Προς το περιεχόμενο

Το PlayStation 4 Pro από σήμερα στην αγορά με τιμή €409

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πήρα το προηγούμενο PS4... και σε 5 περίπου μήνες "το 'στειλα" (το μεταπούλησα).

...Καταρχάς, ως καθαρόαιμος PC-άκιας (στο gaming, είμαι Apple-άκιας γενικώς), κατέστει εντελώς αδύνατον να συνηθίσω και να παίζω με τα game-pads. Ακόμα και (πανεύκολα, που ήμουν πολύ έμπειρος) παιχνίδια, ήταν αδύνατον να τα χειριστώ - άρα "πάπαλα" το gameplay.
...Κατά δεύτερον, το 90% των παιχνιδιών της κονσόλας είναι "βαράτε-προχωράτε-άνευ-σπουδαίου-σεναρίου". Φοβερή ατμόσφαιρα, ήχος, γραφικά κτλ... και στο τέλος μέτριο experience (όσο αφορά το στόρυ).

...Κατά τρίτον... κατάλαβα (και μετά από συζητήσεις με έμπειρους "κονσολάδες"), ότι ΟΣΟ και Ο,ΤΙ να βγάλουν (σε hardware) για τις κονσόλες, δεν φτάνουν στην δύναμη ένα PC, άρα... βγαίνουν ΑΡΚΕΤΑ "downgrade" τα παιχνίδια στις κονσόλες ή τέλος πάντων "ενσωματωμένα" (τα παιχνίδια) στις προδιαγραφές της κονσόλας.
Πχ. το SKYRIM που έχω "φάει ήττα" και έγινα φανατικός, αναρωτιώμουν έστω και πριν 4-5 χρόνια, γιατί είχε τέτοια γραφικά (φοβερά μεν, αλλά μπορούσαν να 'ταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ - και φάνηκε, απ' τα άπειρα mods που έχουν βγάλει μετέπειτα οι χρήστες). Διότι, το PC ΑΝΤΕΧΕΙ να ΣΗΚΩΣΕΙ τα διάφορα αυτά mods που "πουσάρουν" το παιχνίδι στα άκρα του. Στην κονσόλα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ό,τι υπάρχει (σε hardware) έχει και ως εκεί, παραπάνω δεν πάει.

...Άρα... δεν πρόκειται να ξανα-αγοράσω κονσόλα, δεν αξίζει (για μένα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε παλικάρια, γιατί δεν αράζετε να κυκλοφορίσει λιγο καιρό η κονσόλα να δείτε πως πάει το πράγμα και να πάρετε μετά?

Αν αρχίσει κ αυτό να καίγεται σαν τα μπρίκια της Samy?

Μόνο εγώ σκέφτομαι έτσι?

• Like 1

Το Pro φθηνό είναι.Η καλή TV όμως στοιχίζει τα τριπλάσια +.Οπότε το «πακέτο» βγαίνει τουλάχιστον στα 2000€.Συν οτι την «παλιά» TV θα την φάει η σκόνη η πρέπει να την χαρίσεις.

Μια αρκετά καλή 4k TV , με HDR και μάλιστα στις 65 ίντσες , κοστίζει αυτή την στιγμή στα 1200 ευρώ. Σε μικρότερες ίντσες , πέφτεις αρκετά. Τα 2000 ευρώ που λες , είναι πάρα πολλά όμως. Με 65 ιντσών 4k TV , με το Ps4 pro και το VR , τότε ναι φτάνεις τα 2000 ευρώ.

Μια αρκετά καλή 4k TV , με HDR και μάλιστα στις 65 ίντσες , κοστίζει αυτή την στιγμή στα 1200 ευρώ. Σε μικρότερες ίντσες , πέφτεις αρκετά. Τα 2000 ευρώ που λες , είναι πάρα πολλά όμως. Με 65 ιντσών 4k TV , με το Ps4 pro και το VR , τότε ναι φτάνεις τα 2000 ευρώ.

Για ποια μιλάς; Για την τηλεόραση μιλάω.

κατοχος καλης τηλεορασης 4K, και FIFA 17.

Αν πάρω το pro θα δω τρομερη διαφορα σε αναλυση σε σχεση με το απλο PS4 που εχω?

Το pro (και ειδικα τα sports games) το παιζεις για να εχεις gameplay και εμπερια χαρας με τα φιλαρακια σου ή για να βλεπεις εαν εχει ξυρισει καλα τις γαμπες ο Μέσι ;

• Like 1

κατοχος καλης τηλεορασης 4K, και FIFA 17.

Αν πάρω το pro θα δω τρομερη διαφορα σε αναλυση σε σχεση με το απλο PS4 που εχω?

Για το fifa και μόνο όχι,δεν θα δεις τρομερή διαφορά,ποσοσφαιράκι είναι,τι παραπάνω να δείς? Το πολύ πολύ να το παίζεις στα 60fps,ούτως ή άλλως ίδια ήταν με το pc και η έκδοση για το απλό ps4 και xbox one.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...