Postmort3m Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Ο νέος τίτλος της σειράς Battlefield κυκλοφόρησε στις 21 Οκτωβρίου 2016. 'Οποιος παίζει battlefield 1 στο Xbox One κάντε με add: SheWolfGR, παίζω κυρίως rush. Conquest με την ΚΑΜΙΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Εννοείται σε κάνω add (mikele13) και θα ακολουθήσει ομάδα ολοκληρη.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Operations δοκιμάστε, παίρνεις ιδέα του γιατί χύθηκε τόσο αίμα στους δύο παγκόσμιους! (ειδικά απο την πλευρά των αμυνόμενων) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 παιδια ξεκίνησα και εγω το bf1 πολυ καλο, οποιος θελει κανει add στο ps4 παιζω pateras88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Θα σου κάνω το βράδυ που θα μπω (sarris_gio1978) -βράδια παίζω μέχρι 01:00 το πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Operations δοκιμάστε, παίρνεις ιδέα του γιατί χύθηκε τόσο αίμα στους δύο παγκόσμιους! (ειδικά απο την πλευρά των αμυνόμενων) Δοκίμασα, δεν είναι άσχημο. Απλά μωρέ κάποιες πίστες όπως η έρημος είναι πολύ "άδικες". Δεν ξέρω δεν νομίζω ότι έχουν κάνει καλή δουλειά στους χάρτες. Ή θα κερδίζουμε πανεύκολα ή θα μας βγάζουν την πίστη. Σε προηγούμενα battlefield οι χάρτες ήταν φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο που μπορούσες να κάνεις καλή άμυνα/επίθεση και ήταν πιο ίσες οι ομάδες. Και αυτή η μαλακία το ζέπελιν απο πάνω τα ισοπεδώνει όλα και δεν μπορείς να το ρίξεις εύκολα ή και καθόλου αν δεν είσαι σε συγκεκριμένο σημείο με τα anti air όπλα. Μεγάλο φάουλ αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα, δεν είναι άσχημο. Απλά μωρέ κάποιες πίστες όπως η έρημος είναι πολύ "άδικες". Δεν ξέρω δεν νομίζω ότι έχουν κάνει καλή δουλειά στους χάρτες. Ή θα κερδίζουμε πανεύκολα ή θα μας βγάζουν την πίστη. Σε προηγούμενα battlefield οι χάρτες ήταν φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο που μπορούσες να κάνεις καλή άμυνα/επίθεση και ήταν πιο ίσες οι ομάδες. Και αυτή η μαλακία το ζέπελιν απο πάνω τα ισοπεδώνει όλα και δεν μπορείς να το ρίξεις εύκολα ή και καθόλου αν δεν είσαι σε συγκεκριμένο σημείο με τα anti air όπλα. Μεγάλο φάουλ αυτό.Γι αυτό λέω παίρνεις μια ιδέα του γιατί χύθηκε τόσο αίμα τότε Μιλάμε οτι η άμυνα ενάντια στα behemoth είναι σχεδόν μηδαμινή! Άλλο ντράβαλο είναι η επίδραση που έχει η έφοδος στους αμυνόμενους, τρέχω για να αμυνθώ στο επόμενο σημείο λέμε και ειδικά τώρα στην αρχή που δεν ξέρω 100% τους χάρτες, δεν προλαβαίνω να ψαχτώ για το που είναι μια καλή "καβάτζα" χαχαχα άλλη αίσθηση, σε πιάνει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης! Τώρα τα ζητήματα ποιά είναι, πρώτον τα αεροπλάνα τον παίζουν, δεν την πέφτουν στο ζέπελιν οπότε ο κλήρος πέφτει στις επίγειες δυνάμεις να το καταρρίψουν. Έν' αρχίδι δηλαδή. Δεύτερον πίστες όπως η έρημος μιας και την ανέφερες, επιβάλλουν ενδοεπικοινωνία όλης της ομάδας και οχι μόνο της squad μιας και είναι ανοιχτός χάρτης. Το μπάχαλο νομίζω γίνεται επειδή πότε πέφτουμε με έμπειρη υπόλοιπη ομάδα οπότε και ξέρει περίπου ο καθένας πως να κινηθεί σύμφωνα με την υπόλοιπη ομάδα κι ας μην ενδοεπικοινωνούμε και πότε πέφτουμε με άπειρη που δεν έχει ιδέα απο τακτική οπότε και γίνεται ένα μπάχαλο. Τότε είναι και που σφαζόμαστε Το mode πάντως σίγουρα βοηθάει για προπόνηση ας πούμε, ώστε να πας μετά στο conquest και να παίζεις σταυροπόδι που λέει ο λόγος, χαλαρά χαχα Παράλληλα, όταν τύχει και παίζω χωρίς φιλαράκια το εκμεταλλεύομαι και αντιμετωπίζω το ζέπελιν με ελεύθερου σκοπευτή στοχεύοντας τους πολυβολητές, έτσι εξασκούμαι στους εντελώς ακανόνιστα κινούμενους στόχους Υ.Γ. Hardcore και ξερό ψωμί Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2016 από sargio01 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MinuStrike Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Λοιπον παιζω και εγω. minustrike το username . Εχετε και εσεις προβλημα με packet loss? Ενω το ping ειναι σταθερο φαινεται να χανω πακέτα. Εχω πειραξει απο το ρουτερ και εχω δοκιμασει διαφορα προφιλ αλλα με το ίδιο παντα αποτελεσμα. Συμβαινει κυρίως τις βραδινες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Είναι γενικό θέμα των servers(αν και τελευταία φαίνεται οτι διορθώθηκε) Σε ποιά πλατφόρμα είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MinuStrike Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Είναι γενικό θέμα των servers(αν και τελευταία φαίνεται οτι διορθώθηκε) Σε ποιά πλατφόρμα είσαι; Πρώτον σε ευχαριστώ για την απαντηση σουΔεύτερον είμαι με ps4 Τρίτον ξαναβαλα το παλιό hol netfaster και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Κάτι πρέπει να παίζει με τις ρυθμίσεις του Asus dsl n17u που πήρα. Γιατί ενώ είναι πολύ καλό γενικά έχει θεμα σε αυτό. Τι να πω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 To πηρα και εγω χτες αλλα δεν εχω παιξει ακομα. Το campaign ποσο μεγαλο ειναι; Το nick ειναι isim13 στο Xbox One Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 To πηρα και εγω χτες αλλα δεν εχω παιξει ακομα. Το campaign ποσο μεγαλο ειναι; Το nick ειναι isim13 στο Xbox One το campaign ειναι 6 chapters,σχετικα μικρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ελεος παλι με το online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Reaper1974 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 καλημερα παιδια,παιζω και εγω στο PS4 conquest... id: greek_reaperr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MinuStrike Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Ελεος παλι με το online τι εννοεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα