Προς το περιεχόμενο

Βιντεοκαμερα μεχρι 400 Ευρω


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σαφεστατα η D3300 ειναι ισως η καλυτερη entry level DSLR. Και το βιντεο της ειναι καλο αλλα πασχει το AF της σε βιντεο. Ξεκαθαρα πραγματα. Σαν συνολο ως φωτογραφικη με λιγο απο βιντεο αξιζει πολυ. Σαν κυριως βιντεο με λιγο απο φωτογραφια θα κοιτουσα κατι αλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται και από εμένα, ώντας εντελώς νουμπάς όσον αφορά τους φακούς τα τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ θέλω να προχωρήσω το επόμενο διάστημα σε αγορά είτε φωτογραφικής μηχανής είτε βιντεοκάμερας γιατί θέλω να κάνω  review σε κινητά. Δεν ψάχνω κάτι extreme ψάχνω κάτι budget vfm. Την μηχανή δεν την θέλω αποκλειστικά και μόνο για βίντεο, την θέλω και για φωτογραφία άρα η χρήση θα είναι 50-50. Έχετε κάτι καλό να προτείνετε? Αν προβείτε σε τεχνικά χαρακτηριστικά αν μπορείτε σας παρακαλώ αναφέρετέ τα όσο πιο αναλυτικά γίνεται :)

 

Την D3300 την γλυκοκοιτάζω με βάση και τα λεγόμενά σας. Απλά θα προτιμούσα κάτι σε Canon γιατί ο πατέρας μου έχει φακούς για Canon.

 

Η χρήση βίντεο θα είναι σε όσο δυνατόν καλύτερες συνθήκες φωτισμού με κοντινά πλάνα, άρα με ενδιαφέρει να έχει καλή εστίαση. Περιμένω τις γνώμες σας.

 

Ευχαριστώ πολύ,

Σιλβέστρος

Επεξ/σία από so93
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εαν εχεις ηδη canon φακους τοτε το λογικο ειναι να πας σε Canon. Αν φτανεις τα 500€ τοτε πας εως και σε σωμα 750D (ή την προηγούμενη 700D) μιας και εχεις και φακους ή αλλιως για πιο low budget καταστασεις σε 1300D.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τι φακους και σωμα εχει?

 

Δεν μου χει πει. Απλά με συμβούλεψε να προτιμούσα κάνον για τον παραπάνω λόγο. Μόλις μάθω θα σε ενημερώσω. Δεν τίθεται ζήτημα και για την νίκον πάντως. Μάλλον προς αυτήν τείνω γιατί μου φαίνεται ότι έχει καλύτερη ποιότητα σε βίντεο σε σχέση με την canon

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με μια sony a5100 έχω την εντύπωση ότι θα έμενε περισσότερο ικανοποιημένη από ποιότητα δεν έχω αμφιβολία και μέγεθος.

Από τιμή έχω δυστυχώς.

Ξεχνας τα θεματα υπερθερμανσης της Sony κατα το βιντεο ομως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι φακους και σωμα εχει?

Έχει 2-3 φακούς που είναι για την canon 350D. Θα μου έδινε αυτήν απλα δεν έχει βίντεο.

 

Ποια πιστεύετε οτι έχει καλύτερο βιντεο? Η η D3300 ή η 700D??

Επεξ/σία από so93
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σχετικο ειναι αυτο

 

η κανον υπερεχει στις ρυθμισεις του βιντεο και στο autofocus

 

αλλα η νικον υπερεχει στην αντοχη στη πολυωρη εγγραφη και στη ποιοτητα εικονας, ειδικα σε χαμηλο φωτισμο. και φυσικα εχει 1080p 60fps και ειναι και πιο φτηνη

 

 

για 2 φακους δε θα το σκεφτομουνα καν εγω, θα πηγαινα σιγουρα σε καινουρια νικον

φανταζομαι ο ενας θα ειναι ο 18-55, οποτε κλαιν μαιν

Επεξ/σία από Ntinaras
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ποιοτητα του βιντεο δεν εξαρταται μονο απο τα fps. Γενικα το βιντεο της Canon αν και μονο 30fps ειναι καλυτερο εαν μαλιστα συνδιαστεί με τους STM φακούς της. Εχει σαφώς καλυτερο AF και επιπλεον 9 cross type af points αντι για 1 οπου σε low light ή fast action λειτουργουν πολυ καλυτερα. Η touch screen της ειναι επιπλεον προσον ειδικα για το βιντεο.

 

Η Nikon υπερεχει σε φωτογραφια ξεκάθαρα (σε IQ και ISO) αλλα οχι οσο φανταζουν τα νουμερα. 18Mp vs 24Mp δεν λεει κατι ουσιαστικο εκτος απο λιγο μεγαλυτερη δυνατοτητα crop της εικονας. Αλλα η Canon εχει crop factor στους φακους Χ1.6 ενω η Nikon Χ1.5 οποτε αντισταθμιζεται εν μερη το πλεονεκτητα του crop λογω αναλυσης του αισθητηρα.

 

Η αποδοση χρωματων ειναι διαφορετικη αναμεσα σε Canon/Nikon αλλα αυτο εκτος οτι διορθωνεται μετα ειναι και θεμα προσωπικου γουστου τι αρεσει στον καθενα περισσοτερο.

 

Η D3300 εχει 11 af points ενω η 700D εχει 9 αλλα στη Nikon μονο ενα απο αυτα ειναι cross type ενω στην Canon και τα 9. Εδω υπερεχει η Canon για fast/accurate AF ειδικα σε κινουμενα θεματα και low light.

 

Σε live view mode η Canon κανει AF με phase detect ενω η Nikon με το σαφως χειροτερο contrast detect. Εαν υπολογισεις οτι σε χαμηλους φωτισμους βολευει να χρησιμοποιησεις το live view (ειδικα για βιντεο) γιατι απο το optical viewfinder δεν βλεπεις και πολλα, ειναι σημαντικο για τετοιες καταστασεις.

 

Η touch screen και το μενού της 700D ειναι πολύ καλύτερα απο την D3300.

 

Η 700D ειναι ανωτερο μοντελο απο την D3300 στην καθε σειρα και προσφέρει περισσοτερο advanced λειτουργιες για πιο προχωρημενη φωτογραφηση (οπως πχ wireless flash control)

 

Η Canon εχει μια πολυ καλη επιλογη λειτουργιας την Magic Lantern με πολλα χρησιμα εργαλεια που δυστυχως δεν εχει η Nikon

 

Η οθονη της Canon ειναι περιστρεφομενη κατι που για βιντεο βολευει σαφεστατα ενω της D3300 οχι.

 

Η Canon εχει HDR ενω η Nikon οχι.

 

Η αποδοση της εικονας σε χαμηλους φωτισμούς και υψηλα ISO ειναι σαφεστατα το ατου της Nikon (οχι ομως και το AF της σε σχεση με την 700D) μαζι με καλυτερο color depth & high dynamic range.

 

Χρηση:

- Landscape: Nikon

- Low light : Nikon

- Sport : Canon

- Wildlife : Canon

- Street photo : Canon/Nikon

- Astrography : Canon

- Indoor : Nikon

- Βιντεο : Canon

 

Στην πραγματικότητα ομως, οποια καμερα κι αν επιλέξεις για πολυ πολυ πολυ καιρο, ο ανασταλτικός παραγοντας για την ποιοτητα των φωτογραφιών σου θα εισαι εσυ και οχι η μηχανή σου. Μετα απο αυτο το σημειο το οριο θα το βαζουν οι φακοί σου και οχι το σωμα της μηχανής σου.

 

Η επιλογή του καθενα γινεται κυριως και με βαση τα θεματα φωτογραφησής του. Αλλες οι αναγκες για κινουμενα θεματα και σπορ, αλλες για βραδυνη φωτογραφηση, αλλες για wildlife, αλλες για landscape, αλλες για street photos, αλλες για βιντεο.

 

Η προτασή μου παραμενει. Αφου οπως βλεπω σε ενδιαφερει το βιντεο και υπαρχει αλλη μια Canon στην οικογενεια, τοτε πας σε επιλογή Canon. Η εμπειρια σου με το βιντεο της θα ειναι καλυτερη απο της Nikon και ο καθε φακος που θα αγοραστει θα εχει διπλη χρηση και για εσενα και για τον πατερα σου και για αρχη δεν θα χρειαστεις καν φακους. Μπορειτε να μοιραζεστε και το κοστος αγορας των φακων και ειδικα για τηλεφακους η Canon ειναι καλυτερη και φθηνοτερη.

 

Εαν σε παιρνει οικονομικα θα επελεγα την 750D που ειναι σαφεστατα καλυτερη μηχανη απο την 700D με αγορα μονο το σωμα αφου υπαρχουν ηδη τρεις φακοι.

 

Υ.Γ Προτεινω Canon για εσενα παροτι ειμαι χρηστης Nikon (αν και η αγαπη μου πια ειναι η Fuji..)

Επεξ/σία από SeNNinhA
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλο D750 αλλο 750D, προσεχε μη στειλεις τον ανθρωπο και δωσει 2χιλιαρικα για σωμα :P

 

γιατι σε αστροφωτογραφια εχει πλεονεκτημα η κανον? θες ευρυγωνιοτητα, οποτε το 1.6 ειναι χειροτερο του 1.5

 

επισης η ποιοτητα της φωτογραφιας δεν ειναι τα MP, ειναι το dynamic range, το color depth, και φυσικα η απουσια του LPF! το crop factor δε παιζει κανενα ρολο στη ποιοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλο D750 αλλο 750D, προσεχε μη στειλεις τον ανθρωπο και δωσει 2χιλιαρικα για σωμα :P

 

γιατι σε αστροφωτογραφια εχει πλεονεκτημα η κανον? θες ευρυγωνιοτητα, οποτε το 1.6 ειναι χειροτερο του 1.5

 

επισης η ποιοτητα της φωτογραφιας δεν ειναι τα MP, ειναι το dynamic range, το color depth, και φυσικα η απουσια του LPF! το crop factor δε παιζει κανενα ρολο στη ποιοτητα.

 

 Sorry. Το διορθωσα. Η δυναμη της συνηθειας. Σπανια αναφερομαι σε Canon και το χερι παει μονο του.

 

Βεβαια εαν θελει να δωσει 2.000 σε σωμα θα τον στειλω κατευθειαν στο αστερι D500 φυσικα!

 

Λεω σε αστροφωτογραφια καθαρα και μονο λογω του Magic Lantern. Γενικώς το Magic Latern αν και δεν δουλευει παντα τελεια (ειναι open source freeware λογισμικο και αναπτυσεται συνεχεια) σου δινει πολλες επιπλεον επιλογες πανω στην καμερα και αναβαθμίζει την λειτουργικότητα της σε πολλα σημεια. Ειναι πολύ κρίμα που η Nikon δεν εχει αναπτύξει και αυτη κατι αναλογο για τις μηχανές της. H Nikon δεν εχει timelapse και δεν υπαρχει τροπος για exposure πανω απο 30 sec (κατι που στην Canon εχεις μεσω Magic Lantern).

 

Οπως ειπα η D3300 υπερτερει ξεκάθαρα στο θεμα IQ/ISO στην φωτογραφία. Δεν τιθεται ερωτηματικό σε αυτο. Αυτο που ειπα ειναι απλώς ότι η διαφορά της δεν ειναι τοσο μεγάλη όσο δειχνουν τα νουμερα. Εαν πιασεις ως φωτογραφος τα ορια τους και με prime φακούς σαφώς ειναι εκει. Ομως για ενα μεσο φωτογραφο ειναι μικροτερη εως και μικρη στο τελικό του αποτελεσμα στο 90% των περιπτωσεων (γνωμη και εκτιμησή μου).

 

Το βέλτιστο θα ηταν ο αισθητηρας της D3300 στο σώμα της 700D!!!

 

Καθεται και παιδευεται η Canon με τους δικους της αισθητηρες αντι να βαλει καποιον απο τις Sony, Panasonic, Fuji, Samsung να τους φτιαξει. Και η Nikon την Sony βαζει να φτιαχνει τους δικους της.

 

- Για καποιον που εχει προτεραιοτητα την στατική φωτογραφια και Lanscapes η D3300 ειναι ξεκαθαρη επιλογη. Ο αισθητηρας της κερδίζει ανετα

 

- Για καποιον που εχει προτεραιοτητα το βιντεο η 700D κερδιζει ανετα σαν συνολο κι ας εχει ελατώματα. AF, touch screen, μενού, Magic Lantern και συνολικη συμπεριφορα αντισταθμιζει ISO και fps

 

- Για καποιον που θελει να φωτογραφίζει Sport ή Wild Life η 700D και παλι ειναι η επιλογή του. AF με 9 cross-type af points (vs 1), φθηνοτεροι και ισως καλυτεροι τηλεφακοι, Χ1.6 crop factor και Magic Lantern επιλογες δινουν ξεκαθαρο προβαδισμα εναντι του καλυτερου απλα αισθητηρα.

 

- Για καποιον που θελει να φωτογραφιζει συναυλίες τοτε η D3300 ειναι αυτη που του κανει. Το Low Iso performance ειναι critical εδω αν και οριακά μιας και η 700D σε πολύ low light καταστασεις θα εστιασει πιο ευκολα και μπορεις εξισου καλα να χρσηιμοποιησεις το Live View με phase detect AF.

 

Note!!! : Tα παραπανω ισχυουν μονο σαν αποτελεσματα συγκρισης D3300 vs 700D. Μιλαμε για entry level καταστασεις.

 

Προσωπικα αν παει σε Nikon θα προτιμουσα την D5200 αντι της D3300 παντως.

 

Παρολα αυτα η υπαρξη 3 φακων (εστω και μετριων ή entry level) και ενος σωματος Canon δεν μπορει να αγνοηθει εντελως. Η διαμαχη Nikon/Canon δεν βγαζει ποτε απολυτο νικητη. Αλλωστε τα σωματα αλλαζουν πιο ευκολα απο τα σετ φακων.

 

Note 2: Ολα τα παραπανω αποτελουν προσωπικες εντελως υποκειμενικες εκτιμησεις μου ως ενας απλος ερασιτεχνης μετριος (ελπιζω) φωτογραφος και ο καθενας να τα λαβει υποψην του (εαν νομιζει οτι θελει) μόνο μεσα απο την δική του κριση και οπωσδήποτε υπολογιζοντας τις δικες του αναγκες αλλα και το πως ζυγιζει τα θετικα και αρνητικα που η καθε επιλογη παντα εχει. Κατι που ταιριαζει σε καποιον δεν ειναι απαραιτητα εξισου ταιριαστο (ή και καθολου) σε καποιον αλλο.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

 Sorry. Το διορθωσα. Η δυναμη της συνηθειας. Σπανια αναφερομαι σε Canon και το χερι παει μονο του.

 

Βεβαια εαν θελει να δωσει 2.000 σε σωμα θα τον στειλω κατευθειαν στο αστερι D500 φυσικα!

 

Λεω σε αστροφωτογραφια καθαρα και μονο λογω του Magic Lantern. Γενικώς το Magic Latern αν και δεν δουλευει παντα τελεια (ειναι open source freeware λογισμικο και αναπτυσεται συνεχεια) σου δινει πολλες επιπλεον επιλογες πανω στην καμερα και αναβαθμίζει την λειτουργικότητα της σε πολλα σημεια. Ειναι πολύ κρίμα που η Nikon δεν εχει αναπτύξει και αυτη κατι αναλογο για τις μηχανές της. H Nikon δεν εχει timelapse και δεν υπαρχει τροπος για exposure πανω απο 30 sec (κατι που στην Canon εχεις μεσω Magic Lantern).

 

Οπως ειπα η D3300 υπερτερει ξεκάθαρα στο θεμα IQ/ISO στην φωτογραφία. Δεν τιθεται ερωτηματικό σε αυτο. Αυτο που ειπα ειναι απλώς ότι η διαφορά της δεν ειναι τοσο μεγάλη όσο δειχνουν τα νουμερα. Εαν πιασεις ως φωτογραφος τα ορια τους και με prime φακούς σαφώς ειναι εκει. Ομως για ενα μεσο φωτογραφο ειναι μικροτερη εως και μικρη στο τελικό του αποτελεσμα στο 90% των περιπτωσεων (γνωμη και εκτιμησή μου).

 

Το βέλτιστο θα ηταν ο αισθητηρας της D3300 στο σώμα της 700D!!!

 

Καθεται και παιδευεται η Canon με τους δικους της αισθητηρες αντι να βαλει καποιον απο τις Sony, Panasonic, Fuji, Samsung να τους φτιαξει. Και η Nikon την Sony βαζει να φτιαχνει τους δικους της.

 

- Για καποιον που εχει προτεραιοτητα την στατική φωτογραφια και Lanscapes η D3300 ειναι ξεκαθαρη επιλογη. Ο αισθητηρας της κερδίζει ανετα

 

- Για καποιον που εχει προτεραιοτητα το βιντεο η 700D κερδιζει ανετα σαν συνολο κι ας εχει ελατώματα. AF, touch screen, μενού, Magic Lantern και συνολικη συμπεριφορα αντισταθμιζει ISO και fps

 

- Για καποιον που θελει να φωτογραφίζει Sport ή Wild Life η 700D και παλι ειναι η επιλογή του. AF με 9 cross-type af points (vs 1), φθηνοτεροι και ισως καλυτεροι τηλεφακοι, Χ1.6 crop factor και Magic Lantern επιλογες δινουν ξεκαθαρο προβαδισμα εναντι του καλυτερου απλα αισθητηρα.

 

- Για καποιον που θελει να φωτογραφιζει συναυλίες τοτε η D3300 ειναι αυτη που του κανει. Το Low Iso performance ειναι critical εδω αν και οριακά μιας και η 700D σε πολύ low light καταστασεις θα εστιασει πιο ευκολα και μπορεις εξισου καλα να χρσηιμοποιησεις το Live View με phase detect AF.

 

Note!!! : Tα παραπανω ισχυουν μονο σαν αποτελεσματα συγκρισης D3300 vs 700D. Μιλαμε για entry level καταστασεις.

 

Προσωπικα αν παει σε Nikon θα προτιμουσα την D5200 αντι της D3300 παντως.

 

Παρολα αυτα η υπαρξη 3 φακων (εστω και μετριων ή entry level) και ενος σωματος Canon δεν μπορει να αγνοηθει εντελως. Η διαμαχη Nikon/Canon δεν βγαζει ποτε απολυτο νικητη. Αλλωστε τα σωματα αλλαζουν πιο ευκολα απο τα σετ φακων.

 

Note 2: Ολα τα παραπανω αποτελουν προσωπικες εντελως υποκειμενικες εκτιμησεις μου ως ενας απλος ερασιτεχνης μετριος (ελπιζω) φωτογραφος και ο καθενας να τα λαβει υποψην του (εαν νομιζει οτι θελει) μόνο μεσα απο την δική του κριση και οπωσδήποτε υπολογιζοντας τις δικες του αναγκες αλλα και το πως ζυγιζει τα θετικα και αρνητικα που η καθε επιλογη παντα εχει. Κατι που ταιριαζει σε καποιον δεν ειναι απαραιτητα εξισου ταιριαστο (ή και καθολου) σε καποιον αλλο.

 

Φίλε μου, ευελπιστώ έπειτα από κάποια χρόνια να αποκτήσω την δικιά σου κρίση και εμπειρία στο κομμάτι της φωτογραφίας, καθότι όπως προείπα είμαι εντελώς νουμπάς.

 

Όπως είπα και πριν για μένα προέχει το βίντεο αν και θα κάνω τα πρώτα βήματα στην φωτογραφία μέσα από κάποια φωτογραφική ομάδα εδώ στην Πάτρα που βρίσκομαι.

 

Βλέποντας και βίντεο στο youtube από την 700D όντως το μενού της είναι ιδιαίτερα εύχρηστο από τις ρυθμίσεις που μπορεί να προσδώσει. Παρ'όλα αυτά έχω έναν μικρό ενδοιασμό όσον αφορά 30fps. Η χρήση της κάμερας σε βίντεο θα είναι πάνω σε τρίποδο και όπως είπα πριν θα είναι για review σε κινητά. Κατα τ'άλλα μου άρεσε που ανάλογα με την χρήση προτείνεις και την αντίστοιχη κάμερα :D

 

Δηλαδή θα έχει πάντα καλές συνθήκες φωτισμού και πραγματικά το autofocus με ενδιαφέρει πολύ για να τονίζονται ενίοτε τα διάφορα μέρη του κινητού.

 

Αnyway παραμένει ο ενδοιασμός που ανέφερα παραπάνω. Με βλέπω για την Canon εν τέλει απλά επειδή η κάμερα είναι λίγο παλιά πιστεύω να μην έχουνε θέμα οι φακοί. Επίσης το γεγονός ότι η Nikon είναι σχεδόν διετίας πόσο αρνητικό μπορεί να είναι για έναν αρχάριο χρήστη??

 

Ελπίζω να μην κουράζω!!

Επεξ/σία από so93
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σε μπερδεψω περισσοτερο με τις απαντησεις μου μαλλον:

 

- Σε καλο φωτισμο και σχεδον σταθερό θεμα ληψης δεν θα εχει προβλημα AF ουτε η Nikon. Με καλο φωτισμό και μικρότερα διαφράγματα αυξάνεις και το βαθος πεδιου σου οποτε γινεται πιο ευκολο και το AF σου.

 

- Τα 30fps ειναι υπεραρκετά για τα βιντεακια που θελεις. Η διαφορά σε fps φαινεται σε εντονη δραση/κινηση κυριως οπου βοηθαει και για slow motion. Φαντάσου οτι πολλοι χρησιμοποιουν το 24fps mode για πιο κινηματογραφική αισθηση της λήψης.

 

Δεν εχει σημασια η ηλικια του μοντελου εαν σου καλυπτει τις αναγκες σου. Μια χαρα ειναι ολες οι επιλογες σου. Ακομη και παλιοτερα μοντελα ειναι τις περισσοτερες φορες υπεραρκετά.

 

Το καλυτερο ειναι να πας σε καταστηματα και να παιξεις με τις καμερες που σε ενδιαφερουν. Εαν υπαρχουν μαλιστα φωτογραφικα καταστηματα θα ηταν καλυτερο να τα επισκεφτεις και να ζητησεις να σου τις δειξουν και να σου εξηγησουν και οτι σε ενδιαφερει. Ετσι θα εχεις αμεση εικονα και θα μπορεις να παρεις αποφαση.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο που θα σε βολεψει για τα βιντεακια σου ειναι το remote control της καμερας μεσω του smartphone ή του tablet σου. Στην Canon εχεις πληρη control. Στην Nikon λιγο πιο περιορισμενο. Κανε search και στο ιντερνετ και θα βρεις πολλες πληροφοριες σχετικα και βιντεακια:

 

https://m.youtube.com/watch?v=JnzkHegu3aA

 

https://m.youtube.com/watch?v=ssr_0tlqmZ0

 

http://lifehacker.com/5898247/how-to-remotely-control-your-digital-camera-to-take-better-photos-create-awesome-timelapse-videos-and-more

 

https://dslrcontroller.com

 

https://www.cnet.com/how-to/control-a-dslr-camera-with-your-android-phone-or-tablet/

 

http://download.cnet.com/DslrDashboard/3000-7240_4-75964251.html

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...