haris013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 τι κάνουμε στην περίπτωση αυτή; έχω βάλει δίσκο στην θήκη με συμαντικά data και δεν έχει τελειώσει πλήρως το backup σε άλλο δίσκο. ελπίζω μην μου μείνει στο χέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 πολυ αγχος για μια τρυπα, παρτε ενα τρυπανι και καντε μια στην θηκη 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παραγγελια 19/11 και shipping 26/11 και ακομα δε μου εχει ερθει. Τους εστειλα μειλ και μου παν να περιμενω λιγο. Περιμενω αυτη τη βδομαδα και τους ξαναστελνω. Το θεμα ειναι να τους πω να τη ξαναστειλουν? Η πλακα ειναι οτι εχω παραγγειλει και κατι ακουστικα απο αυτους απο αρχες δεκεμβρη και δε τα βλεπω και αυτα να ερχονται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Παραγγελια 19/11 και shipping 26/11 και ακομα δε μου εχει ερθει. Τους εστειλα μειλ και μου παν να περιμενω λιγο. Περιμενω αυτη τη βδομαδα και τους ξαναστελνω. Το θεμα ειναι να τους πω να τη ξαναστειλουν? Η πλακα ειναι οτι εχω παραγγειλει και κατι ακουστικα απο αυτους απο αρχες δεκεμβρη και δε τα βλεπω και αυτα να ερχονται... θα ελεγα να κανεις λιγο ακομα υπομονη. και εμενα μου αργησε αλλα ηρθε. ισως σου ηρθει αυτη την εβδομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stivi1981 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Απο 25/11 σημερα παρελαβα 6 κοματια εγω!!!αργησανε πολυ αλλα χαλαλι σαυτη την τιμη τα αξιζει η θηκουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Για να δω και εγω γιατι ηρθε ειδοποιηση για 2 δεματα κιολας. Λογικα το ενα θα η θηκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 πολυ αγχος για μια τρυπα, παρτε ενα τρυπανι και καντε μια στην θηκη Mην σου πω και μια στον δισκο να φυγει το αγχος μια και καλη. Αυτο νομιζα οτι θα εγραφες οταν διαβασα την αρχη του μηνυματος σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Mην σου πω και μια στον δισκο να φυγει το αγχος μια και καλη. Αυτο νομιζα οτι θα εγραφες οταν διαβασα την αρχη του μηνυματος σου. δεν ειπα αυτο πιο πολυ για ψυχολογικους λογους ,ξερεις μετα θα εχεις αλλα στο μυαλο σου, αν συμβει κατι θα αναρωτιεσαι μηπως θα φταιει η καταραμενη τρυπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 δεν ειπα αυτο πιο πολυ για ψυχολογικους λογους ,ξερεις μετα θα εχεις αλλα στο μυαλο σου, αν συμβει κατι θα αναρωτιεσαι μηπως θα φταιει η καταραμενη τρυπα ψυχολογικοι δεν ειναι, ρεαλιστικοι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παρελαβα σημερα απο 26 νοεμβριου που το ειχαν στειλει! Και δεν εχω σκληρο να τη δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Παρελαβα σημερα απο 26 νοεμβριου που το ειχαν στειλει! Και δεν εχω σκληρο να τη δοκιμασω. απορω πως δεν τους εριξες με το paypal dispute Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 απορω πως δεν τους εριξες με το paypal dispute Τους ειχα στειλει πριν 2 βδομαδες μειλ και ειχα παρει refund. Μαζι με τη θηκη μου ηρθε και ενα ζευγαρι ακουστικα που ειχα παραγγειλει λιγο καιρο αργοτερα απο τη θηκη. Αλλα ειχα παραγγειλει 2 ζευγαρια. Τωρα μιας και η θηκη που πηρα refund εχει πανω κατω την ιδια αξια με το ζευγαρι,θα περιμενω να ερθει το ζευγαρι που αγνοειται και μετα θα τους πληρωσω παλι τη θηκη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ειναι τραγικοι εκει στο zapals Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ειναι τραγικοι εκει στο zapals O λόγος; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 O λόγος; http://www.insomnia.gr/topic/624747-θήκη-hdd-sdd-orico-2139u3-25-inch-transparent-usb30-hard-drive-enclosure-489-€444-zapals/?p=55476232 και αυτο που περιμενω εγω ειναι τωρα 45 μερες και τιποτα που να ξερω. αλλα ειναι τραγικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις