Προς το περιεχόμενο

NEXBOX A95x S905X

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασε το μηχανάκι και έχω απορία σε κάτι. συνδέεται με hdmi στην τηλεόραση αλλά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον ήχο. Δηλ στο kodi να ρυθμίσω σαν έξοδο 2.0 ή 5.1 που είναι οι περισσότερες ταινίες;

Το passthrough σε ποια περίπτωση να το ενεργοποιήσω;

Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στις ρυθμίσεις. Δεν είχα ασχοληθεί ξανά με passthrough επειδή όλα τα προηγούμενα media player τα είχα με οπτική στον ενισχυτή. Οπότε ας μείνει αυτό το θέμα για το συγκεκριμένο μηχανάκι.

Κατέβασα και μία προτεινόμενη έκδοση kodi από εδώ:

http://www.inexbox.com/forum/showthread.php?tid=581

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ έχω βάλει αυτό έχει τα πάντα μέσα από live tv μέχρι και daily iptv links για διάφορα δορυφορικά κανάλια απο εξωτερικό αλλά και τής ΕΛΛΑΔΑΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=LLlN19jMq-M

Εγώ έχω βάλει αυτό έχει τα πάντα μέσα από live tv μέχρι και daily iptv links για διάφορα δορυφορικά κανάλια απο εξωτερικό αλλά και τής ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ωραίος, θα το δοκιμάσω. Είμαι νέος στο kodi και έχει αρκετά.

Να αναφέρω και κάτι άλλο που παρατήρησα και ψάχνωντας είδα ότι το έχουν αρκετοί. Η εικόνα είναι πολυ σκοτεινή. Και αυτό λύνεται τρέχοντας ένα αρχείο από τον εσωτερικό player. Οι ρυθμίσεις όμως χάνονται με τερματισμό αλλά όχι όταν μπαίνει σε αναμονή.

Πιο αναλυτικά εδώ:

http://www.inexbox.com/forum/showthread.php?tid=148&pid=989#pid989

Λοιπόν το πήρα σήμερα, συνδέεται ασύρματα, κατεβάζει update, κάνει reboot και για μία ώρα τίποτα. Κλείνω ρεύμα (ποσο να περιμένω) ανοίγει και κολλάει στο boot. Ιδέα?

Λοιπόν το πήρα σήμερα, συνδέεται ασύρματα, κατεβάζει update, κάνει reboot και για μία ώρα τίποτα. Κλείνω ρεύμα (ποσο να περιμένω) ανοίγει και κολλάει στο boot. Ιδέα?

Και άλλος το έχει αυτό. Δοκίμασε να φλασάρεις την ρομ ξανά.

http://www.inexbox.com/forum/showthread.php?tid=673

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα το πήρε φίλος στο Βέλγιο και το wifi if ειναι γτπ

Οι περισσότερες κριτικές αυτό έλεγαν οπότε δεν με εκπλήσει. Εγώ πάντως για τα λεφτά που έδωσα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ειδικά τώρα που ρύθμισα το kodi.

Αν βάλω αυτό μπορώ να έχω exodus, phoinix κλπ;

Έχει βγάλει δική του έκδοση και έχει βάλει πρόσθετα της επιλογής του. Δεν μου άρεσε. Προτιμώ λίγα και καλά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Έφτασε το μηχανάκι και έχω απορία σε κάτι. συνδέεται με hdmi στην τηλεόραση αλλά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη επιλογή για τον ήχο. Δηλ στο kodi να ρυθμίσω σαν έξοδο 2.0 ή 5.1 που είναι οι περισσότερες ταινίες;

Το passthrough σε ποια περίπτωση να το ενεργοποιήσω;

Μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα στις ρυθμίσεις. Δεν είχα ασχοληθεί ξανά με passthrough επειδή όλα τα προηγούμενα media player τα είχα με οπτική στον ενισχυτή. Οπότε ας μείνει αυτό το θέμα για το συγκεκριμένο μηχανάκι.

Κατέβασα και μία προτεινόμενη έκδοση kodi από εδώ:

http://www.inexbox.com/forum/showthread.php?tid=581

Για να καταλαβω, για να παιξει DTS το tv box περασες καινουργια εκδοση Kodi στο Α95x?

Το βασικό θέμα και ο λόγος που προσωπικά δεν το πήρα όπως και αρκετοί ακόμα στο άλλο θρεντ ήταν το wifi. Όσοι το έχετε και το χρησιμοποιείτε με wifi τι εντυπώσεις έχετε;

εμένα μια χαρά μου παίζει το wif. kodi παιζει ταινιες hd χωρις προβλημα. το ρούτερ είναι περίπου 15 μέτρα από το κουτί αλλά παρεμβάλονται 4 τοίχοι. το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι πρασινίζει η οθόνη (έχω μια μπράβια) μερικές φορές ενώ βλέπεις ταινία και επαναφέρεται όταν βγάλεις το hdmi και το ξαναβάλεις. από ότι έψαξα είναι θέμα σε τηλεοράσεις σόνυ και φίλιπς 3τίας 4ετίας. υπάρχει μια ενημέρωση για να το περάσω για να δω εάν θα δουλεύει αλλά θέλω καλώδιο usb αρσενικό αρσενικό

κατεβασα το fix αλλα δεν το εγκαθιστα , καμμια ιδεα;

Αν εννοείς το zip , τo αποσυμπιέζεις 2 φορές και τρέχεις το apk.

Να κάνω μια noobiki ερώτηση τις εφαρμογές πως μπορούμε να τις κλείσουμε απο το τηλεκοντρόλ?Π.Χ στα android πατάς το home και στα ανοίγει και τα κλείνεις με τη μια εδώ τι πατάμε για εμφανιστούν για να τα κλείσουμε?Αν πας στα settings > apps μπορείς να τα κλείσεις ένα ένα αλλά θέλω έναν τρόπο χωρίς να πας στα settings.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...