Mpiftekis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Off topicΜπορεί το ΤΜΡ να κάνει το Skyrim αγνώριστα ωραίο αλλά σαν το παρακάτω δεν είναι Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2017 από Mpiftekis 2
Federacion Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Μπράβο ρε Πάνο, με την απίστευτη υπομονή που δείχνεις σε απίστευτα δύσκολες περιπτώσεις. Αυτό μονο από μένα.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ενώ όλα δούλευαν ρολόι και ήταν τέλεια... ξαφνικά σήμερα... ξεκίνησαν 2-3 κρασαρίσματα C++ errors... 1-2 φορές ξεκίνησε ο Launcher και ξαναέτρεξα το misc.exe & Configuration Tool... ενώ πριν από λίγο δεν ξεκινά καν το τελευταίο save (κρασάρει στο loading) και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Όλα δούλευαν άψογα ως τώρα... Και τώρα, αυτό. Δεν ξεκινά καν το save (μόλις έχω μπει στο cave που ακολουθώ τον σκύλο που με πάει στο αφεντικό του). Σε κάθε κρασάρισμα, ξανατρέχω το misc.exe & το Configuration Tool. Εννοείται ότι δεν πείραξα τίποτα... Θα δοκιμάσω άλλο save. ¨Ετρεξε πάλι από προηγούμενο save... αλλά μου το ξανάβγαλε αυτό το error όταν περπατούσα (γενικά) στο φλόρα. Μάλλον "τα 'παιξε" το ΤΜΡ, θα το ξαναβάλω/ξαναπεράσω... Αν καταλαβαίνει κάποιος πώς μπορώ να το διορθώσω, μου προτείνει λύσεις - για να μη ξαναπερνάω το παιχνίδι & ΤΜΡ το λέω. Καλά... αν βρω χρόνο και δεν βαριέμαι, θα βάλω το Win 10. Ίσως τα 8.1 να 'χουν προβλήματα με μνήμε ή άλλο, τί να πω...
panoc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Ενώ όλα δούλευαν ρολόι και ήταν τέλεια... ξαφνικά σήμερα... ξεκίνησαν 2-3 κρασαρίσματα C++ errors... 1-2 φορές ξεκίνησε ο Launcher και ξαναέτρεξα το misc.exe & Configuration Tool... ενώ πριν από λίγο δεν ξεκινά καν το τελευταίο save (κρασάρει στο loading) και μου βγάζει αυτό το μήνυμα: Όλα δούλευαν άψογα ως τώρα... Και τώρα, αυτό. Δεν ξεκινά καν το save (μόλις έχω μπει στο cave που ακολουθώ τον σκύλο που με πάει στο αφεντικό του). Σε κάθε κρασάρισμα, ξανατρέχω το misc.exe & το Configuration Tool. Εννοείται ότι δεν πείραξα τίποτα... Θα δοκιμάσω άλλο save. ¨Ετρεξε πάλι από προηγούμενο save... αλλά μου το ξανάβγαλε αυτό το error όταν περπατούσα (γενικά) στο φλόρα. Μάλλον "τα 'παιξε" το ΤΜΡ, θα το ξαναβάλω/ξαναπεράσω... Αν καταλαβαίνει κάποιος πώς μπορώ να το διορθώσω, μου προτείνει λύσεις - για να μη ξαναπερνάω το παιχνίδι & ΤΜΡ το λέω. Καλά... αν βρω χρόνο και δεν βαριέμαι, θα βάλω το Win 10. Ίσως τα 8.1 να 'χουν προβλήματα με μνήμε ή άλλο, τί να πω... To μυνημα λεει οτι τα συγκεκριμενα textures ειναι corrupted δηλαδη χαλασμενα. Τα textures αυτα ειναι νομιζω της πανοπλιας που εχω δωσει εγω εξαρχης στο χαρακτητα/ Ο συντομος τροπος ειναι να ανοιξεις το 1024 zip που κατεβασες και να περασεις παλι τα αρχεια στη διαδρομη που αναφερονται Data\textures\dlc02\armor\nordiccarved. Δεν υπαρχει λογος να γινονται corrupted αρχεια που εχεις στο δισκο εκτος και εχεις hardware προβλημα.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 "Λαμπρότατα"! Ο ολοκαίνουργιος SSD... να τα 'παιξε;;;;; "Υπερτέλεια"!... Να παίξω κάνα Τζόκερ σήμερα, λέω... Και να σκεφτείς ότι είναι ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ απ' τα αρχικά "καλούδια" που έχεις δώσει, που χρησιμοποιώ! Και η ασπίδα (που την έχω δώσει στην Ρεκόρτερ)... Άρα, ίσως όλο το παιχνίδι και το ΤΜΡ πρέπει να 'ναι corrupted, αφού συνεχώς μου βγάζει τον Launcher και πρέπει συνεχώς να τρέχω το misc.exe & Configuration Tool.
panoc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Για να σου βγαζει το Launcher πιθανοτατα να μην εχει ξεκινησει ακομα το steam.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Mπα, είχε ξεκινήσει.Επίσης, αυτό το χθεσινό error "C++" που έβγαλε, επίσης με προβληματίζει. Εάν βρώ χρόνο, θα περάσω τα 10άρια και ξανα-μανα το παιχνίδι (και όλα) απ' την αρχή. Πάντως, με την αντικατάσταση των γραφικών δούλεψε (έως τώρα, μου έκανε crash αλλά ποτέ δεν είναι CTD, πάντα πετά ένα μήνυμα "Application stopped working")... Ερώτηση: ΜΙΑ ΦΟΡΑ δοκίμασα αυτά τα "Black Arrow" - και μάλιστα μου ζήτησε να... καθορίσω τί είδους βλήματα είναι αυτά (αν είναι βέλη ή bolts). Αυτά είναι από mod; Τα κραφάρεις; Γιατί μια φορά που πανικοβλήθηκα που τριγκάρισε επίθεση δράκου, πάτησα κατά λάθος και επέλεξα τα "Black Arrow" και... ήταν ΜΙΑ ΒΟΛΗ και νεκρός ο δράκος! Μετά κοίταξα και είδα ότι έχουν... 250 damage το ένα βέλος!!!!!!!! Δεν έχω ξαναδεί τέτοια βέλη!!! Πού τα βρίσκεις;;; Τα φτιάχνεις στο forge;
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Aυτό είναι το "μόνιμο" κρασάρισμα που έχω, δεν με πετά στο Desktop - μου βγάζει αυτό: Πήγα να φάω (το έκλεισα το παιχνίδι), γυρίζω, το τρέχω ξανά και πριν προλάβω καν να ξεκινήσω... αυτό μου έβγαλε. Παλιότερα, μου το 'κανε (μου έβγαζε αυτό το μήνυμα και crash) κάθε 4-5 ώρες. Τώρα... κάθε 2-3 λεπτά, ασταμάτητα.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Nα σβήσω όλον το φάκελο "Skyrim" (του Steam), να ξανακοπιάρω το backup "Skyrim" (που είχα κάνει όταν το πρωτο-πέρασα δίχως το ΤΜΡ) και να ξανακάνω εγκαστάσταση του ΤΜΡ; Τα τορινά SAVES θα παίζουν ή θα πρέπει να ξεκινήσω νέο παιχνίδι; ...Επίσης, κάτι γενικά (gameplay) για τους users που επιλέγουν followers (όπως εγώ): Σαφώς και οι Sofia & Recorder είναι φοβερές followers και "must have". Δεν θα 'λεγα όμως το ίδιο και για την Mirai, όχι γιατί δεν αξίζει η follower αλλά γιατί είναι το ΠΙΟ ΚΑΡΑ-BUG-mod follower που υπάρχει για Skyrim! Άπειρα bugs, όμως... Μπείτε και στην σελίδα (όπου υπάρχει η Mirai, σε όποιο site/forum) και διαβάστε σχόλια. Μου έχει κάνει την "ζωή πατίνι". Δεν τριγκάρουν φάσεις της quest της, σε "παρατά" δίχως λόγο εντός αποστολής (που η ίδια χρειάζεται), πρέπει να πας να την βρεις κάπου... την βρίσκεις... την ξανακάνεις recruit και ΑΚΟΜΑ παραμένει το βελάκι πάνω της (και ούτε αλλάζει στο Quest Log) και πολλά πολλά άλλα.. Είναι πολύ bug-αρισμένο το follower mod αυτό. Νόμιζα ότι έκανα κάτι εγώ λάθος, αλλά το 'ψαξα πολύ χθες και ήμουν σε 2-3 forum και ρωτούσα και ενώ οι πάντες την λατρεύουν την Mirai ως follower, οι περισσότεροι το βγάζουν το mod γιατί κι αυτοί εκνευρίζονται ουκ ολίγες φορές. Εγώ... μιας και είναι μέσα στο ΤΜΡ και δεν μπορώ να την βγάλω... απλά την αποδέσμευσα απ' την ομάδα μου και απενεργοποίησα και το Quest της απ' το Log να μη βλέπω καν το βελάκι της... Δυστυχώς, γιατί είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον follower με πολύ "ψωμί" η quest της. Κρίμα. Και δεν νομίζω και να την ανανεώσει ο δημιουργός της, έγραψε ότι είναι το τελικό update (ούτε νομίζω να την "πορτάρει" στο SSE)... Επίσης, γνωστό bug της Sofia... Κάμποσες φορές όταν κάνετε κυρίως Fast Travel, η Sofia παραμένει... γυμνή (με το μπικίνι, έστω) και αν πάτε να δείτε να ενεργοποιήσετε την πανοπλία της... δεν υπάρχει στο inventory της. Μη φοβάστε, είναι bug. Απλά, ξεχάστε το για λίγο κι όταν κάνετε κάνα-δυο Fast Travel θα επανέλθει κανονικότατα και θα τα δείτε και στο inventory της.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Aπό τις 20:00 και μετά και έως τώρα... δεν το ξανάκανε! Τί να πω...!
lupus_Hegemonia Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Συνεχίζω, έως τώρα δεν ξανάκανε κάνα "θέμα", είμαι 20 level... Έχει μερικά μπακάκια εδώ κι εκεί - όπως να βγαίνω από ένα σπήλαιο και να βλέπω τους followers μου και το άλογο... χωμένους ως το λαιμό στο χώμα και να μη κουνιούνται... ή να πετά στον αέρα μια follower μου και να κουνά σαν τρελή τα πόδια της (διορθώνονται με Fast Travel)... Το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ "φάουλ" του TMP ως τώρα (προφανώς, θέλω να πιστεύω, δεν είναι επιλογής Πάνου, αφού έχει ομορφύνει ένα σορό characters), είναι η... απαίσια Σεράνα!!! Η Σεράνα ήταν ανέκαθεν και επικίνδυνα σέξυ αλλά και γενικά ο κορυφαίος Vanilla character/follower. Τώρα... είναι μακράν ό,τι πιο άσχημο έχω δει σε χαρακτήρα!!! Μα γιατί άλλαξε έτσι;;;;;;; Όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες που έχω διασταυρώσει το δρόμο μου, είναι σχεδόν πάντα ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ (οπτικά). Η Σεράνα είναι έτη φωτός παν-άσχημη απ' την αρχική - έχει "μαγούλες", έχει κοντύτερο μαλλί από μένα, είναι σαν "τραβέλι" το πρόσωπό της και επίσης... έχει άλλο χρώμα δέρματος το πρόσωπο (πιο σκούρο) απ' το σώμα. Σαν... άσχημη Κουβανή μοιάζει, ορίστε: Μπορώ όπως άλλαξα τον ουρανό (της νύχτας) και κατέβασα αρχεία και αντικατέστησα (ή όπως κάναμε αρκετοί και αντικαταστήσαμε τα βαριά γραφικά με 1Κ), να κατεβάσω αρχεία να την αλλάξω κάπως και να την κάνω "να βλέπεται";;;; PLEASE!!!! Είναι η αγαπημένη μου! Περίμενα πώς και πώς να την βρω... και τώρα δεν θέλω να την κοιτάζω!
Dantε Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εμενα δε τη δειχνει ετσι οπως στη φωτο που εβαλες παντως.
panoc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Εμενα δε τη δειχνει ετσι οπως στη φωτο που εβαλες παντως. Δεν την ειναι ετσι γιατι ειναι bug του 4.7, στο οποιο ξεχασα να συνδεσω τα meshes με τα textures στο esp. Θα διορθωθει στο 4.8 μαζι με κατι αλλα bug fixes που εχω βρει. Σχετικα με τη Mirai, το προβλημα που εχει με τα quest triggers ειναι οντως υπαρκτο, το αντιμετωπισα στο 2ο play-through ενω στο πρωτο πηγαν ολα ρολόι. Προσωπικα δε του δινω σημασια μιας και το quest δε το ξανακανω απλα τη χρησιμοποιω για παρεα. Σε καθε περιπτωση οπως καθε quest vanilla ή μη, μπορειτε να το παρακαμψετε με το setstage. Επισης η sofia εχει θεμα με τα ρουχα που δε διορθωνει ο δημιουργος της. Εγω απλα κανω trade μαζι της, της παιρνω τη πανοπλια που της εχω δωσει και της την ξαναδινω. Θα ηθελα οποιος εχει τη 4.7 να κατεβασει τα παρακατω https://drive.google.com/open?id=0B5p5_D0c0oZHTHZZQTBVcHBOaGM https://drive.google.com/open?id=0B5p5_D0c0oZHUDVvZm5GWm5yV1E https://drive.google.com/open?id=0B5p5_D0c0oZHUGZ1SjdXS2hOUDQ https://drive.google.com/open?id=0B5p5_D0c0oZHY29QUUZHaHdLRWs https://drive.google.com/open?id=0B5p5_D0c0oZHa3JGNmZUTkNsanc https://drive.google.com/open?id=0B5p5_D0c0oZHSm5CV0xEOUdxQlE Eιναι 2048 textures με 1024 normal maps. Θεωρητικα θα πρεπει να ειναι σχεδον τοσο ελαφρια οσο τα full 1024 textures αλλα με ποιοτητα σχεδον σαν 2048 textures. Απλα παρτε ενα backup το φακελο textures που ειναι μεσα στο \Data (ή μεταονομαστε τον) και τοποθετηστε εκει το φακελο που textures που περιεχει το 7z αρχειο. Πειτε μου πως παει (και πως φαινεται) σε σχεση με τα μαμα 2048 της 4.7 ή με τα 1024 οσοι τα κατεβασατε. 1
ektelion Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πάνο, εγώ λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν έχω προχωρήσει πολύ το παιχνίδι (το είχα ξεκινήσει με την τρία-κόμμα-κάτι), οπότε σκέφτομαι να το ματαξαναξεκινήσω με την 4,7. Πιστεύεις θα ήταν καλύτερο να απεγκαταστήσω το TMP και να περάσω το 4,7 ή να απεγκαταστήσω εντελώς το παιχνίδι, να το εγκαταστήσω ξανά και να περάσω μετά την 4,7; Επίσης, μήπως αξίζει να περιμένω την 4,8; Αυτή πότε θα βγει; Θα χρειαστεί να ξανακατεβάσουμε πάλι ολόκληρο το πακέτο ή θα είναι απλά κάποια συμπληρωματικά αρχεία; (BTW thanks που τα ανέβασες στο google drive, σίγουρα πολύ πιο βολικό από το torrent).
panoc Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Λογω της φυσης του tmp παντα ειναι καλυτερα η καθαρη εγκατασταση σε καθαρο παιχνιδι. Η 4.8 θα ειναι παλι ολοκληρο το tmp οχι συμπληρωματικο. Κανονικα θα μπορουσα σε καθε νεα εκδοση να κανει τη δουλεια αυτοματα ο installer οποτε να μη χρειαζεται να κατεβαζετε καθε φορα 20GB ουτε εγω να ανεβαζω τοσα. Αλλά, το να διαχειριζεσαι 90Κ+ αρχεια σβησε εκεινο, μετεφερε το αλλο, βαλε εκεινο εκει κλπ συν οτι πρεπει να κραταω αρχειο για τις εκδοσεις, ειναι υπερβολικa χρονοβορο και απαιτει πολλα GB (καθε εκδοση ειναι 70GB το παιχνιδι και 120-140GB η εγκατασταση του ΝΜΜ συνολο 200GB...) και ευκολο να κανω λαθος. Οποτε προτιμω τη λυση του πακεταρισματος ολου το tmp. Συγκεκριμενα εσυ εφοσον δεν εχεις προχωρισει καλυτερα να ξεκινησεις νεο παιχνιδι στη 4.8 Η 4.8 θα βγει οταν παρει feedback απο αυτο που ζητησα εδω http://www.insomnia.gr/topic/624007-skyrim-the-mod-project-tmp-v47/page-40?do=findComment&comment=55412106
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα