c0ps Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 γεια σας. σκοπευω να πουλησω σε εναν γνωστο μου ενα samsung galaxy s7 edge αλλα επειδη δεν εχω ξαναπουλησει κινητο θα θελα να με συμβουλευσετε τι αλλο να κανω εκτος απ το να μεταφερω τα αρχεια και τις φωτο μου στον υπολογιστη. Ευχαριστω
nikos1982 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 φορματ στο κιν και το δινεις σαν να βγήκε απο το κουτι του. 2
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις απο το μενού και φορμάτ τις SD (εσωτερική και μη) απο το μενού στο "χώρος αποθήκευσης" ή κάπως έτσι.
c0ps Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 αα γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να πατησω home button και τα πλαγια την στιγμη που ανοιγει
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Mπα, δεν χρειάζεται. Πέρνα το και με ένα πανάκι με καθαρό οινόπνευμα πάνω στην οθόνη, στα μικρόφωνα/ηχεία κτλ. ¨Ετσι για απολύμανση. Μην το πνίξεις στο οινόπνευμα, ίσα-ίσα. 1
carrypizza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το οινοπνευμα χαλαει το coating της οθονης
tsilitheo1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Θα πας ρυθμισεις λογαριασμοι και θα αφαιρεσεις το gmail σου. Επισης θα αφαιρεσεις και μοτιβο ή κωδικο που εχεις για κλειδωμα. Μετα θα κανεις φακτορυ ριζετ που μπορεις και απο τις ρυθμισεις αν δεν κατεχεις το combo buttons. Αυτα αν θες να αποφυγεις τις ενοχλησεις απο τον αγοραστη
Sheogorath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Το οινοπνευμα χαλαει το coating της οθονης Aκόμα και αν μείνει λίγα δευτερόλεπτα? Αν ναι, ας τα κάνει με μωρομάντηλο.
2.1Ohm Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Aκόμα και αν μείνει λίγα δευτερόλεπτα? Αν ναι, ας τα κάνει με μωρομάντηλο. Ναι και για λίγο! Κάτι μη αλκοολουχο αντισηπτικό ας το κάνει αλλά αυτό δεν τον νοιαζιε και πολύ τον καινούργιο ιδιοκτήτη πρέπει να νοιάζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα