Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα 1/11/2016 μετα απο ταλεπορια μηνων μου ηπαν στιν nova οτι το on demand που δεν δουλευει θα πρεπει για πεμπτη φορα να περιμενω πεντε μερες μιπος και δουλεψει αλιος θα μου κανουν αλαγη τον pvr δεκτη μου για δευτερη φορα..τα πειρα στο κεφαλι εφιγα τουw εστιλα στο διαολο αν και μου ηπαν οτι εχω δικηο. αλα ετσει ειναι η nova!!!!!. παω οτε να κανω σηνδεση στο οτε tv και βεβεα να κανω σινδεση στο internet 50 vdsl οπος και εχω εδο και ενα χρονο απο την nova ..παρακατο σας διχνω που κλιδονει το ρουτερ μου.

Uptime: 10 days, 17:47:37

DSL Type: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2)

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 5.000 / 44.163

Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 0 / 0

και το γραφω αυτο γιατι ακουστε τι μου ηπαν στον οτε...δεν ειναι δινατον να μου δοσουν 50 σινδεση γιατι στο κεντρο τις κορινθου οπου και μενω δεν ηποστιριζεται 50αρα αλα μονο 30αρα...οταν τους εδιξα το νουμερο 44,163 απλα με κιταγανε με το βλεμα της αγελαδας...κανενας δεν μπορει να μου απαντισει πως σιμβενει αυτο..το αστιο ειναι οτι δεν με πιστευαν κιολας...αποκλιετε να εχεις 50αρα μου ειπε ο υπαλιλος πρην δει το νουμερο.θα δοσω διασταση στο θεμα γιατι μιριζει απατη.δεν ειναι δινατον στο δικτιο του οτε που παταει η nova να μιν μπορει ο οτε να δοσει οτι δινει και η nova . αναροτιεμε.το νουμερο που μου λεει το ρουτερ μου μπορει αραγε να μιν ειναι αλιθινο?? η ο οτε ειναι για τον που...σο τι παιχνιδει πεζετε με το internet στιν ελλαδα.αυτο παντος που σημβενει πραγματικα με ξεπερναει!!

Δημοσ.

post-219161-0-79758100-1478084230_thumb.gif

Από αυτά που γράφεις πέρα από τα ορθογραφικά δεν κατάλαβα τπτ.

Είχες forthnet και έφυγες, μετά πήγες στον ΟΤΕ και έβαλες ote tv + vdsl 50 mbps και απ'ότι βλέπω κλειδώνεις ελάχιστα παρακάτω. Το πρόβλημα που είναι.

• Like 5
Δημοσ.

Σημερα 1/11/2016 μετα απο ταλεπορια μηνων μου ηπαν στιν nova οτι το on demand που δεν δουλευει θα πρεπει για πεμπτη φορα να περιμενω πεντε μερες μιπος και δουλεψει αλιος θα μου κανουν αλαγη τον pvr δεκτη μου για δευτερη φορα..τα πειρα στο κεφαλι εφιγα τουw εστιλα στο διαολο αν και μου ηπαν οτι εχω δικηο. αλα ετσει ειναι η nova!!!!!. παω οτε να κανω σηνδεση στο οτε tv και βεβεα να κανω σινδεση στο internet 50 vdsl οπος και εχω εδο και ενα χρονο απο την nova ..παρακατο σας διχνω που κλιδονει το ρουτερ μου.

Uptime: 10 days, 17:47:37

DSL Type: ITU-T G.993.2 Annex B (VDSL2)

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 5.000 / 44.163

Data Transferred (Sent/Received) [b/B]: 0 / 0

και το γραφω αυτο γιατι ακουστε τι μου ηπαν στον οτε...δεν ειναι δινατον να μου δοσουν 50 σινδεση γιατι στο κεντρο τις κορινθου οπου και μενω δεν ηποστιριζεται 50αρα αλα μονο 30αρα...οταν τους εδιξα το νουμερο 44,163 απλα με κιταγανε με το βλεμα της αγελαδας...κανενας δεν μπορει να μου απαντισει πως σιμβενει αυτο..το αστιο ειναι οτι δεν με πιστευαν κιολας...αποκλιετε να εχεις 50αρα μου ειπε ο υπαλιλος πρην δει το νουμερο.θα δοσω διασταση στο θεμα γιατι μιριζει απατη.δεν ειναι δινατον στο δικτιο του οτε που παταει η nova να μιν μπορει ο οτε να δοσει οτι δινει και η nova . αναροτιεμε.το νουμερο που μου λεει το ρουτερ μου μπορει αραγε να μιν ειναι αλιθινο?? η ο οτε ειναι για τον που...σο τι παιχνιδει πεζετε με το internet στιν ελλαδα.αυτο παντος που σημβενει πραγματικα με ξεπερναει!!

αν μιλάς όπως γράφεις τίποτα δεν κατάλαβαν 

• Like 4
Δημοσ.

Μην κοροιδεύετε, το παιδί μπορεί να έχει δυσλεξία.

Οκ μπορεί να χει δυσλεξία αλλά για το ορθογραφικά υπάρχουν plug-ins σε όλους τους browser για διόρθωση.

Δημοσ.

κανείς δεν είναι τέλειος 

αλλά φίλε μου το συμβόλαιο λέει VDSL έως 50mgbs όχι ακριβώς 50 οπότε και αυτά που πιάνεις είσαι κομπλέ

Έλεγξε για τυχόν παράλληλη καλωδίωση και πολλές πρίζες 

Δημοσ.

Σου δώσαν 30ρι γιατί στο 50ρι:

• ή θα είχες αποσυνδέσεις και μετά θα έλεγες: "ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΩΤΑΙ ΚΩΠΑΝΟΙΕΤΕ ΟΛΙ ΜΕΡΑ ΔΑΙΝ ΕΧΟ ΙΝΤΕΡΝΕ"
  • ή γιατί αυτή είναι η πολιτική τους (μη ξεχνάμε ότι για τους παρόχους το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ κόστος βρίσκεται στο bandwidth)
  • Like 2
Δημοσ.

Επειδή κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα και εγώ νομίζω πως τον κατάλαβα τον φίλο.Έχει forthnet vdsl 50 και αποφάσισε να παει Οτε αλλά από τον οτε του είπαν ότι δίνουν μέχρι 30 στο vdsl.Το ίδιο συνέβη και με μένα,ήθελα να πάω οτε μόλις έληξε η σύμβαση μου άλλα δεν μου έδιναν πάνω από 30.Η γραμμή μου στην forthnet είναι σταθερότατη εδω και 2 χρόνια που έχω vdsl,συγχρονίζει λίγο πιο κάτω από τα 50 και οι μόνες διακοπές είναι όταν έχουμε διακοπή ρεύματος.Τώρα γιατί ο οτε δεν θέλει να δίνει 50αρα,ίσως είναι αυτό που είπε ο φίλος για το κόστος του bandwidth 

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή κάτι παρόμοιο αντιμετώπισα και εγώ νομίζω πως τον κατάλαβα τον φίλο.Έχει forthnet vdsl 50 και αποφάσισε να παει Οτε αλλά από τον οτε του είπαν ότι δίνουν μέχρι 30 στο vdsl.Το ίδιο συνέβη και με μένα,ήθελα να πάω οτε μόλις έληξε η σύμβαση μου άλλα δεν μου έδιναν πάνω από 30.Η γραμμή μου στην forthnet είναι σταθερότατη εδω και 2 χρόνια που έχω vdsl,συγχρονίζει λίγο πιο κάτω από τα 50 και οι μόνες διακοπές είναι όταν έχουμε διακοπή ρεύματος.Τώρα γιατί ο οτε δεν θέλει να δίνει 50αρα,ίσως είναι αυτό που είπε ο φίλος για το κόστος του bandwidth

Αρχικά ας ξεκινήσουμε αλλιώς

Ο ΟΤΕ συνήθως δίνει vdsl έως 800 μέτρα από τι αστικό κέντρο όσο πιο κοντά στα 800 είσαι τόσο περισσότερες πιθανότητες να σου δίνουν 30 πακέτο

Οι εναλλακτικοι παροχοι από την άλλοι είναι πιο ελαστικόι οι περισσότεροι πουλάνε μόνο 50 πακέτο και αυτό με μεγαλύτερες ανοχες σε αποστάσεις, πχ μπορεί κάποιος να δώσει και στο 1,2km από αστικό κέντρο, αν είσαι τυχερός μπορεί να κλειδώσες σε καλή ταχύτητα αν είναι καλός ο χαλκος σου, ο ΟΤΕ δεν ρισκάρει τόσο πολύ σου λέει είσαι πχ πάνω από 600 μέτρα δίνω μόνο 30 αρι πακέτο

Δημοσ.

...ο ΟΤΕ δεν ρισκάρει τόσο πολύ σου λέει είσαι πχ πάνω από 600 μέτρα δίνω μόνο 30 αρι πακέτο

Πολύ σωστά!

Για αυτό εγώ είχα 4 και με είχαν πρήξει στα τηλέφωνα να το αναβαθμίσω στα 24, γιατί "¨η γραμμή σας μπορεί να ανέβει πολύ παραπάνω" και μετά την αναβάθμιση κλείδωνα στα 5 και είχα αποσυνδέσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...