newworld Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Ariete Κουζινομηχανή 1597 Gourmet 59€ από ΕΥΡΑΓΟΡΑ Καλή τιμή για κουζινομηχανή 1000w Επόμενη τιμή στα 86€ https://www.skroutz.gr/s/5787808/Ariete-1597-Gourmet.html?from=catspan&keyphrase=1597 Από την εξέλιξη τιμής του σκρούτζ βλέπω ότι δεν έχει πέσει κάτω από τα 69€ παρήγγειλα 1 τεμ. να δούμε θα το στείλουν? ή είναι από τις γνωστές "ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ" του Σαββατοκύριακου. 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχεις παντως: Αν δειτε γραφει απο κατω απο την τιμη "Η προσφορά ισχύει για 6 ώρες 52 λεπτά", μετραει χρονο αναποδα. Αρα προκειται εμφανως και δηλωμενα απο το μαγαζι (και με time counter) για προσφορα και οχι λαθος λογικα. Επισης να προσθεσουμε πως το 69€ στο ιστορικο ειναι απο το ιδιο μαγαζι πριν 2.5 μηνες, οπως και αλλα 2 περιστατικα στα 79€. Αρα ειναι σχεδον σιγουρο οτι η τιμη ειναι σωστη και θελουν να δωσουν καποιο στοκ. Add: Ουτε εξω δεν εχει τοσο, πολυ καλη τιμη! 1
Genatos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Εκτος αν καποιος ειναι απο Θεσσαλονικη: "Μεταφορική(για το κόστος επικοινωνούμε εμείς μαζί σας) Τα 12 ευρώ αφορούν την ελάχιστη χρέωση μεταφορικών που μπορεί να έχετε." Αρα δν ισχυουν τα 5€ που λεει στο Skroutz. 4
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μονο για Θεσ/νικη δηλαδη στην ουσια η καλη τιμη. TS, Φλωρινα δηλαδη στο στελνουν δωρεαν; Γιατι μονο εντος Θεσ/νικης βλεπω γραφει δωρεαν.
dimigar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Είναι πολύ ελαφριά. Μόνο 4Kg μαζί με τα εξαρτήματα και τη συσκευασία. Μου θυμίζει αυτή που έδινε με κουπόνια παλιά ο ΑΒ.
newworld Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι τα μεταφορικά με σπιντεξ είναι 15 ευρω. Τελικά έστειλα κάποιον γνωστό μου να παραλάβει απο το μαγαζί και γλυτωσα τα μεταφορικά.
Moderators matrixxx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Εχει τελειωσει η προσφορα που υπηρχε μονο για Θεσ/νικη μαλιστα λογω μεταφορικων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα