριθμό από το Google; Mail; αναζήτηση με Google Maps; Online Banking; Parcel Tracking; Cloud; Πρόσβαση σε κάποιο αρχείο ή ημερολόγιο που έχω συγχρονίσει μέσω Cloud, Μουσική, Αναγνώριση κάποιου τραγουδιού με Shazam Ειδήσεις, Δρομολόγια Μέσων μαζικής μεταφορας και πολλά αλλα, γιαυτό και ονομάζεται Smartphone και όχι DumbPhone. 1
KnightRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τρομέρα πράγματα κάνεις τι να πω.. Messaging; Κάποια αναζήτηση άμα χρειαστείς κάποια πληροφορία ή αριθμό από το Google; Mail; αναζήτηση με Google Maps; Online Banking; Parcel Tracking; Cloud; Πρόσβαση σε κάποιο αρχείο ή ημερολόγιο που έχω συγχρονίσει μέσω Cloud, Μουσική, Αναγνώριση κάποιου τραγουδιού με Shazam Ειδήσεις, Δρομολόγια Μέσων μαζικής μεταφορας και πολλά αλλα - Δεν βάζω messenger - μπαίνω 0.facebook.com - Google maps έχω ήδη περασμένα τους χάρτες - Mail μπαίνω από browser αλλά σπιτι μου - Βanking με την καμία δεν μπαίνω απο κινητό - έχω mediafire αλλά έχω πολύ λίγα αρχεία - Shazam έχω αλλά δεν το πολύ χρησιμοποιώ - Δρομολόγια βλέπω και offline - αν χρειαστεί κλέβω WiFi για το πόσα λεπτά έρχεται
Neg Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 - Δεν βάζω messenger - μπαίνω 0.facebook.com - Google maps έχω ήδη περασμένα τους χάρτες - Mail μπαίνω από browser αλλά σπιτι μου - έχω mediafire αλλά έχω πολύ λίγα αρχεία - Shazam έχω αλλά δεν το πολύ χρησιμοποιώ - Δρομολόγια βλέπω και offline - αν χρειαστεί κλέβω WiFi για το πόσα λεπτά έρχεται -Δεν αναφέρομαι σε Facebook και ούτε έχω FB αλλά κανονικούς Messenger, Telegram, Signal, iMessage στην ξεφτίλα Whatsapp που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος που έχει Smartphone. -Το Google Maps όπως και άλλες εφαρμογές έχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες όταν είσαι έξω από δρομολόγια, τηλέφωνα, εστιατόρια με πληροφορίες και Yelp intergration, ταξί κλπ. -Σε πολλούς όμως το Mail είναι απαραίτητο, ειδικά αν ασχολούνται με άλλα πράγματα πέρα από το FB -Mediafire δεν το λες Cloud αλλά κάδο, μιλάω για αξιόπιστα Cloud OneDrive, iCloud, Dropbox με τα οποία είναι συγχρονισμένες οι χρήσιμες εφαρμογές αυτόματα, γιαυτό και άλλωστε τα πληρώνω. - το αφήνω το Shazam γιατί ήταν απλό παράδειγμα - - Δηλαδή αν ένα αεροπλάνο ή τρένο έχει καθυστέρηση θα το δεις Offline, επίσης αν έχεις κλείσει εισιτήριο και το έχεις στην συσκευή και θες να κάνεις κάποια αλλαγή θα "κλέψεις" ασύρματο. -Εγώ όταν δηλαδή είχα πάει εφορία και χρειαζόταν ο λογιστής μου την αίτηση γρήγορα, δεν θα την σκάναρα με το κινητό και απευθείας να τους την έστελνα με Mail, αλλά θα περίμενα να πάω σπίτι να την εκτυπώσω και να του την πάω στο χέρι την άλλη μέρα. 2017 έχουμε όχι 2000, η τεχνολογία και ο κόσμος εξελίσσεται αυτά που λες ότι κάνεις εσύ με ένα Smartphone τα έκανα στα 15 μου με τα Dumb Phones έπαιζα και με τα Ringtones και έστελνα εικόνες και τραγουδάκια με BT και περίμενα να πάω σπίτι να ανοίξω το κοινωνικό δίκτυο και τα Mail μου τα οποία τότε δεν ήταν αναγκαία γιατί ήμουν 15 και δεν με ένοιαζε πέρα από τα Social Media. Όταν φτάσεις όμως σε μία ηλικία τότε κοιτάς τα Mail σου, χρησιμοποιείς το σύννεφο για τα αρχεία σου, στέλνεις σε συναδέλφους σου αρχεία όταν τα χρειάζονται την συγκεκριμένη στιγμή και πολλά άλλα γιατί απλά έχεις "SMARTPHONE" δεν αγοράζεις Smartphone για να παίρνεις τηλέφωνο και να μπαίνεις στο FB. Μα για αυτόν τον λόγο αφήνεις συνεχώς τα ίδια σχόλια περι κόστους και χλευάζεις τα αυτονόητα, απορώ γιατί έχεις Smartphone, πάρε ένα Feature Phone και κάνε την δουλειά σου. Περιμένεις μετά να πάρει κάποιος τα σχόλια σου στα σοβαρά όταν κράζεις τις εταιρίες και τις υπηρεσίες επειδή εσύ προφανώς δεν έχεις την δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσεις. 1
KnightRider Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) -Δεν αναφέρομαι σε Facebook και ούτε έχω FB αλλά κανονικούς Messenger, Telegram, Signal, iMessage στην ξεφτίλα Whatsapp που χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος που έχει Smartphone. -Το Google Maps όπως και άλλες εφαρμογές έχουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες όταν είσαι έξω από δρομολόγια, τηλέφωνα, εστιατόρια με πληροφορίες και Yelp intergration, ταξί κλπ. -Σε πολλούς όμως το Mail είναι απαραίτητο, ειδικά αν ασχολούνται με άλλα πράγματα πέρα από το FB -Mediafire δεν το λες Cloud αλλά κάδο, μιλάω για αξιόπιστα Cloud OneDrive, iCloud, Dropbox με τα οποία είναι συγχρονισμένες οι χρήσιμες εφαρμογές αυτόματα, γιαυτό και άλλωστε τα πληρώνω. - το αφήνω το Shazam γιατί ήταν απλό παράδειγμα - - Δηλαδή αν ένα αεροπλάνο ή τρένο έχει καθυστέρηση θα το δεις Offline, επίσης αν έχεις κλείσει εισιτήριο και το έχεις στην συσκευή και θες να κάνεις κάποια αλλαγή θα "κλέψεις" ασύρματο. -Εγώ όταν δηλαδή είχα πάει εφορία και χρειαζόταν ο λογιστής μου την αίτηση γρήγορα, δεν θα την σκάναρα με το κινητό και απευθείας να τους την έστελνα με Mail, αλλά θα περίμενα να πάω σπίτι να την εκτυπώσω και να του την πάω στο χέρι την άλλη μέρα. 2017 έχουμε όχι 2000, η τεχνολογία και ο κόσμος εξελίσσεται αυτά που λες ότι κάνεις εσύ με ένα Smartphone τα έκανα στα 15 μου με τα Dumb Phones έπαιζα και με τα Ringtones και έστελνα εικόνες και τραγουδάκια με BT και περίμενα να πάω σπίτι να ανοίξω το κοινωνικό δίκτυο και τα Mail μου τα οποία τότε δεν ήταν αναγκαία γιατί ήμουν 15 και δεν με ένοιαζε πέρα από τα Social Media. Όταν φτάσεις όμως σε μία ηλικία τότε κοιτάς τα Mail σου, χρησιμοποιείς το σύννεφο για τα αρχεία σου, στέλνεις σε συναδέλφους σου αρχεία όταν τα χρειάζονται την συγκεκριμένη στιγμή και πολλά άλλα γιατί απλά έχεις "SMARTPHONE" δεν αγοράζεις Smartphone για να παίρνεις τηλέφωνο και να μπαίνεις στο FB. Μα για αυτόν τον λόγο αφήνεις συνεχώς τα ίδια σχόλια περι κόστους και χλευάζεις τα αυτονόητα, απορώ γιατί έχεις Smartphone, πάρε ένα Feature Phone και κάνε την δουλειά σου. Περιμένεις μετά να πάρει κάποιος τα σχόλια σου στα σοβαρά όταν κράζεις τις εταιρίες και τις υπηρεσίες επειδή εσύ προφανώς δεν έχεις την δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσεις. - Ναι αλλά θα πρέπει κι άλλοι να έχουν Internet για να το κάνουν + γιατί να μην βρεθώ από κοντά με τα άτομα ? - Google Maps και αποθηκευμένοι να είναι οι χάρτες πάλι εμφανίζει εστιατόρια κλπ - Ναι είναι απαραίτητο το Mail αλλά δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να το τσεκάρω κάθε μισή ώρα - εκτός αν δουλεύω κάπου - Και πάλι το ότι τα κάνει αυτόματα δεν σημαίνει ότι είναι 100% αξιόπιστο - Για τα αεροδρόμια κλπ σκοπός είναι να τα έχεις κάνει ήδη όλα αυτά από μόνος σου και όχι όλα από το κινητό + που άμα στο κλέψουν το κινητό μετά άντε να τα κάνεις όλα από την αρχή - Κι εγώ έχω πάει εφορία αλλά αν θέλω κάτι απλά μπαίνω WiFi κατεβάζω τα pdf αρχεία και μετά τα βάζω στο στικάκι με OTG και απλά πάω δίπλα σε φωτοτυπάδικο και μου τα εκτυπώνει. Ναι έχουμε 2017 αλλά ο σκοπός μας δεν είναι να έχουμε ανάγκη το Internet, το να στέλνεις με bluetooth ή με WiFi είναι πολύ καλύτερο και πιο εύκολο και ούτε χρειάζεσαι Internet για να στείλεις κάτι - το smartphone το παίρνεις πιο πολύ για να έχεις καλύτερα functions ή να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες ή να έχεις προγράμματα που μπορείς να κάνεις πάρα πολλές παραμετροποιήσεις ή να ανοίξεις Word Pdf κλπ. Ο σκοπός του smartphone είναι να ναι καλύτερο σε όλα τα πράγματα και όχι να βγαίνει κάτι καινούργιο και να καταργούν κάτι ή να μην μπορείς να κάνεις κάτι συγκεκριμένο. Το ότι όλα τα κάνεις με το Internet και ότι είναι πιο άνετο δεν σημαίνει ότι είναι και ασφαλές - πάντα κάτι κρύβεται από πίσω γιατί όλοι κοιτάνε το κέρδος - σιγά που τους νοιάζουν τώρα αν θέλουν να έχουμε άνετη ζωή !!! Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2016 από KnightRider
Jimmy08 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τρομέρα πράγματα κάνεις τι να πω.. Messaging; Κάποια αναζήτηση άμα χρειαστείς κάποια πληροφορία ή αριθμό από το Google; Mail; αναζήτηση με Google Maps; Online Banking; Parcel Tracking; Cloud; Πρόσβαση σε κάποιο αρχείο ή ημερολόγιο που έχω συγχρονίσει μέσω Cloud, Μουσική, Αναγνώριση κάποιου τραγουδιού με Shazam Ειδήσεις, Δρομολόγια Μέσων μαζικής μεταφορας και πολλά αλλα, γιαυτό και ονομάζεται Smartphone και όχι DumbPhone. Ρε φιλαρακι να χαρεις, σταματα να του απαντας. Το παιδι ειναι το μεγαλυτερο τρολ (μετα τους γνωστους) που κυκλοφορει εδω μεσα. ΥΓ: Το whatsapp δε θα το πιανεις στο στομα σου, το whatsapp.. 1
Papakaliati Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ναι έχουμε 2017 αλλά ο σκοπός μας δεν είναι να έχουμε ανάγκη το Internet, το να στέλνεις με bluetooth ή με WiFi είναι πολύ καλύτερο και πιο εύκολο και ούτε χρειάζεσαι Internet για να στείλεις κάτι - το smartphone το παίρνεις πιο πολύ για να έχεις καλύτερα functions ή να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες ή να έχεις προγράμματα που μπορείς να κάνεις πάρα πολλές παραμετροποιήσεις ή να ανοίξεις Word Pdf κλπ. Bluetooth για αποστολη αρχειων, τι μου θυμησες τωρα, νομιζω το εχω κανει μια φορα σε ολη μου την ζωη, πριν απο 6-7 χρονια και αυτο για πλακα. 1
fwtonio Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 @Haldol Χρησιμοποιώ περίπου 2 GB στο σύννεφο, αλλά για δοκιμαστικά. Περιττό να σου πω ότι σε κρίσιμα αρχεία, πρώτα τα αντιγράφω σε φλασάκι και σε σκληρό και μετά ξεκινώ τον συγχρονισμό με το σύννεφο. Εκεί ψηλά στα σύννεφα, οι δίσκοι δεν χτυπάνε;Όλα είναι σε raid συστοιχίες; Και υποψιάζομαι ότι στο disclaimer η εταιρία, δεν θα σου δίνει καμία εγγύηση. Ρωτώ διότι δεν το έχω ψάξει...
Haldol Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 @Haldol Χρησιμοποιώ περίπου 2 GB στο σύννεφο, αλλά για δοκιμαστικά. Περιττό να σου πω ότι σε κρίσιμα αρχεία, πρώτα τα αντιγράφω σε φλασάκι και σε σκληρό και μετά ξεκινώ τον συγχρονισμό με το σύννεφο. Εκεί ψηλά στα σύννεφα, οι δίσκοι δεν χτυπάνε; Όλα είναι σε raid συστοιχίες; Και υποψιάζομαι ότι στο disclaimer η εταιρία, δεν θα σου δίνει καμία εγγύηση. Ρωτώ διότι δεν το έχω ψάξει... Σαφώς και οτιδήποτε έχει πιθανότητα ολικής αστοχίας - έστω και πολύ μικρής. Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι το Amazon S3 (στο οποίο μέχρι πρόσφατα βασιζόταν το Dropbox) που έχει 45 δικλείδες ασφαλείας και τα μηχανήματα σε ασφαλείς χώρους είναι πιθανότερο να χάσει δεδομένα από τον εξωτερικό σκληρό δίπλα στην οθόνη σου, ή το φλασάκι στα κλειδιά σου, ώστε να προτιμήσεις αυτά τα μέσα; Διάβασε εδώ τι παίζει με το Amazon S3 και αφού ψιλο-ζαλιστείς από τα 9άρια δίπλα στις υποδιαστολές, αναρωτήσου πόση ασφάλεια σου δίνει πραγματικά το φλασάκι (η υπηρεσία που λέω, έχει τη δυνατότητα να επανέλθει από ταυτόχρονη απώλεια δεδομένων από δύο datacenters...). 1
fwtonio Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Σαφώς και οτιδήποτε έχει πιθανότητα ολικής αστοχίας - έστω και πολύ μικρής. Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι το Amazon S3 (στο οποίο μέχρι πρόσφατα βασιζόταν το Dropbox) που έχει 45 δικλείδες ασφαλείας και τα μηχανήματα σε ασφαλείς χώρους είναι πιθανότερο να χάσει δεδομένα από τον εξωτερικό σκληρό δίπλα στην οθόνη σου, ή το φλασάκι στα κλειδιά σου, ώστε να προτιμήσεις αυτά τα μέσα; Διάβασε εδώ τι παίζει με το Amazon S3 και αφού ψιλο-ζαλιστείς από τα 9άρια δίπλα στις υποδιαστολές, αναρωτήσου πόση ασφάλεια σου δίνει πραγματικά το φλασάκι (η υπηρεσία που λέω, έχει τη δυνατότητα να επανέλθει από ταυτόχρονη απώλεια δεδομένων από δύο datacenters...). Πραγματικά είναι εντυπωσιακό! Βέβαια προς υπεράσπιση ενός εξωτερικού δίσκου, να τονίσω ότι τίθεται σε λειτουργία για μικρό χρονικό διάστημα, πράγμα που συμβάλει θετικά στην διάρκεια ζωής του και κατά συνέπεια της αξιοπιστίας του. Πάντως καταλήγω ότι είναι θέμα νοοτροπίας. (αφού το κόστος είναι χαμηλό)
atheatos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Πραγματικά είναι εντυπωσιακό! Βέβαια προς υπεράσπιση ενός εξωτερικού δίσκου, να τονίσω ότι τίθεται σε λειτουργία για μικρό χρονικό διάστημα, πράγμα που συμβάλει θετικά στην διάρκεια ζωής του και κατά συνέπεια της αξιοπιστίας του. Πάντως καταλήγω ότι είναι θέμα νοοτροπίας. (αφού το κόστος είναι χαμηλό) Το macbook pro ειναι το θέμα... Την νοοτροπια του καθενός, εδω μέσα να βγαινει off topic, δεν χρειαζεται την σχολιάσουμε.... YΓ. Μια χαρά δουλευουν και οι ασυρματοι σκληροι. Τωρα γιατι μερικοι δεν θελουν να τους χρησιμοποιουν ειναι προβλημα τους.
DJTaurus Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Aκου να δεις τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο εκεί έξω και τι γίνεται στα forum με το κοντό και το μακρύ του καθενός. Τελικά "εμείς" οι φορουμάδες βρισκόμαστε εκτός πραγματικότητας κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Έτσι τους γλεντάει η Apple Είναι να αναρωτιέται κανείς γιατί ακόμα συνεχίζουν να ανεβαίνουν άρθρα για το πόσα τεμάχια πούλησε ο κάθε κατασκευαστής. Eντελώς irrelevant στατιστικό. Η μέση τιμή πώλησης των Samsung συσκευών είναι στα 188$ και η αξια μεταπώλησης 2 χρονια μετά στο μηδέν.. μέση τιμή πώλησης των iPhone στα 645$ με resale value 2 χρόνια μετά στα 450$. Ορίστε ποιο είναι το αποτέλεσμα με το συγκλονιστικό μερίδιο του android... η αφρόκρεμα στο iOS και ο τσάμπας στο android. Μετά και το παρακάτω τρίμηνο η Apple συνεχίζει το κερδοφόρο σερί στο 90%+ για 6 συνεχόμενα οικονομικά τρίμηνα. #ventouza Apple Captures Record 91 Percent Share of Global Smartphone Profits in Q3 2016 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα