isBlackNWhite Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μόλις παράγγειλα την συγκεκριμένη κάρτα - άλλα μου φαίνεται πολύ περίεργο που είναι τόσο χαμηλά... που είναι η παγίδα; Η τιμή της στην Ελλάδα είναι 320~ ... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2016 από isBlackNWhite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 99% μολις εχασες τα λεφτα σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 έστειλες mail στο e-mail που δίνει; πως πλήρωσες; scammer είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isBlackNWhite Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τι εννοείς; αφού είναι από το amazon... για οτιδήποτε δεν έχω την "προστασία" τους; edit: πο έχω αρχίσει να ιδρώνω xD, με κάρτα μιας και δεν είχε άλλη επιλογή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Είσαι καλυμμένος κοίτα στο τέλος...https://www.amazon.de/gp/offer-listing/B01IOWT538/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 οπως και αν χει προσεχετε λιγο ρε παιδια...απο νεο χρηστη χωρις βαθμολογια πατε και δινετε λεφτα...ειδικα σε αυτην την τιμη που τοσο δεν κανε οχι η 1060 ουτε η 960... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isBlackNWhite Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 τι με συμβουλεύεται να κάνω; βασικά θέλω να μάθω αν ειμαι καλυμμένος 100%. Καθαρά μαλακία μου δεν είδα ότι ήταν καινούριος χρήστης, πρώτη φορά παραγγέλνω από amazon :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 πρωτα πρωτα ας αλλαξει ο τιτλος και να μεταφερθει το θεμα γτ δεν ειναι προσφορα και μην την πατησει κανας αλλος...εκτος αν γινει κανα θαυμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μα είναι δυνατόν στο amazon να είναι μούφα;;;Μην λέμε και ότι να'ναι.Το ότι είναι καινούργιος δεν σημαίνει ότι δεν σε καλύπτει το amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vadergr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δεν έχεις επιλογή cancel στην παραγγελία σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isBlackNWhite Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 παρακαλώ έναν Mod να το μεταφέρει εκεί που αρμόζει. Πάντως επικοινώνησα με την τράπεζα, και με καθησύχασαν ότι δεν θα χάσω τα λεφτά μου... Έστειλα και μήνυμα στον πωλητή και στο amazon... και ο θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 απο τον ιδιο πωλητη 1070 στα 230 https://www.amazon.de/GIGABYTE-GeForce-Gaming-GDDR5-256bit/dp/B01GXZ7Q3Y/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A1HK3YJE8M7Q58 καρτα δεν προκειται να παρεις.Ακυρωσε καλυτερα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 χαχαχα ο τυπος θα τα τσεπωσει ασχημα ρε φιλε...δεν θα πρεπε ν υπαρχεις ενας ελεγχος με τις τιμες οτι οταν υπαρχουν τετοιες αποκλισεις να στελνετε μια ειδοποιηση ειτε σε αυτον που αγοραζει ειτε στο αμαζον για να τσεκαρουν τον χρηστη που ανεβαζει τις αγγελιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black66.gr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μόλις πας να το βάλεις στο καλάθι : We're sorry. The item 6GB EVGA GeForce GTX 1060 SC Gaming is no longer available from the seller you selected. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Είχαμε παρόμοιο σκηνικό πάλι στο .de, πάλι με κάρτες γραφικών πριν μερικές βδομάδες. http://www.insomnia.gr/topic/619783-amazon-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-gtx-1070-300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα